Кухненски мивки

Подреждане по:
Кухненски мивки

Ако леглото заема централно място в спалнята, то кухненската мивка е акцентът, основаполагаща и със същата сила важна за съвременното кухненско обзавеждане. В случай, че в момента правите ремонт на своята кухня, добре е да разгледате нашите евтини и висококачествени предложения за кухненски мивки. Моделите, които са налични в магазин Мебели за всеки се различават не само по оригиналния си дизайн и декорация, но и по своята функционалност и разположение. При нас можете да намерите дори цял кухненски плот с мивка, а също така и специализирана мивка за вграждане за всякакви повърхности. Ако не ви достигнат и аксесоари за мивка, имаме богата гама и от тях. Попитайте консултантите ни и за възможност за вграждане и директен монтаж от нашия екип от специалисти. Приятно пазаруване, приятели!

Това е разделът, чрез който магазин Мебели за всеки ви предлага богатата си колекция от мивки за кухня. Ако целта е да оборудвате новата си или реновирана кухня с качествена и функционална кухненска мивка, то определено трябва да разгледате продуктовия ни каталог. Ще се изненадате както от големия брой предложения, така и от качеството на всяко едно изделие. Ниските цени, на които ви предлагаме нашите мивки са просто допълнителен бонус, от който вярваме, че ще се възползвате.

Защо да закупите мивка за кухня от нашия магазин?

Един от най-важните компоненти от кухненското обзавеждане безспорно е мивката. Ако тя не функционира правилно възникват безброй неприятности, който ще попречат на безпроблемното извършване на ежедневните задачи. Дали това ще бъде приготвяне на храната или просто измиване на съдовете и приборите за хранене – вашата мивка за кухня определя изцяло дали ще ви бъде удобно и приятно или ще се чувствате напрегнати и изнервени в кухнята.

Причината да закупите кухненски мивки, както и цялостно обзавеждане за кухня именно от нашия магазин е очевидна – ние предлагаме изделия с много високо качество. Работейки с едни от водещите производители - Геномакс и Тека, ние можем да ви дадем пълна гаранция за безпроблемната и дългосрочна работа на всяко отделно изделие. Ние ви предлагаме модерни и функционални мивки за кухни на достъпни цени, които ще ви служат безупречно в продължение на дълги години.

Друг основателен аргумент в полза на нашия магазин е възможността с една поръчка да получите цялото кухненско оборудване. Нашите кухненски сетове не случайно се предлагат без включени в комплекта мивки за кухня и придружаващите ги аксесоари - смесители, сифони и дозатори. Ние не ви натрапваме готови решения, а ви предлагаме сами да изберете най-подходящия за вашето домакинство вариант .

Какво ви предлагаме?

В категория ‘’Кухненски мивки’’ ще откриете различни като материали, форма и възможности изделия. Болшинството от тях са съобразени със светлия отвор на кухненските шкафове, които ви предлагаме, така че да можете лесно да направите желаната комбинация. Всеки модел е с достатъчно дълбоко корито, което ще обезпечи лесното и удобно измиване на домакинските съдове, без неприятно разплискване на вода по пода и вашите дрехи.

Като форма, мивките ни биват кръгли и с формата на квадрат, като някои модели разполагат с допълнителен плот, свързан с тялото на коритото. Материалите, от които са изработени чудесните ни мивки за вграждане са едни от най-здравите и устойчиви на захабяване и деформации. Различните изделия са изработени от неръждаема стомана или специални сплави с различно съотношение между никел, хром и инокс.

Болшинството ни предложения са оборудвани с подходящите смесители за мивки и сифони, за да не се налага да ги купувате отделно. Това ви гарантира пълна съвместимост между отделните елементи, нужни за пълноценната работа на кухненската мивка. Ако сте ценители на пълното удобство, вероятно ще харесате нашите модели, съдържащи: смесител, сифон, дозатор за сапун за долно вграждане, както и клапан с цедка и преливник.

Ние ви препоръчваме да изберете много внимателно пълната окомплектовка, включваща тялото на предпочетената от вас мивка за вграждане и смесител за мивка, така че да отговаря на светлия отвор на съответната мебел. Много потребители решават да направят свой собствен комплект, купувайки два различни модела – кухненски плот за вграждане и мивка.

Такова решение често налага промяна в размера и формата на светлия отвор, което може сериозно да повреди визията на плота и да намали неговата функционалност във времето. Когато уголемявате прореза, в който трябва да бъде вградено тялото на мивката, рискувате да допуснете грешки в големината на отвора, които след това ще се наложи да коригирате, запълвайки луфтовете със силикон или още по-лошо – купувайки нов плот за кухненския шкаф.

При избора на смесител за топла/студена вода ви съветваме да изберете нашите отлични предложения. Предлагаме както практични бюджетни решения, така и изделия с много високо качество и допълнителни възможности. При нас ще откриете смесители от най-висок клас с керамична глава и хромирано покритие. Изделията са оборудвани с изтеглящ се душ, ограничител за топла вода и аератор, предотвратяващ натрупването на варовик. Един такъв смесител е особено подходящ за региони с висока твърдост на питейната вода.

По отношение на цените на нашите перфектни кухненски мивки за вграждане, можем да кажем, че сме се погрижили за всички свои потребители. Предлагаме идеални решения за домакинства с ограничен бюджет, а също и продукти с най-високо качество за потребители с по-големи финансови възможности.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ