Кухненски мивки и смесители

Подреждане по:
Евтини кухненски мивки

Това е разделът, чрез който онлайн магазин Мебели за всеки ви предлага богатата си колекция от евтини мивки и смесители за кухня на достъпна за всеки цена. Ако целта е да оборудвате кухнята в дома си с качествена и функционална кухненска мивка, то определено трябва да разгледате продуктовия ни каталог.

Ще се изненадате както от големия брой предложения, така и от качеството на всяко едно изделие. Ниските цени, на нашите продукти, са просто допълнителен бонус, от който вярваме, че ще се възползвате. Обзавеждането на това жилищно помещение изисква значителна доза отговорност, затова обмислете внимателно всяко наше предложение.

Защо да я закупите от нашия магазин?

Един от ключовите компоненти от кухненското обзавеждане безспорно е мивката. Ако тя не функционира правилно възникват безброй неприятности, способни да попречат на безпроблемното извършване на ежедневните задачи. Дали ще бъде приготвяне на храната или просто измиване на съдовете и приборите за хранене – вашата мивка за кухня определя изцяло дали ще ви бъде удобно и приятно или ще се чувствате напрегнати и изнервени в кухнята.

Причината да закупите кухненски мивки и смесители, както и цялостно обзавеждане за кухнята именно от нашия магазин е очевидна – ние предлагаме изделия с много високо качество на значително по-ниска финансова стойност. Работейки с едни от водещите производители - Геномакс и Тека, можем да ви дадем пълна гаранция за безпроблемната и дългосрочна работа на всяко отделно изделие.

Разполагаме с модерни и функционални мивки за кухни на достъпни цени, които ще ви служат безупречно в продължение на дълги години. Друг основателен аргумент в полза на нашия магазин, е възможността с една поръчка да получите цялото кухненско оборудване.

Кухненските ни сетове неслучайно се предлагат без включени в комплекта мивки за кухня и придружаващите ги аксесоари - смесители, сифони и дозатори. Ние не ви натрапваме готови решения, а ви предлагаме сами да изберете оптималния за вашето домакинство вариант .

Какво ви предлагаме?

В колекцията ни от мивки и смесители за кухни ще откриете различни по отношение на материали, форма и възможности изделия. Болшинството от тях са съобразени със светлия отвор на кухненските шкафове, предлагани от нас, така че да можете лесно да направите желаната комбинация.

Всеки модел е с достатъчно дълбоко корито, за обезпечи лесното и удобно измиване на домакинските съдове, без неприятно разплискване на вода по пода и вашите дрехи. Като форма, мивките ни биват кръгли и с формата на квадрат. Някои модели разполагат с допълнителен плот, свързан с тялото на коритото.

Качествени материали и пълна окомплектовка

Материалите, от които са изработени чудесните ни мивки за вграждане са едни от най-здравите и устойчиви на захабяване и деформации. Различните изделия са изработени от неръждаема стомана и специални сплави с различно съотношение между никел, хром и инокс. Тяхната цена също ще ви изненада приятно.

Болшинството артикули са оборудвани с подходящите смесители за мивки и със сифони, за да не се налага да ги купувате отделно. Това ви гарантира пълна съвместимост между отделните елементи, нужни за пълноценната работа на кухненската мивка. Ако сте ценители на максималното удобство, вероятно ще харесате моделите, включващи: смесител, сифон, дозатор за сапун за долно вграждане, както и клапан с цедка и преливник.

Съвместимост на комплектите

Препоръчваме да изберете много внимателно пълната окомплектовка, включваща тялото на предпочетената от вас кухненска мивка за вграждане и смесител, така че да отговаря на светлия отвор на съответната мебел. Много потребители решават да направят свой собствен комплект, купувайки два различни модела – кухненски плот за вграждане и мивка.

Такова решение често налага промяна в размера и формата на светлия отвор, което може сериозно да повреди визията на плота и да намали неговата функционалност във времето. Когато уголемявате прореза, в който трябва да бъде вградено тялото на мивката, рискувате да допуснете грешки в големината на отвора. Впоследствие ще се наложи да коригирате, запълвайки луфтовете със силикон или още по-лошо – купувайки нов плот за кухненския шкаф.

Обмислете внимателно и избора на смесител

При избора на смесител за топла/студена вода, ви съветваме да заложите на отличните ни предложения. Имаме както практични бюджетни решения, така и изделия с много високо качество и допълнителни възможности. При нас ще откриете смесители от най-висок клас с керамична глава и хромирано покритие.

Изделията са оборудвани с изтеглящ се душ, ограничител за топла вода и аератор, предотвратяващ натрупването на варовик. Един такъв кухненски смесител е особено подходящ за региони с висока твърдост на питейната вода. Целта е да ви предложим удачно решение, способно да удължи периода на използване на мивката и смесителната батерия.

По отношение на цените на нашите перфектни кухненски мивки, можем да кажем, че сме се погрижили за всички свои потребители. Предлагаме идеални решения за домакинства с ограничен бюджет, а също и продукти с най-високо качество за потребители с по-големи финансови възможности. Готови сме да ви съдействаме с полезни съвети и отговори на въпросите, които ви вълнуват.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ