Кухненски маси

Подреждане по:
Кухненски маси

Кухненски маси – маси венге, маси от масивно дърво, пластмасови или метални маси, а дори и стъклени маси! Всичко това и още много друго можете да намерите в нашата кухненска секция с маси. Магазин Мебели за всеки е тук, за да ви предложи богатство от разкошни маси за кухня, с които да освежите помещението, да направите първата стъпка към цялостното му обзавеждане или просто за да смените сегашната си кухненска маса. Всички дизайни са прилежно изработени от висококачествени материали, а декорацията и визуалното оформление са съгласувани с последните тенденции от света на интериора. Особено внимание обърнете на по-големите кръгли маси за кухня, ако у дома няма отделна трапезария, в която да сложите своя любим комплект маса и столове за кухня, за да се храните приятно с цялата фамилия! Ако имате нужда от допълнителна консултация или просто съвет, свържете се с нас, ние сме винаги насреща за вас!

В ефектната ни колекция от кухненски маси ще намерите точната концепция и за вашата кухня. За целта определете какво точно искате да постигнете с наличното си помещение – тук само ще готвите или и ще хапвате, колко често, всъщност, ще кулинарствате или ще си изградите една типична американска кухня с остров, който обаче рядко ще бъде истински експлоатиран? Не се притеснявайте, защото на който и вариант да сте се спрели, в онлайн магазина Мебели за всеки има какво да разгледате и на какво да се спрете.

Сред нашите съвременни кухненски маси ще намерите както модерни модели за бар, така и типични кръгли видове, напомнящи за ретро кухните, които обитаваха нашите майки и баби. Ако искате вашата кухня да бъде по-скоро семпла, но функционална, изберете концепция от стилно дърво, но в малки компактни размери. В случай пък че сте силно зависими от малката квадратура на своята кухня, предлагаме ви варианта за кухненско обзавеждане с помощна маса.

Тя е лесна за прибиране и събиране на всякакви малки места, така че можете да я вадите само при нужда. По същата причина може да искате да разгледате и нашите малки кухненски маси. Кокетни форми, оригинална декорация и практична форма – всичко това е само малка част от предимствата на такъв тип кухненски маси. Ако пък държите да се храните в кухнята, но не можете да си позволите вечно отворена и ширеща се трапезна маса с много столове, имаме следната идея за вас. Изберете си артистичен или практичен модел от нашите разтегателни кухненски маси.

При всички случаи съчетанията трябва да следват следната логика: кухненската маса трябва да пасва по цвят или поне по стил на кухненските столове, кухненските шкафчета и етажерки. Друг чудесен вариант да си поиграете с отделните елементи на интериора в кухнята е да комбинирате кухненска маса в ярък тон с напълно изчистено обзавеждане в земни нюанси или класически бели стени и тъмен под от дърво или балатум.

Магазин Мебели за всеки ви предлага отлични варианти за кухненски маси на страхотни цени. Направете разумен избор за симпатичната си кухня или се развихрете и създайте нещо наистина ексцентрично в зоната ви за хранене и готвене у дома. Ние имаме мебелите за вас и за двата варианта. Без значение каква е основната идея на интериора в кухнята, не забравяйте – центърът тук си остава кухненската маса, така че бъдете максимално прецизни в тази инвестиция за дома. Оставаме на ваше разположение за всякакви въпроси и дори за помощ, ако се затрудняване в избор на подходящ модел. Гарантираме ви бърза доставка и дълготрайна употреба, много вкусни вечери и незабравими спомени!


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ