Кухненски маси

Подреждане по:
маси за кухня

Мебели за всеки ви представя страхотната си колекция от кухненски маси на изгодни цени. Изделията могат да бъдат описани по различен начин, защото притежават различни характеристики и качества. Масите, на които ще спрете своя избор биха могли да бъдат: в цвят венге, от масивно дърво, пластмасови, метални, а защо не и стъклени. Всичко това и още много други неща ще намерите сред мебелите в кухненската ни секция.

Магазинът ни е тук, за да ви предложи разнообразие от кръгли и сгъваеми кухненски маси. С всяка от тях можете да освежите визията на помещението, а също и да направите първата стъпка към цялостното му обзавеждане. Бихте могли и просто за да смените масата, върху която се храните в момента.

Всички представени дизайни са прилежно изпълнени от висококачествени материали, а декорацията и визуалното им оформление са съгласувани с последните тенденции от света на интериора. Здравината на изделията е пословична, защото знаем, че държите масата, върху която се храните да бъде стабилна и да ви служи дълго.

Особено внимание обърнете на по-големите правоъгълни и кръгли кухненски маси, ако в дома ви няма отделна трапезария, в която да вечеряте приятно с цялото си семейство. В случай че имате нужда от допълнителна консултация и професионален съвет, свържете се с нас, ние сме винаги на разположение, за да отговорим на важните въпроси и дадем нужните насоки.

На кой модел да спрете своя избор?

В ефектната ни колекция от малки и по-големи разтегателни кухненски маси ще намерите точната концепция и за своята кухня. За целта определете какво точно искате да постигнете с наличното помещение – тук само ще готвите или и ще хапвате, колко често, всъщност, ще кулинарствате? Вероятно се стремите да създадете един типично американски модел с остров, който обаче рядко ще бъде истински експлоатиран?

Не се притеснявайте, защото на който и вариант да сте се спрели, в онлайн магазина ни има какво да разгледате и на какво да се спрете. Сред разнообразието от кухненски маси ще намерите както модерни модели за бар, така и типични кръгли варианти, напомнящи за ретро кухните, използвани от нашите майки и баби.

В случай че искате кухнята ви да бъде по-скоро семпла, но функционална, изберете концепция от стилно дърво, но в малки компактни размери. В случай пък че сте силно зависими от малката квадратура на помещението, предлагаме ви вариант за кухненско обзавеждане с помощна маса.

Тя е лесна за прибиране и събиране на всякакви малки места, така че можете да я вадите само при нужда. По същата причина може да искате да разгледате и нашите малки стъклени кухненски маси. Кокетни форми, оригинална декорация и практичен дизайн – всичко това е само малка част от предимствата на този тип мебели.

Ако пък държите да се храните в кухнята, но не можете да си позволите вечно отворена и ширеща се трапезна маса с много столове, имаме следната идея за вас. Изберете си артистичен или практичен вариант от нашите разтегателни кухненски маси.

При всички случаи съчетанията трябва да следват следната логика: масата трябва да пасва по цвят и стил на кухненските столове, шкафчета и етажерки. Друг чудесен вариант да си поиграете с отделните елементи на интериора, е да комбинирате кухненската маса в ярък тон с напълно изчистено обзавеждане в земни нюанси, а защо не класически бели стени и тъмен под от дърво или балатум?

Удачно решение за всеки съвременен дом и бюджет

Уникалната ни колекция ви предлага отлични варианти за обособяване мястото за готвене и хранене на страхотни цени. Направете разумен избор за симпатичната си кухня или се развихрете и създайте нещо наистина ексцентрично в кухненското си помещение. Ние имаме мебелите подходящи и за двата варианта.

Без значение каква е основната идея на интериора в кухнята, не забравяйте – центърът тук си остава кухненската маса, така че бъдете максимално прецизни в тази инвестиция за дома. Оставаме на ваше разположение за всякакви въпроси и дори за помощ, ако се затруднявате в избора на подходящ модел. Гарантираме ви бърза доставка и дълготрайна употреба, много вкусни вечери и незабравими спомени!


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ