Кухни

Подреждане по:
Кухни
Имате нужда от готова кухня? Търсите идеи за проект за кухни, но вече сте се отчаяли на краен предел? Няма нужда да се паникьосвате. В нашата секция с прецизно селектирани кухни ще ви даде избор, а и ще ви помогне да подберете това, което да пасне на вашия бюджет. Предлагаме богато разнообразие от модерни кухни за вграждане, евтини кухни за хората с пристегнат бюджет и множество мултифункционални кухни с всякакви иновативни функции и възможност за преселване в жилището на момента, без да е нужно да чакате момента, в който ще съберете всички мебели за кухня от първа необходимост. Нашите кухни съчетават съвременен подход, екологично чисти материали и симпатични дизайни, сред които и вие ще намерите такъв, пасващ на вашите индивидуални вкусови предпочитания и функционални изисквания. Ако имате нужда от допълнителна информация или консултация, моля, свържете се с нашите официални представители по всяко удобно за вас време!

Мебели за всеки ви предлага голямо разнообразие от евтини кухни на цени, отговарящи на финансовите възможности на широк кръг потребители. В зависимост от площта на своето жилище и бюджет, всяко домакинство ще може да си позволи модерно и качествено кухненско обзавеждане, избирайки нашия онлайн магазин за място на покупката.

Защо да изберете нас при покупка на кухня?

Ако планирате да закупите качествена кухня на възможно най-ниски цени, то нашите предложения със сигурност ще ви допаднат. Ние предлагаме голям брой удачни решения за малки помещения, както и за такива с по-голяма квадратура. Изгодните ни оферти ви позволяват да получите качествен продукт с отлична функционалност и много дълъг експлоатационен живот.

Модерната визия и дизайн на представените в категорията кухни е още една причина да ни се доверите. Ние ви даваме възможност срещу минимална сума да обновите облика на това важно жилищно помещение, заменяйки старото, амортизирано кухненско обзавеждане с нови, модерно изглеждащи и удобни за ползване мебели. Моделите, които сме подбрали за вас съчетават перфектно модерен дизайн и класическа визия, което ги прави универсално решение за помещения, издържани в различни интериорни стилове.

Какво ви предлагаме чрез тази категория?

Чрез тази категория целим да ви предложим евтини кухни, изработени от водещи мебелни къщи, доказали своето майсторство и прецизност при изработката и подбора на материали. Залагайки на едни от най-големите имена в производството на мебели, ние ви даваме 100% гаранция за здравината и устойчивостта на всяко закупено от този раздел изделие. Сред производителите са представени марките:

  • Геномакс
  • Голд Аполо
  • Евромар
  • Ирим
  • Колорадо
  • Мебел лукс

Всяко от изброените имена е добре познато на родния и международните пазари, чрез своите качествени мебели и най-вече модерни кухни с огромна приложимост към различен тип кухненски помещения. Иновативният дизайн на нашите практични кухни на достъпни цени се забелязва както при общия облик на моделите, така и при перфектно проектираните вътрешни отделения. Организацията на кухненското оборудване и домакински принадлежности е по-съвършена от всякога.

Категорията ви дава възможност да закупите качествена евтина кухня с разделен или цял термоплот, в зависимост от спецификата на обзавеждането и вашите предпочитания. Изборът на разцветки е огромен, така че да можете да постигнете оптималното цветово съчетание между кухненските мебели и останалите елементи от интериора. Разнообразие ще забележите също в броя шкафове за кухни при различните модели, както и при дизайна на техните вратички. Предлагаме модели с остъклени врати, както и такива с непрозрачно плътно затваряне.

Освен със стилните си и функционални дизайни, нашите евтини кухни изпъкват с изключително достъпните си цени. В категорията ще откриете отлични компактни модели на цени по-ниски от 400 лв, както и многокомпонентни изработки за големи помещения, чиито цени не надхвърлят 1000 лв. Ние ви позволяваме с минимален бюджет да постигнете съвършенство в кухненското обзавеждане, което не само ще гали окото ви, но и ще улесни значително всяка дейност в кухнята.

По отношение на материалите сме направили отново безупречна селекция. Най-ярко присъстват ПДЧ и МДФ профилите, притежаващи невероятна устойчивост на различни въздействия, включително на влага. Намокрянето на мебелите няма да се отрази от по никакъв начин на тяхната изискана визия и функционалност. Термозащитата на плоскостите също е напълно гарантирана.

Голямо предимство е постоянната наличност, която поддържаме. Ние можем да доставим в най-кратки срокове нашите евтини кухни на ниски цени, така че да не ви се налага да чакате. Имате възможност да изберете цвета на термоплота, спрямо своите предпочитания, залагайки на най-актуалните в момента цветове: мрамор, дъб сонома, титан, венге и оникс.

Цветовете на лицевите елементи са подбрани от производителя и не подлежат на промяна. В цената на различните модели не са включени мивка и термогръб, както и сглобяване на закупената мебел. Можете да ги получите заедно с комплекта, като ги заплатите допълнително.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ