Кухни

Подреждане по:
евтини кухни

Мебели за всеки ви предлага голямо разнообразие от евтини модерни кухни на цени, отговарящи на финансовите възможности на широк кръг потребители. В зависимост от площта на своето жилище и бюджет, всяко домакинство ще може да си позволи модерно и качествено кухненско обзавеждане, избирайки нашия онлайн магазин за място на покупката.

Защо да изберете нашите продукти?

Ако планирате да закупите качествена кухня онлайн на максимално ниска цена, то нашите предложения със сигурност ще ви допаднат. Предлагаме голям брой удачни решения за малки помещения, а също и за такива с по-голяма квадратура. Изгодните ни оферти ви позволяват да получите качествен продукт с отлична функционалност и много дълъг експлоатационен живот.

Модерната визия и дизайн на колекциятани от кухни е още една причина да ни се доверите. Имате възможност срещу минимална сума да обновите облика на това важно жилищно помещение, заменяйки старото, амортизирано обзавеждане с нови, модерна изглеждаща и удобна за ползване мебелировка.

Моделите, които сме подбрали за вас съчетават перфектно модерен дизайн и класическа визия. Това ги прави универсално решение за помещения, издържани в различни интериорни стилове. Бихте могли да заложите на семпло решение, а защо не и на ярките многоцветни модули, ако това ви харесва?

Какво ви предлагаме чрез тази категория?

Чрез тази категория целим да ви предложим евтини кухни онлайн, изработени от водещи мебелни къщи, доказали своето майсторство и прецизност в изработката и подбора на материали. Залагайки на едни от най-големите имена сред фирмите за производството на мебели, ви даваме 100% гаранция за здравината и устойчивостта на всяко закупено от този раздел изделие.

Сред изтъкнатите фирми, производители на кухни са представени марките:

  • Геномакс
  • Голд Аполо
  • Евромар
  • Ирим
  • Колорадо
  • Мебел лукс

Всяко от изброените имена е добре познато на родния и международните пазари, чрез своите качествени изделия и преди всичко с изработката на кухни с огромна приложимост към различен тип кухненски помещения. Иновативният дизайн на практичните ни разработки, се забелязва не само в общия облик на моделите, но и в перфектно проектираните вътрешни отделения. Организацията на кухненското обзавеждане е по-съвършена от всякога.

Огромен избор, отговарящ на всички потребителски желания

Категорията ви дава възможност да закупите качествена луксозна кухня на промоция с разделен или цял термоплот, в зависимост от спецификата на обзавеждането и вашите предпочитания. Изборът на разцветки е огромен, така че да можете да постигнете оптималното цветово съчетание между кухненските мебели и останалите елементи от интериора.

Разнообразие ще забележите също в броя шкафовете при различните модели, както и при дизайна на техните вратички. Предлагаме модели с остъклени врати, както и такива с непрозрачно плътно затваряне.

Освен със стилните си и функционални дизайни, изящните ни модели на кухни изпъкват с изключително достъпната си цена. В категорията ще откриете отлични компактни модули на стойност по-ниска от 400 лв. Разполагаме и с многокомпонентни изработки за големи помещения, цените на които не надхвърлят 1000 лв.

Позволяваме ви с минимален бюджет да постигнете съвършенство в кухненското обзавеждане, което не само ще гали окото ви, но и ще улесни значително всяка дейност в кухнята. Идеалният кухненски интериор е онзи, който съчетава красота и функционалност.

Здрави и дълготрайни материали

По отношение на материалите сме направили отново безупречна селекция. Най-ярко присъстват ПДЧ и МДФ профилите, притежаващи невероятна устойчивост на различни въздействия, включително на влага. Намокрянето на мебелите няма да се отрази от по никакъв начин на тяхната изискана визия и функционалност. Термозащитата на плоскостите също е напълно гарантирана.

Голямо предимство е постоянната наличност, която поддържаме. Можем да доставим в най-кратки срокове всички готови кухни, така че да не ви се налага да чакате. Имате възможност да изберете цвета на термоплота, спрямо своите предпочитания, залагайки на актуалните в момента цветове: мрамор, дъб сонома, титан, венге и оникс.

Цветовете на лицевите елементи са подбрани от производителя и не подлежат на промяна. В цената на различните модели не са включени мивка и термогръб, както и сглобяване на закупената мебел. Можете да ги получите заедно с комплекта, като ги заплатите допълнително. Чрез продуктите си ви даваме страхотни идеи за вашата нова кухня. Вече не ви е нужен интериорен дизайнер, за да постигнете съвършенство във всяка жилищна стая.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ