Кухненски ъгъл

Подреждане по:
евтини кухненски ъгли

Онлайн магазин Мебели за всеки се е погрижил за модерния облик на вашата кухня. С разнообразието от кухненски дивани и ъгли на достъпни цени, ние слагаме край на хаоса и неугледния облик на мястото за готвене и хранене. Вече ще можете да се храните с наслада и посрещате своите гости върху стилна и супер комфортна мебел.

Защо да заложите на страхотните ни предложения?

Причината все повече домакинства да залагат на малките ъглови дивани за кухнята, се крие в тяхната способност да оптимизират начина, по който се използва това важно жилищно помещение. Тъй като повечето кухни са с малка площ, е невъзможно с други средства да се постигне баланс между зоната за свободно преминаване и местата за сядане. Компактният ъглов диван за кухня е универсално решение за повечето апартаменти.

С помощта на качествен кухненски трапезен ъгъл, закупен онлайн или от магазина ни в София, става възможно посрещането на по-голям брой гости. Същевременно би могло да се постигне отлично използване на пространството, без да се нарушава хармонията в него.

За по-малките жилища ъгловият диван е навременно спасение, когато е наложително да се подслонят повече обитатели и гости на дома. Това е особено валидно за кухненските дивани и ъгли тип разтегателни, защото те осигуряват оптимална леглова площ.

Други предимства на диваните ни тип ъгъл са:

Модерен дизайн и висока функционалност

Модерният дизайн на кухненските ъглови дивани позволява на жилища с различен интериор да постигнат идеалната визия. Разнообразните решения по отношение на размер, форма и цветове дават възможност да се съчетаят правилно мебелите и останалата част от обзавеждането.

С трапезните ъгли, които ви предлагаме, всеки дом ще намери идеалното решение спрямо интериорния стил в дома или предпочитанията на неговите обитатели. Високата функционалност на нашите кухненски ъглови дивани е пословична. Те са компактна мебел, но същевременно осигуряват повече места за сядане от трапезните столове. Разтегателните видове предоставят дори допълнително място за сън и почивка.

Примерни модели:

  • Ъгъл за кухня Торино;
  • С функция за сън;
  • Трапезен ъгъл;
  • Лукс и десетки други.

Чувствайте се свободни да разгледате предлаганите от нас модели ъгли, имайки предвид, че с тяхна помощ ще можете да преобразите своята кухня като я направите по-модерна, по-функционална, а и ще имате един чудесен повод да се съберете с близките си хора. Десетките видове кухненски ъгли със сигурност ще могат да задоволят и най-изискания вкус.

Високо качество на материали и изработка

След визията, здравината и качествената изработка е следващият критерий, по който хората избират мебелите за своето жилище. Всеки кухненски ъглов диван от колекцията ни покрива на 100% това изискване. Мебелите ни са изработени от най-качествените съвременни материали и по утвърдена технология на производство.

Всеки от предлаганите модели е с изключителна устойчивост и дълъг експлоатационен живот. Конструкцията им е здрава и стабилна, но същевременно изключително лека. Тапицериите са не само изящни на вид, но и много плътни и здрави, пригодени за дълъг живот, дори при редовно почистване и изпиране.

Цени, които можете да си позволите

Цените на ъглите ни за кухня със сигурност ще ви очароват. Вече не е необходимо да спестявате дълго или да харчите всичките си налични средства, защото мебелите от тази категория се предлагат на изключително разумни цени.

Предвид отличното им качество и забележителна визия, изделията от този раздел са супер изгодно решение за обзавеждане на кухненското помещение. Нашите евтини кухненски ъгли, ви позволяват да постигнете търсения комфорт с минимални средства - огромен плюс и най-основателна причина да ни се доверите.

Можете да поръчате още днес предпочитания модел, а също и да поискате изработка на конкретен диван/ъгъл по индивидуални размери. Изработките се изпълняват в минимален срок, защото знаем, че нямате търпение да посрещнете новата мебел в дома си и да се насладите на удобството, което тя ще ви създава от тук нататък.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ