Хладилници

Подреждане по:
хладилник на супер цена

Колекцията ни от хладилници е представена в целия си блясък в този раздел на нашия онлайн магазин. Ние от Мебели за всеки, сме се погрижили да предложим подходящ вариант на всяко българско домакинство. Имаме компактни и супер изгодни модели, както и големи и луксозни решения. Цените ни са изключително изгодни, предвид отличното качество на предлаганите уреди.

Как да изберете подходящия модел?

Изборът на хладилник не е толкова лесна задача, колкото изглежда на пръв поглед. Факторите, определящи към какъв вариант да се насочим не са никак малко, включително цената, която е водеща за голяма част от българските домакинства. Хладилникът е уред, без който животът днес е невъзможен. Той ни помага да съхраняваме хранителните продукти по правилен и безопасен начин.

За да ни бъде максимално полезен и удобен, хладилникът трябва да бъде с точния обем на съхранение. Понякога е съвсем удачно да заложим на малък хладилник с по-ниска цена, но в определени случаи е нужен модел с по-голям капацитет на съхранение. За вилата и за домакинства от един или двама човека, малкият вариант е чудесна идея.

В каталога ни ще намерите разнообразие от евтини хладилници с обем 120 литра. Получавате и малка горна камера за замразяване, която също е напълно достатъчна за един малък дом или офис. Уредите ни са енергоспестяващи, което, при днешните цени на електроенергията, е много важен фактор.

За избора има значение и интериорният дизайн на жилището. В случай че сте решили да обзаведете перфектната съвременна кухня, значи са ви нужни битови уреди за вграждане. Сред хладилниците ни ще откриете и варианти за вграждане на марката Teka. Те са в комбиниран вариант с фризер в долната част, с две отделни врати за всяко отделение.

Ако просто ви трябва нов и по възможност евтин хладилник, то свободно стоящите са чудесно решение. Тяхното предимство е, че можете да ги сложите навсякъде, а не само в кухнята. В случай че заложите на по-голям и висок модел, малката ви кухня може да се окаже твърде тясна за хладилника. Това обаче не е причина да се откажете от солидната му вътрешна част.

За много хора е важно какви функции ще има хладилникът. Изключително важен аргумент, защото от функционалността на уреда зависи не само на какво удобство ще се радвате, но и с какво качество ще бъдете храната ви, след като сте я съхранявали в него известно време. Комбинираните хладилници Teka са еталон за добри работни параметри.

Ако изберете такъв модел, независимо дали за вграждане или не, ще се радвате на възможността за електронно управление на работните параметри чрез дигиталния контролен панел. Внимание заслужава No Frost системата във фризерната част и функцията „саморазмразяване” в хладилната.

Понеже знаем колко важно е днес в хладилника да се поддържа идеална хигиена, селектирахме уреди със специално антибактериално покритие на вътрешните стени. Имате на разположение и хромирана метална поставка за бутилки, така че да постигнете идеалната подредба, и да намирате бързо това, което ви е необходимо.

На клиентите ни, желаещи да се насладят на едно супер луксозно преживяване ще предложим хладилника NFE3 650 X на Teka. Той е от типа Side By Side, предлагащ още диспенсър за студена вода с филтър за пречистване и ледогенератор. Уредът е с изцяло сензорно управление и с външен LCD дигитален дисплей, на който да следите работните параметри.

Колекцията ни от хладилници е на цени, които ще ви очароват. Тук чрез своята най-нова продуктова гама са представени марките Diplomat и Teka, предпочитани в страната ни, заради отличното съотношение между качество и цена. Не е задължително хладилникът да бъде прекалено скъп и на престижна марка, за да ви служи по най-добрия начин. Той трябва да отговаря на вашите нужди и изисквания, а в това отношение уредите ни се справят отлично.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ