Микровълнови фурни и печки

Подреждане по:
микровълнови за вграждане

Онлайн магазин Мебели за всеки ви приветства с Добре дошли в категорията, в която е представено разнообразие от микровълнови печки на изгодни цени. В колекцията ни присъстват последно поколение уреди с отлични работни възможности и модерен дизайн. Със своите най-нови разработки, тук са представени марките Diplomat, Daewoo и Teka.

Как да изберете правилната за вас?

Изборът на микровълнова фурна често се базира на фактора цена. По този начин много хора с времето осъзнават, че са допуснали грешка. Печката не може да разгърне пълния си потенциал, в случай че предлага много програми, а се използва рядко и само за притопляне на храна. И обратно - когато се избира малък стандартен уред, той няма да успее да задоволи нуждите на едно многочленно домакинство.

Предлагайки широк диапазон от микровълнови, съответно на по-ниски и по-високи цени, ние сме създали всички предпоставки за правилен избор. За да ви спестим грешките, дължащи се на непознаване на тази група битова техника, тук ще ви дадем няколко важни насоки как да откриете идеалния модел за своите нужди, предпочитания и бюджет.

Избирайки микровълнова, и възползвайки се от предлаганите от нас ниски цени, трябва да вземете предвид също:

Размер на уреда

Размерът винаги има значение, особено ако сте решили да вградите кухненската техника в дома си. Ето защо и ние сме се постарали да ви предложим оптималните за микровълнови за вграждане размери. Независимо дали ще вграждате фурната или не, е важно преди да изберете модел, да определите мястото, където ще я поставите.

Съвременните микровълнови фурни се предлагат в различни размери, обикновено вариращи от 25.4x45.7x35.6cm (височина-ширина-дълбочина) до 35.6x61x50.8cm (HWD). За да изберете правилния модел с подходящ размер, първо определете къде ще поставите фурната. След това преценете колко голяма е вашата кухня и колко храна планирате да готвите.

Размер на вътрешното отделение/дълбочина

Вътрешният капацитет на една микровълнова фурна, е възможно да се определи на база предлаганите цени в магазините. По правило, тези с по-голям обем полезна площ, са по-скъпи, но понякога високата цена се дължи изцяло на брандиране. Техниката на определени марки по начало е по-скъпа. Не разчитайте само на външния вид. При микровълновите често се случва масивния корпус да крие съвсем компактно вътрешно отделение.

Обикновено обема на фурните се обозначава в литри. Нашите уреди варират от 18, 20 и 22 литра. Към всеки продукт е добавена изчерпателна информация и по този показател, включващ обема в литри и размера на вътрешната част. Изберете на база какви количества храна ще обработвате в печката, като не забравяте да прецените и дали любимите ви съдове ще се поберат в отвора.

Мощност

За да ви бъде максимално полезна, новата ви микровълнова фурна трябва да бъде с подходяща мощност. Мощността е посочена във вата „W”, като този показател никога не бива да остава на втори план, защото има значение каква работа ще ви върши уредът. Фурните с по-висока мощност готвят и топлят храната по-бързо и равномерно от по-слабите модели.

По правило, по-големите микровълнови за вграждане, а и стандартните, са по-мощни от компактните. Те често се използват за професионални цели в ресторанти и заведения, така че е съвсем логично да са с по-висок капацитет по отношение на мощността от малките домашни печки. Мощността също е посочена в описанието на всеки наш артикул.

Начин на монтиране

Микровълновите се делят на две основни категории – свободно стоящи и вградени. В случай, че уредът ще стои на кухненски плот, шкаф или друга открита повърхност, една малка евтина микровълнова ще ви свърши чудесна работа. Този тип не се нуждае от специфичен начин на монтиране. Просто поставяте на плота и включвате в контакта.

По-различна е ситуацията, ако заложите на микровълнова фурна за вграждане. Тази разновидност е специално проектирана да бъде вградена в стена или в мебелен модул. Понеже от въпросния тип има и фурни с външно вентилиране, е важно отворът да позволява постоянно охлаждане. Препоръчително е вградените електроуреди да се инсталират от техническо лице.

Определете бюджет и потърсете възможно най-изгодната сделка

На пазара днес се предлагат и евтини микровълнови печки, и такива, които са последна дума на техниката. За втория вид ще трябва да заделите по-голяма сума, но цената определено си заслужава, защото ще получите печка тип всичко в едно, която готви, подгрява и размразява. Има значение и начина на управление на програмите. Механичното управление е по-евтино от електронното, но пък е по-лесно за ремонтиране в случай на проблем с програматора.

Определено си заслужава да инвестирате малко по-голяма сума в една качествена микровълнова фурна с грил, в която опциите ви за готвене се увеличават. Ако нямате място за готварска печка, а и не искате да надвишавате разходите за електричество, грилът на микровълновата ще ви позволи да печете различни ястия.

Независимо дали сте били щедри при заделяне на бюджета, винаги е по-добре да намерите микровълнова печка на по-ниска цена от предварително предвидената. По никакъв повод не правете компромис с качеството на кухненското си оборудване, обаче. Огледайте се за промоции и намаления. Нашият магазин също предлага редовни промоции, както и съвсем разумно и коректно ценообразуване. С онлайн покупките при нас, вие пестите допълнително средства.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ