Абсорбатори

Подреждане по:
Абсорбатори

Това е разделът, в който ще откриете чудесни абсорбатори на топ цени, с които ще подобрите значително обстановката у дома, когато готвите. Това са уреди от ново поколение, съобразени с най-високите потребителски изисквания по отношение на големина, възможности, материали и цени. При селекцията на модели сме заложили на утвърдени имена в производството на битова техника, така че да можем да ви дадем пълна гаранция за тяхното качество и безупречна работа.

Защо ви е нужен абсорбатор?

На всеки дом, в който се приготвя храна е нужен качествен абсорбатор, който да поглъща своевременно силните миризми, отделяни по време на готвене. Без наличието на един толкова практичен уред, ще бъдете принудени да усещате миризмата на храната във всички останали жилищни помещения и то дълго след като сте я приготвили.

Уредът, също така има свойството да абсорбира парата, отделяна при варене на хранителните продукти. Без него подлагате мазилките и мебелите в дома си на сериозно изпитание, което не след дълго ще причини замърсяване, което ще ви бъде изключително трудно да премахнете. Влагата е благоприятна среда за развитието на плесени и гъбички, които, както знаете са основен причинител на алергии и респираторни проблеми.

Ако имате собствено заведение за обществено хранене, то наличието на мощен, но тих абсорбатор на възможно най-изгодна цена е не само безценно, но дори задължително. Присъствието на този уред се изисква от органите за санитарен контрол, а също и от вашите клиенти. Посетителите на вашия ресторант едва ли биха се чувствали приятно в заведение, в което миризмата на приготвената храна се просмуква буквално навсякъде.

Какви абсорбатори ви предлага Мебели за всеки

Нашите абсорбатори за кухня са с марка Diplomat и TEKA – марки добре познати и харесвани от българския потребител. Разработени по начин, който повишава полезното им действие и от максимално леки материали, няма да срещнете затруднение при тяхното монтиране. Уредите и на двете компании се отличават със стилен и функционален дизайн, който ще допринесе за добрата визия на модерната кухня и ще улесни значително самото им използване.

Ние ви предлагаме:

За жилищни кухни

Предлагайки основно мебели и оборудване за дома, ние сме се постарали да предложим голям брой абсорбатори за кухня с компактно тяло, лесно окачване и в същото време с достатъчно мощни мотори, които да изведат своевременно парата и миризмите извън помещението. Подбрали сме модели от ново поколение, покриващи европейските стандарти и директиви, с които е лесно да се понижат шума и консумацията на електричество.

С всеки, закупен от нас абсорбатор за кухня си гарантирате приятна и здравословна атмосфера у дома, без това да се отразява негативно на сметките ви за електричество. Телескопичните модели за стенен монтаж са чудесно решение, когато се налага уредът да покрие една по-голяма площ на въздействие.

За обществени кухни

Кухните на ресторанти, закусвални, столове и изобщо заведения , в които се приготвя и сервира храна ще бъдат приятно изненадани от функционалните ни абсорбатори за вграждане. Този тип уреди разполагат с двигатели с двойна турбина с много по-голям капацитет на полезно действие, като наличието на антивъзвръщателен клапан предотвратява обратната поява на пара и миризми в помещението.

Голямо предимство на абсорбаторите за вграждане е ниското ниво на шум дори при най-висока степен на работа. По този начин уредът не пречи на работния процес, тъй като позволява безпроблемна комуникация между персонала. При почти всички модели е наличен метален филтър, който позволява бързо и качествено почистване, а при някои от тях има и възможност за използване на допълнителни филтри с активен въглен.

Абсорбатори + фурни

Един такъв комплект е най-добрият подарък за всяко ново жилище или реновирана кухня, защото позволява на много по-ниска цена да се закупят двата най-важни уреда за това жилищно помещение. Уредите са на марката TEKA и позволяват автоматично включване и изключване на абсорбатора при използване на кухненската печка. Това е битова техника от най-ново поколение с лесно управление на многобройните работни функции, ниско ниво на шум и възможност за лесно почистване.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ