Абсорбатори

Подреждане по:
кухненски абсорбатори

Това е разделът на онлайн магазин Мебели за всеки, предлагащ чудесни абсорбатори на топ цени. С тях ще подобрите значително обстановката у дома, когато готвите, защото в каталога ни са представени единствено уреди от ново поколение, съобразени с високите потребителски изисквания по отношение на големина, възможности, материали и цена.

Селектирайки моделите за своята колекция, ние заложихме на утвърдени имена в производството на битова техника. Само така да можем да ви дадем пълна гаранция за високото качество и безупречна работа на нашите кухненски абсорбатори.

Какво ви предлагаме?

Нашите абсорбатори за кухня са с марка Diplomat и TEKA – производители, добре познати и харесвани от българския потребител. Разработени по начин, повишаващ полезното им действие и от максимално леки материали, няма да срещнете затруднения в тяхното монтиране.

Кухненските абсорбатори и на двете компании са на невероятно изгодна цена. Отличават се със стилен и функционален дизайн, който ще допринесе за добрата визия на модерно обзаведеното ви кухненско помещение и ще улесни значително самото им използване.

Ние ви предлагаме подходящи решения за:

За жилищни кухни

Предлагайки основно мебели и оборудване за дома, сме се постарали да предложим богат избор от абсорбатори за вграждане и свободно стоящи. Уредите имат компактно тяло за максимално лесно окачване, и в същото време са оборудвани с достатъчно мощни мотори, способни да изведат своевременно парата и миризмите извън помещението.

Подбрали сме богата гама абсорбатори за пълно вграждане от ново поколение, покриващи европейските стандарти и директиви. С тях е много лесно да се понижат шума и консумацията на електричество. Понякога именно заради шума се избягва употребата на абсорбатора. С нашите уреди няма да ви се налага да избирате между парата, миризмите и шума.

С всеки, закупен от нас абсорбатор за кухня, вие си гарантирате приятна и здравословна атмосфера у дома, без наличието на уреда да се отразява негативно на сметките ви за електричество. Телескопичните модели за стенен монтаж са чудесно решение, когато се налага уредът да покрие една по-голяма площ на въздействие.

За обществени кухни

Кухните на ресторанти, закусвални, столове и изобщо заведения , в които се приготвя и сервира храна, ще бъдат приятно изненадани от функционалността на всеки наш абсорбатор за вграждане. Този тип уреди разполагат с двигатели с двойна турбина с много по-голям капацитет на полезно действие. Наличието на антивъзвръщателен клапан предотвратява обратната поява на пара и миризми в помещението.

Голямо предимство на професионалния абсорбатор за пълно вграждане е ниското ниво на шум включително на максимална степен на работа. По този начин уредът не пречи на работния процес, тъй като позволява безпроблемна комуникация между персонала. Почти всички модели разполагат с метален филтър,щ позволява бързо и качествено почистване. При някои от уредите има и възможност за използване на допълнителни филтри с активен въглен.

Комбинирани модели с фурна

Заявявайки, че предлагаме най-добрите абсорбатори на пазара, не можем да пропуснем разновидностите, комбинирани с фурна. Един такъв комплект е идеалният подарък за всяко ново жилище и реновирана кухня, давайки възможност на много по-ниска цена да се закупят двата ключови уреда за това жилищно помещение.

Комбинираният абсорбатор при нас е на много изгодна цена. Уредите са на марката TEKA и позволяват автоматично включване и изключване на абсорбатора в процес на използване на кухненската печка. Това е битова техника от последно поколение с лесно управление на многобройните работни функции, ниско ниво на шум и възможност за лесно почистване.

Защо ви е нужен такъв уред?

На всеки дом, в който се приготвя храна е нужен качествен кухненски абсорбатор, който да поглъща своевременно силните миризми, отделяни по време на готвене. Без наличието на един толкова практичен уред, ще бъдете принудени да усещате миризмата на храната във всички останали жилищни помещения, и то дълго, след като сте я приготвили.

Съвременният абсорбатор за вграждане телескопичен има свойството да абсорбира парата, отделяна при варене на хранителните продукти. Без него подлагате мазилките и мебелите в дома си на сериозно изпитание, което не след дълго ще причини замърсяване, изключително трудно за премахване. Влагата е благоприятна среда за развитието на плесени и гъбички, които, както знаете са основен причинител на алергии и респираторни проблеми.

Ако имате собствено заведение за обществено хранене, то наличието на мощен и тих абсорбатор на възможно най-изгодна цена е не само безценно, но дори задължително. Присъствието на този уред се изисква от органите за санитарен контрол, а също и от вашите клиенти. Посетителите на вашия ресторант едва ли биха се чувствали приятно в заведение, в което миризмата на приготвената храна се просмуква буквално навсякъде.

Едва ли е нужно да изтъкваме повече причини защо да се снабдите с пълния набор домакинска техника. Разгледайте богатата ни колекция от мощни вградени абсорбатори на ексклузивни цени и си изберете модел, отговарящ на вашите лични предпочитания, нужди и бюджет.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ