Кухненски уреди

Подробно
Подреждане по:
уреди за кухня

Съвременният дом не би могъл да съществува без добре оборудвана кухня. Кухнята е място със стратегическо значение, в което не само се приготвя храната за едно домакинство. Там семейството се събира, за да обсъди събитията от деня. Кухните са визитката на дома, а без уредите, те са само едно празно пространство. Мебели за всеки ви предлага да закупите кухненски уреди онлайн.

Какво ви предлагаме?

На първо място, ние ви предлагаме удобство. Знаейки колко зает е модерният човек, осъзнаваме нуждата да му предложим по-лесен и удобен достъп до необходимата за дома битова техника. Онлайн пазаруването на кухненски уреди набира огромна скорост. Причините са ясни – добро предлагане, изгодни цени, доставка до адрес в цялата страна.

Знаем, че не всяко българско домакинство има директен достъп до модерна битова техника от висок клас. В по-отдалечените региони на страната дори не се предлагат такъв вид стоки. Това изправя хората пред две възможни решения: Да пътуват до най-близкия голям град, където има адекватно предлагане или да пазаруват от електронен магазин. Разумните хора избират втория вариант.

Наред с невероятното удобство, ние ви предлагаме и разнообразие от кухненски електроуреди на утвърдени български и чуждестранни производители. Голяма част от уредите ни са подходящи и за професионална употреба в малки семейни ресторанти, столови, закусвални и други обекти за продажба на храна.

От каталога ни можете да си изберете:

  • Готварски печки – електрически и на твърдо гориво;
  • Микровълнови фурни;
  • Хладилници;
  • Съдомиялни;
  • Абсорбатори – битови и професионални;
  • Дребни битови уреди.

Печките ни са материализираната мечта на всяка домакиня. Голяма част от тях са на марката Дипломат, което е достатъчна гаранция за тяхната здравина и функционалност. Разполагаме с разнообразие от комбинирани готварски печки с различен капацитет на фурната. Малките модели „Раховец” са също добре представени. Те са идеално решение за малкия дом и за вилата.

Микровълновите фурни и малките ни портативни уреди за кухня пленяват с елегантния си дизайн. Ако целите да обзаведете кухнята от бъдещето – те са вярното решение. Подбрали сме последните технически разработки на марките: Philips, Daewoo, Bravissimo, WISH, Ebon и много други. Имаме стандартни микровълнови, и такива за вграждане. Изборът е огромен.

Без хладилник домът не би могъл да се нарече дом. Ето защо, се погрижихме да предложим и солиден асортимент от хладилници. Можете да избирате между модели с различен обем и разположение на охлаждаща и фризерна част, за вграждане и свободностоящи. Хладилниците, които ви предлагаме са класически – с една врата, но имаме и Side by Side модели.

Асортиментът ни от съдомиялни машини също буди впечатление. Съдомиялната придава завършен вид на модерната кухня, но не бива да подценяваме и нейното практическо приложение. Тя ви спестява време и усилия, осигурявайки винаги чисти съдове за готвене и хранене.

Възползвайте се от възможността да закупите онлайн качествени кухненски ел уреди на водещи производители. Нека кухнята в дома ви се превърне в онова стилно място, за което винаги сте мечтали. Уредите ни ви позволяват да се насладите на иновациите, с които готвенето е изключително лесно, а същевременно могат да се приготвят всевъзможни кулинарни шедьоври.

При интерес към конкретен вид битова техника, можете да съкратите предгледа на каталога, насочвайки се към подкатегорията, където е представена.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ