КОЛОРАДО

Показване:
Подреждане по:

Решението за съвместна работа заслужава да е основано на факти и професионален опит. МФ „Колорадо“ вярва в информирания избор на своите партньори и споделя повече за историята, подхода на работа и екипа, за да потърси заедно посока на успешен бизнес. Техният опит и увереност са резултат на динамичното развитие от 90-те години до днес.

Благодарение на предприемачеството и усета за възможностите и потребностите на пазара на мебели, изпълнителният директор на фирмата Благой Ангелов създава и развива името „КОЛОРАДО” от ентусиазма на 6 човека персонал и една производствена линия. 2005 година екипът на МФ “Колорадо” посреща в собствена фабрика на 18 000 кв.м, с 6000 кв.м застроена площ, функционираща в съответствие със съвременните европейски стандарти на работа. След сериозни инвестиции и внедряване на високотехнологични машини са обособени две основни линни на развитие в производство и продажби: Мека мебел, Корпусна мебел. Работейки успешно и тези сфери, МФ “Колорадо” отговаря на най-често срещаните потребности на крайните клиенти, като чрез качество и обслужване се стреми да съхранява интереса на своите представители и парньори.

Това е категорията, в която сме събрали всички изделия на мебелна фабрика Колорадо, налични в нашия магазин. Убедени сме, че изобилието от мебели ще ви помогне да намерите най-подходящите изделия, отговарящи на вашия вкус, възможности и условията в отделните помещения. Като един от утвърдените производители на мека и корпусна мебел, Колорадо създава мебели с модерен и атрактивен дизайн, високо качество и ненадмината функционалност.

Част от асортимента на този производител включва:

Мека мебел

Меките мебели Колорадо се радват на особен успех сред българските потребители, поради голям брой причини. На първо място можем да поставим изгодните им цени – фактор, който почти винаги накланя везните в полза на една или друга марка. Говорейки за ниски цени, не бива да забравяме, че тази мебелна фабрика изработва изделия с невероятно високо качество. Работейки по утвърдени европейски стандарти, мебелна фабрика Колорадо дава 100% гаранция както за качеството на използваните материали, така и за технологията на производство.

Не бива да подценяваме и дизайнерските решения при проектиране на различните серии мека мебел за хол и всекидневна, защото на тях се дължи високата функционалност на различните изделия. Сред холните дивани на марката ще откриете модели с клик-клак механизъм, благодарение на който диванът се превръща в удобно и просторно легло за секунди и с минимални усилия. Тази серия мека мебел на Колорадо е особено подходяща за малки жилища, страдащи от недостатъчна леглова база.

Кухненски шкафове

С помощта на функционалните кухненски мебели Колорадо, предлагани при нас на изгодни цени можете изцяло да промените облика на своята кухня. При този клас мебели отново изпъква оригиналният дизайн, допринасящ както за модерната им визия, така и за удобството при използване. Кухненските шкафове на този производител са стилни и практични. С различна големина, конструкция и брой отделения, те намират широко приложение в обзавеждането на кухненски помещения с различна площ.

Офис обзавеждане

За вас сме подбрали и огромен асортимент Колорадо мебели за офиса. От компютърните бюра през модулните шкафове, та чак до меката мебел – всичко, което ще направи вашето офис помещение по-уютно, приветливо и функционално е тук и очаква вашия избор. Ние ви предлагаме пълната гама офис обзавеждане на този именит мебелен производител на едни от най-ниските цени за родния пазар. Ако държите на високото качество, но търсите по-изгодни предложения, Мебели е подходящото място за вас.

Секции и портманта

Холните секции и портманта на Колорадо са най-добрите представители на корпусната мебел на този производител. С разчупен и много актуален дизайн, те са също и особено практични за съвременния потребител. Характерно за тях е, че се вместват удачно във всеки дом, независимо от неговия интериорен стил и наличната жилищна площ. Ако търсите възможност за изгодна покупка на елегантна и високоустойчива корпусна мебел, ние щедро ви я предлагаме.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ