Ръчни килими

ръчно тъкани килими

Когато говорим за дизайнерски килими, всички ръчни модели могат да бъдат свързани с идеята за малко по-различно и ексцентрично оформление на домашния интериор. Всъщност, за ръчни килими в днешно време става дума доста рядко, те са малко по-скъпи и трудни за откриване килими. Но не за дълго. Магазин Мебели за всеки ви предлага цяла колекция от страхотни ръчни килими – включително и килими на разпродажба – които изцяло да паснат на вкусовите ви предпочитания и да задоволят естетическите ви нужди. Разполагаме с най-различни размери на килими, а цените са напълно достъпни, особено имайки на предвид деликатната им изработка, уникалния стил и най-вече модел, който не можете да намерите в никой друг традиционен синтетичен или вълнен килим. Точно в това се разпознава и чарът на нашите ръчни килими – оригинални и неповторими, те са за хора със свой собствен поглед върху красотата и симетрията.

Даваме ви 100%-ва гаранция, че с някой от наличните ни модели ръчни килими ще внесете солидно количество лукс в своето жилище. Килимите като класическа декорация в дома са още по-изразителни и внушителни, ако са ръчна изработка и най-често, те представляват онова кътче, в което се вперват погледите от вашите гости. Нашите модели ръчно тъкани килими отговарят на класическите стандарти за комфорт, топлина и удобство, но в същото време излизат от всякакви рамки и са оригинални, тоест идеални да разчупите интериора у дома. Всички килими са изработени от висококачествена вълна, така че можете да бъдете сигурни, че за зимата съвсем няма да ви трябва подово отопление, а и детето ще може спокойно, без да настине да играе на пода пред вас в хола, където вие си почивате с половинката.

Магазин Мебели за всеки ви предлага прекрасна колекция от ръчни килими както за стандартните стаи – дневната и хола – така и за детската стая. Защо да не направите малкия свят на вашето дете още по-шарен и уютен с един такъв прекрасен декор още днес? Гарантираме ви дълготрайна употреба и лесна поддръжка. Внимание – освен предлаганите на сайта ни модели ръчно изработени килими – ние приемаме и индивидуални поръчки. Ако имате оригинална идея за пода на което и да е помещение у дома, просто се свържете с нашите любезни продавач-консултанти и ние с удоволствие ще я реализираме в максимално кратки срокове и най-важното: с отлични материали и на достъпна цена.

Очакваме вашите поръчки по всяко време. Изпълняваме доставки на продуктите си до всяка точка на страната. При желание, помагаме и с качването на килима до дома ви! Приятно пазаруване!

Няма добавени продукти в тази категория.

БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ