Вълнени килими

Подреждане по:
Вълнени килими

Когато става въпрос за топли, комфортни за краката и качествени подови постелки, обикновено, на челно място застават плътните вълнени килими. Магазин Мебели за всеки разполага с изключително интересна колекция, включваща изделия с всякакви размери, създадени от първокласна вълна и с невероятно детайлна и прецизна изработка.

Стиловете са разнообразни, а десените – най-различни, така че е въпрос на време и вкус да подберете нещо за себе си. Надникнете в каталога ни с чудесни килими от вълна, за да оставите децата си да играят на пода, без да се притеснявате за здравето им. Можете и директно да преминете към луксозната ни колекция, предназначена за хола.

Разполагаме с всякакви цветове и шарки, както и форми и големини. В случай че имате нужда от помощ за избора и консултация, служителите ни са винаги насреща, за да отговорят на всички ваши въпроси. Пожелаваме ви приятно и успешно пазаруване от най-богато заредения магазин за вълнени килими в София!

Защо да заложите на тях?

Гарантирайте си перфектна атмосфера и неповторим комфорт за стъпалата у дома с мек и красив вълнен килим от каталога ни. Магазинът ни ви предлага колекция, на която няма как да устоите. Предложенията в нея ще освежат онази неприятна и леко мрачна атмосфера във вашия хол, ще разчупят интериора в кухнята и ще съживят изцяло обстановката в дневната, трапезарията и коридора.

Не правете компромиса с качеството и заложете на традиционното, а именно на първокласната вълна. Тя е най-добър вариант за материал, от който да бъде изработен страхотният килим във вашия дом и с който да се хвалите пред гостите си. Килимите ни не могат да останат незабелязани. Техните великолепни дизайни, характерни за всички вълнени килими от Сливен пристигат в перфектната комбинация от стил, цветове и шарка.

Разполагаме с варианти, които ще се харесат на всеки, както и изделия, подходящи за хора с индивидуални предпочитания. Можете да заложите на класически килим с геометрични фигури в стандартната бежова и неутралната кафява цветови гами. Но защо пък и да не обмислите варианта за нещо по-нетрадиционно – абстрактни мотиви, червени оттенъци и съчетания от студени цветове като сиво и синьо?

Не се притеснявайте за цените. Предлагаме вълнени килими на невероятно изгодни цени. Вече всеки може да постеле под краката си комфорт и лукс у дома. Заложете на дизайна, който ви грабне окото от раз или старателно разгледайте всички модели, за да подберете най-силно пасващото на наличните ви мебели решение. Ще ви спечелим и удобството на онлайн пазаруването.

Съветваме ви да съчетаете килима с щорите / пердетата, ако обзавеждането е в неутрален и по-семпъл стил. В случай, че сте постигнали по-скоро екстравагантна обстановка, заложете на някой от приказните ни килими от вълна на достъпна цена с по-малко мотиви и цветови оттенъци, за да избегнете ефекта на пренасищане.

Спокойно можете да комбинирате и няколко стила. Повечето от килимите ни са в класически и в ренесансов стил. Бихте могли да изпробвате и двата варианта в съчетание с модернистични и минималистични мебели. Попитайте за конкретни размери и десен на предпочитания от вас вълнен килим още днес.

Нашите любезни консултанти са винаги на разположение да изслушат вашите въпроси. Доставяме продуктите си до всяка точка на страната и в максимално кратки срокове. Възползвайте се от нашите уникални предложения за пода в уютния ви дом, изтъкани и декорирани с много любов и професионализъм от сливенската фирма Декотекс.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ