Килими

Подробно
Подреждане по:
Килими

Намирате се в категорията на магазин Мебели за всеки, от която можете да закупите модерни кръгли и елипсовидни килими онлайн. За много потребители покупката на килим от онлайн магазин е нерентабилно действие, свързано с голям брой рискове. Смело можем да заявим, че с нас подобни рискове не съществуват.

Възможността да се докоснете физически до изделията не ви гарантира добър избор, защото качеството на продуктите зависи от производителя и коректността на търговеца, който ви ги предоставя. Това мнение се потвърждава от големия брой некачествени изделия, закупени на място във физически магазин или от сергията на неизвестен продавач.

Магазинът ни ви предлага единствено подови настилки с проверено и доказано качество. За разлика от повечето магазини за килими в София, ние работим с един от утвърдените производители на килими Декотекс, доказал своето майсторство в изработката на продукт с изключително високо качество и с отлична естетическа стойност.

Какво ви предлага този раздел?

Тази категория е отправна точка към няколко подкатегории, съдържащи различни видове подови настилки за жилищна декорация. Подкатегориите са обособени на база вид на използваните материали, метод на изработка и предназначение. Търсите модерни рошави килими за хол на ниски цени? Няма да се затрудните в тяхното намиране.

На практика, всеки от нашите евтини килими, достъпни в Бургас, Плевен, Хасково, Варна, Стара загора, Пловдив, Пазарджик и изобщо в цялата страна, има индивидуално предназначение. Докато един модел ще подхожда на хол или трапезария, то друг е специално създаден да придаде топлина и уют на детската стая, спалнята и дори банята.

Магазинът ни ви предлага:

Изделия от естествена вълна

Нашите супер пухкави дебели килими с дълъг косъм са на цени, малко по-високи от тези на изделията, изработени от синтетични материали, но пък са изключително дълготрайни. Те ще запазят безупречната си визия дори ако бъдат поставени в интензивно използвани помещения, и биват подлагани на редовно термично и химично почистване.

Предлагаме огромно разнообразие от хубави цветни и едноцветни килими от естествена вълна в София, а също и в цялата страна. Всеки модел е наличен в няколко различни големини, между които можете да избирате. Изборът от форми също е впечатляващ. Разполагаме с класически правоъгълни модели, но ще предложим и по-нестандартни вариации – кръгли, елипса и дори ромб.

Синтетика

Синтетичните изработки са изключително ефектни, и преди всичко евтини рошави килими, каквито днес се търсят за почти всяко жилищно помещение. За тях е характерна невероятната лекота, позволяваща безпроблемно изнасяне за изтупване и проветрение. Твърдението е валидно и за най-големите по размер изделия.

Ярките цветове и оригинални десени ви позволяват да декорирате с вкус своя дом и да се радвате на комфорт, благодарение на мекота на подовата настилка. Височината на велура при един синтетичен кръгъл килим или правоъгълен достига до 40 мм. Моделите от изкуствена материя по никакъв начин не са с по-ниско качество, въпреки супер изгодната им цена.

Ръчна изработка

Малко физически магазини могат да ви предложат ръчно изработени големи луксозни килими по поръчка, и то с толкова високо качество, но ние го правим. Благодарение на специалната технология на изработка и оригинален подбор на декоративните орнаменти, вашият килим ще бъде уникален и единствен по рода си. Никой от вашите близки и познати няма да има подобна настилка на пода си.

Ръчно тъканите ни килими се изработват по индивидуални размери и цени, показани в продуктовия ни каталог. Те са съставени от 100% чиста вълна, и при голяма част от разновидностите височината на велура достига до 20мм. Моделите от този клас изпъкват с оригинална и много различна от стандартната форма. Като цяло, това са луксозни подови настилки, предназначени само за ценители.

За баня

Ще ви предложим и специален вид постелки с много разнообразен декоративен дизайн и отлична функционалност. Те осигуряват допълнителен комфорт при използване на помещението, придавайки му много ефектен вид и приятно излъчване. Продуктите от тази категория представляват комплект, състоящ се от килимче и WC постелка със специална противоплъзгаща латексова основа.

Постелките за баня се предлагат на невероятно ниска цена и позволяват дори машинно пране при по-ниска температура. Килимите за кухня в известна степен се доближават по качества и свойства до тези за баня. Те са еднакво устойчиви на влага и разполагат неплъзгащ се гръб, понеже обикновено се полагат върху керамична подова облицовка от теракота.

Защо да изберете нашите продукти?

Магазинът ни ви предлага оптимален избор от всякакви видове меки подови настилки. Тук ще откриете страхотни дизайнерски релефни килими на промоция, както и разнообразие от малки килимчета за спалня, кухня и детска стая.

Имаме и чудесни мокети и пътеки за коридор, които ще помогнат за постигане на идеално цялостно декориране на вашето жилище. Благодарение на широкия диапазон от размери, ние ви позволяваме да създадете тематичен облик на целия си дом, придържайки се към определена разцветка, десен или материя.

Като допълнителен бонус към изгодните ни цени, вие получавате също изключително лесен начин на пазаруване, обвързан с доставка на закупените изделия до вратата на собствения ви дом. С наша помощ ще откриете не само перфектния килим, но и най-бързия и удобен начин да го закупите.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ