Килими

Подробно
Подреждане по:
Килими

В сърцето на всяка къща стои поне по един килим. Затова и вие трябва добре да помислите къде да сложите своя или своите. Ако търсите дистрибутори, занимаващи се с продажба на килими от високо качество и с перфектна визия, вие сте на правилното място. Магазин Мебели за всеки предоставя богата колекция килими онлайн, които се отличават от конкурентните ни фирми с прецизна изработка, гаранция за качество и дълготрайност, богата гама от десени, материи и стилове. Предлагаме килими от всякакъв сорт и за всеки – от луксозни декоративни килими, в това число и ръчно тъкани, до традиционни модели като детски килими, килими за кухня, килими за всекидневна и общо взето за всяка стая, която се нуждае от малко повече топлина на пода и харизматичен декор в интериора. Разгледайте колекцията ни, разделена на категории – вълнени, синтетични, ръчни, мокети, тъкани и килими за баня – за да подберете нещо за себе си и своя прекрасен дом! Гарантираме ви, че ще останете доволни от стоката ни и най-накрая ще преборите скучния интериор, като го превърнете в модел за подражание. В случай, че имате нужда от каквато и да е помощ или да зададете своя въпрос, не се колебайте да се свържете с нашите служители. Те с радост ще ви консултират за нашите килими, а освен това и ще ви упътят към специалните оферти като секцията с разпродажба на килими, евтини килими, дизайнерски килими и т.н. Ако държите на качеството и перфектната визия, тук са вашите килими!

Това е категорията на магазин Мебели за всеки, от която можете да закупите качествени килими онлайн. За много потребители покупката на килим е нерентабилно действие, свързано с голям брой рискове, на което ние можем да отговорим, че при нас такива не съществуват.

Това, че ще можете да се докоснете физически до изделията не ви гарантира добър избор, тъй като качеството на продуктите зависи от производителя и коректността на търговеца, който ви ги предоставя. Това мнение се потвърждава от големия брой некачествени изделия, закупени на място във физически магазин или от сергията на неизвестен продавач.

Мебели за всеки ви предлага единствено подови настилки с проверено и доказано качество. За разлика от повечето магазини за килими в София, ние работим с един от утвърдените производители на килими Декотекс, доказал своето майсторство в изработката на евтини килими с много високо качество на изработка и материали и с отлична естетическа стойност.

Какви килими можете да закупите от този раздел?

В раздела са включени най-масово използваните за жилищна декорация видове килими. Категориите са обособени на база вид на използваните материали, метод на изработка и предназначение. На практика, всеки от нашите килими на изгодни цени има индивидуално предназначение. Докато един модел ще подхожда на хол или трапезария, то друг е специално създаден да придаде топлина и уют на детската стая, спалнята и дори банята.

Тук ви предлагаме:

Вълнени

Това са най-плътните и меки килими на цена, малко по-висока от тази на изделията, изработени от синтетични материали, но и едни от най-дълготрайните. Те ще запазят безупречната си визия дори ако бъдат поставени в интензивно използвани помещения и биват подлагани на редовно термично и химично почистване. Ние ви предлагаме най-голямото разнообразие от качествени вълнени килими в София, като всеки модел е наличен в няколко различни големини, между които можете да избирате.

Синтетични

Това са изключително ефектни и най-вече евтини килими, подходящи за почти всяко жилищно помещение. За тях е характерна невероятната лекота, позволяваща безпроблемно изнасяне за изтупване и проветрение, като това е валидно дори за най-големите по размер изделия. Ярките цветове и оригинални десени ви позволяват да декорирате с вкус своя дом и да се радвате на комфорт и мекота на подовата настилка. Височината на велура при един синтетичен килим достига до 40 мм.

Ръчно изработени килими

Не всеки физически магазин за килими може да ви предложи ръчно изработени изделия при това с толкова високо качество на изработка и оригинален подбор на декоративните орнаменти. Ръчно тъканите ни килими са изработени от 100% чиста вълна, като при голяма част от моделите височината на велура достига до 20мм. Моделите от този клас изпъкват с оригинална и много различна от стандартната форма. Като цяло, това са луксозни подови настилки, предназначени само за ценители.

За баня

Това са постелки с много разнообразен декоративен дизайн и отлична функционалност. Те осигуряват допълнителен комфорт при ползване на помещението, придавайки му много ефектен вид и приятно излъчване. Продуктите от тази категория представляват комплект, състоящ се от килимче и WC постелка със специална противоплъзгаща латексова основа. Постелките за баня се предлагат на невероятно ниски цени и позволяват дори машинно пране при по-ниска температура.

Други

Мебели за всеки ви предлага също оптимален избор от други видове меки подови настилки. Тук ще откриете чудесни мокети и пътеки за коридор, които ще помогнат за постигане на идеално цялостно декориране на вашето жилище. Благодарение на големия асортимент от размери, ние ви позволяваме да създадете тематичен облик на целия си дом, придържайки се към определена разцветка, десен или материя.

Като допълнителен бонус към изгодните ни цени, вие получавате също изключително лесен начин на пазаруване, обвързан с доставка на закупените изделия до вратата на собствения ви дом. Ние ви предлагаме не само чудесни килими онлайн, но и най-бързият и удобен начин да ги закупите.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ