ИРИМ

Показване:
Подреждане по:

Какво ви предлага мебелна компания Ирим?

Мебелна фирма Ирим е представена в почти всеки раздел на нашия продуктов каталог, което говори красноречиво за разнообразието от мебели и изделия за бита, които тази компания предлага. Едва ли има кът от вашия дом, който да не може да бъде обзаведен с качествени мебели Ирим по начин, който ще допринесе не само за добрата му визия, но и за неговата функционалност.

С мебелите на марката Irim можете да обзаведете:

Кухнята

Ирим предлага голям брой модерни решения за кухнята. Кухненските мебели на този производител са универсален, изгоден и удобен начин за обзавеждане на цялото помещение – от шкафовете за мивка и кухненските шкафчета до меката мебел. Кухненските ъгли на Ирим ЕООД са с много високо качество на материали и изработка и толкова разнообразни като големина и дизайн, че едва ли има дом, който да не може да се възползва от тяхното присъствие.

Спалнята

Мебелите за спалнята на Irim са не по-малко атрактивни и удобни. Този български производител е доказал през годините своя стремеж да създава комфорт, уют и приятно настроение. Както леглата и спалните на, така и останалите Ирим мебели за спалня, като гардероби, ракли, скринове, нощни шкафчета и др. могат да отговорят на дори най-високите очаквания по отношение на визия, функционалност и здравина.

Цените на мебелите за спалня на компанията са едни от най-изгодните за българския потребител, тъй като са съобразени изцяло с възможностите на болшинството родни домакинства. Във всеки нов Ирим каталог ще откриете нови разработки, целящи да подобрят атмосферата в помещението и най-вече качеството на съня. Фактът, че компанията добави и производство на матраци към своята дейност го доказва на практика.

Детската стая

Както в каталозите на мебелна фирма Ирим, така и на всяко престижно мебелно изложение ще откриете мебелни композиции за детска стая. Компанията предлага пълно обзавеждане за стаята на детето, а също и самостоятелни компоненти, които можете да комбинирате по свой вкус и предпочитания. Ирим е производител, нагърбил се с грижата за вашето дете през целия период на неговото детство, създавайки бебешкото креватче, в което ще започне своя живот и мебелировката, която ще бъде свидетел на неговото юношество.

Холът

От секцията през меката мебел, та чак до практичните етажерки – всяка Ирим мебел, с която решите да обзаведете своя хол ще бъде на място и ще създава не само луксозен облик на цялото помещение, но и изключително удобство за вас и вашите гости. Чудесните авангардни секции на компанията са добра идея за внасяне на по-модерен градски стил у дома, а диваните осигуряват удобство не само докато седите, но и когато решите да ги използвате като легло.

За предверието

Мебелна къща Ирим създава и голям брой изделия за коридора, антрето и предверието. Красиви и функционални шкафчета за обувки, етажерки и декоративни масички – всичко това ще формира облика на вашия дом още от врата. С различна големина и изработени от качествена дървесина и метални орнаменти, мебелите за предверие на тази марка са подходящо решение за всеки интериорен стил.

Матраци

В стремежа си да остави отпечатък върху всяка част от вашия дом, Ирим добави и производство на матраци към огромния списък от производствени дейности. При изработката на този тип продукти отново личи стремежът към перфекционизъм, с който компанията се задържа на висококонкурентния пазар вече близо 30 години.

Както при подбора на материали за създаването на матраците, така и при технологията на изработка личат новаторският подход и желанието да се предостави достъпна алтернатива на скъпите продукти на големите европейски производители. По наше мнение матраците на Ирим дори надминават по качество и свойства тези на най-престижните марки, предлагани на родния и международните пазари.

Мебели за всеки си партнира с този утвърден производител на мебели и продукти за обзавеждане на дома, заради лесната възможност заедно с тях да се предложи 100% гаранция за качество на крайния потребител.

Ирим е търговска марка с история. Фирмата е създадена през 1990 г. като ЕТ“ Ирим - Иван Иванов“, с предмет на дейност производство и продажба на корпусна мебел.
През тези години на развитие марката се утвърждава и заема престижно място на българския пазар. Създаването на нови продукти, непрекъснатото подобряване на системите за качество и отговорност на ръководството са в основата на възхода на мебелна компания ИРИМ.

Продуктовата гама се разширява с производството на мека мебел и матраци. Мебелите с марка ИРИМ са предназначени за хора ценящи практичността, качеството и стилния дизайн. Изделията са разделени в следните групи: обзавеждане на офиси и хотели, кухни, спални, детски стаи и антрета. За всяка група се издават каталози, които улесняват избора на клиенти и търговци.

От 2006 година администрацията, производството и складовете на компанията се помещават в собствена новопостроена сграда с обща РЗП над 7000 кв. метра. Закупени са модерни високотехнологични машини и оборудване и са осигурени отлични условия на труд, заплащане и професионално развитие на персонала.

В началото на 2010г. фирмата е сертифицирана по Международната Организация по Стандартизация (ISO). Това допълнително допринесе за повишаване конкурентноспособността на фирмата, подобряване на вътрешната организация, както и повишаване на доверието на настоящи и потенциални клиенти, партньори и дистрибутори на мебели.

За стабилното присъствие допринася разработената дистрибуторска мрежа в цялата страна. Компанията предлага и реализира продукцията си чрез своите търговски партньори в над 200 магазина в цяла България. Фирмата разполага с две мострени зали в централната част на гр. Русе.

Основния приоритет на компанията винаги е удовлетворяване изискванията на клиентите чрез предлагане на продукти с високо качество, функционалност и добър дизайн на конкурентни цени. Изработват се с подходящи технологии и добре подбрани материали и обков. Нуждите на клиентите биват изцяло задоволени от екип, работещ в динамична и предизвикателна среда, свъзможност за развитие и оптимално разкриване на личния потенциал. Асортимента от изделия системно се обновява чрез издаването на нови каталози. Това се случва благодарение на дизайнерският екип на фирмата сформиран от професионалисти, чиято работа дава едно лице на модерна и иновативна компания. Те се грижат за рекламата и промоциите, които стават достояние на клиентите чрез рекламни дипляни и каталози.

Дългосрочната визия на ИРИМ ЕООД е да достигне световно ниво на организационно и бизнес развитие, използвайки пълноценно натрупания опит и внедрявайки нови технологии и процеси за подобряване на продуктовата гама, повишаване на удовлетвореноста на клиентите и намиране на нови пазари. Разгледайте галерията на ИРИМ, където ще откриете множество идейни решения за Вашата спалня, дневна, детска стая, коридор, кухня, офис, хотел или заведение.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ