ЕРГОДИЗАЙН

Показване:
Подреждане по:

Мебелите с марка ЕРГОДИЗАЙН се предлагат на българския пазар от 1996 г. През всичките тези години компанията се утвърждава, като символ на високо качество и неподправен мебелен дизайн.
Продукцията е предназначена за активни и позитивни хора, взискателни към начина си на живот, търсещи трансформация на своя дом чрез стилни и вълнуващи решения, които същевременно не пропускат необходимостта от практични удобства като комфорт, ергономия и многофункционалност.
Фабриката е разположена в град Русе. На площ от 10 000 кв.м. компанията оперира с две производствени халета за корпусна и мека мебел, високо технологично оборудване, разполага с логистични складове за материали и готова продукция, и самостоятелна бизнес сграда.
Дългогодишно сътрудничи с водещи европейски производители на машини, обков и материали за мебелната индустрия. В страната успешно работи с водещите търговци, интериорни и дизайнерски студия, архитекти и проектанти. За последните предлага и услугите на дизайнерския център за работа с клиенти при индивидуални поръчки.

Това е категорията, в която ще намерите всички изделия на утвърдения българския производител на мебели Ергодизайн. Трудно бихме могли да дадем по-подходящо име на тази мебелна къща, защото при създаването на всички свои изделия, тя залага основно на ергономичния и функционален дизайн. Мебелите на Ergodesign са не просто изключително атрактивни, но и невероятно удобни и с огромно приложение в жилищния интериор.

Това, което отличава изделията на този мебелен производител е оригиналният им дизайн. Трудно можете да се заблудите относно марката, забелязвайки ярките цветове, нестандартните форми и изключително високата функционалност на мебелите на русенската компания. Ергодизайн Русе създава мебели за всяко жилищно помещение, но изделията на компанията намират също огромно приложение при обзавеждането на хотелски комплекси и туристически обекти от най-висока категория.

Ергодизайн създава:

Мека мебел

Русенската мебелна компания Ергодизайн създава едни от най-оригиналните модели мека мебел. Дивани, фотьойли, табуретки и многофункционални холни и кухненски ъгли – това е само малка част от продуктовата разработка на този производител. Холната мека мебел на марката се отличава от всичко предлагано на пазара, не само като визия, но и като качество на вложените материали. Мебелите на компанията запазват дълго безупречния си вид, дори при особено интензивна употреба.

Легла, спални и спални комплекти

Ако търсите максимално удобно легло и оригинално решение за интериора в спалнята, то обезателно се насочете към леглата и спалните на Ergodesign. Изработени по напълно нова технология, те са не просто удобни, но многофункционални и ергономични, а освен това – невероятно красиви. Фирмата произвежда легла, спални и спални комплекти, подходящи за различни по площ жилищни помещения. Не случайно престижните хотели в страната работят именно с този производител.

Корпусна мебел

Гардероби, нощни шкафчета и тоалетки – все мебели с голямо приложение в спалнята. Ако искате да избягате от скуката при обзавеждане на спалнята или детската стая, корпусната мебел на Ергодизайн е най-сигурният начин да го постигнете. Мебелите от този вид са много различни не само като визия, но и като въздействие. Те са особено практични и функционални, но това, което ги прави особено предпочитани от модерните хора е неповторимият им дизайн.

Гардеробите с плъзгащи се врати са най-доброто решение за малките спални. Русенската фирма ви предлага голям брой разработки, вариращи като размер, материали и разцветки. С корпусната мебел на Ергодизайн ще можете да демонстрирате безупречен вкус и афинитет към красивото и модерното.

Допълнителен бонус за вас ще бъде невероятното удобство при използването на всяко изделие на този български производител. Ако сте ценител на оригиналния почерк в интериорния дизайн, смело можете да се насочите към раздела, посветен на една от най-престижните родни мебелни къщи.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ