Телевизори

Подреждане по:
Телевизор

С чудесната си колекция от модерни, плоскоекранни телевизори на изгодни цени, ние от онлайн магазин Мебели за всеки ви даваме възможност да обзаведете дома си изцяло. Няма нещо, за което да не сме помислили. Всичко нужно на модерния човек, за да се почувства у дома, присъства в продуктовия ни каталог, включително уред, на който да гледате телевизия, потапяйки се изцяло в пищната жива картина и кристалния звук.

Толкова много възможности за забавление у дома

Технологиите, по които се произвеждат телевизорите днес ги правят много по-различни от предаващите картина и звук устройства от недалечното минало. Кинескопът, представляващ електроннолъчева катодна тръба при новите модели е заменен от плоскопанелен дисплей, базиран на течни кристали (LCD) или светодиоди (LED). Разликата в качеството на изображението е поразяваща.

Съвременните плоскопанелни LED телевизори, включени в каталога ни са с различна големина на екрана, за да се удовлетворят нуждите на възможно най-широк кръг потребители. Можем да предложим удачен вариант за спалнята и детската стая, както и перфектно решение за големия хол, така че телевизионни предавания да могат да се гледат от много хора и от всяка точка на помещението.

Нещо повече. С лед телевизор от ново поколение не сте обвързани единствено с програмите на макар и многобройните канали, до които имате достъп чрез кабел или сателит. Телевизорите ни са снабдени с USB и HDMI входове с цел да могат да произвеждат видео и от други източници. С тази разработка беше сложен окончателен край на видео и DVD плеърите, като източник на видеозапис.

Вече е не само възможно, но и невероятно лесно да гледате на големия телевизионен екран, всичко, което бихте могли да видите на дисплея на своя персонален компютър и лаптоп. Пренасянето на сваленото от интернет съдържание към телевизора става посредством флаш-памет устройство и S CARD. Записът от телевизора на USB е също възможен, така че какво още ни остана? Много малко всъщност.

Какво ви предлагаме?

Предвид марка, качество и работни възможности, се оказва, че това, което ви предлагаме са всъщност изключително евтини телевизори. В каталога ни ще откриете последните разработки на гигантите в електрониката Philips и Sunny, на които можете да гледате най-ярката и жива картина в HD формат. Моделът 32 PHT 4101/12 на Philips е с разделителна способност 1366 x 768 p и съотношение на размерите на картината 4:3/16:9.

Ако това не ви е достатъчно, ще ви успокоим, че имате и опция за подобрение на изображението посредством Digital Crystal Clear технологията. Вграденият цифров D V B-T/T 2/C тунер едва ли ще ви впечатли, защото с такъв разполагат всички модерни плоскоекранни телевизори. По-скоро ще ви смаем с параметрите на звука, при нашите модели.

От Philips са се погрижили да ви предложат уникален саунд, който можете да настройвате допълнително спрямо личните си предпочитания. Телевизорът на марката залага на аудио системите Clear Sound и Incredible Surround, така че, когато гледате филм или слушате музика, да се потопите изцяло в съответната атмосфера. Вече не е нужно да купувате отделно аудио система за домашно кино.

И това не е всичко по отношение на звука. Уникалният ЛЕД телевизор на престижната марка предлага интелигентни звукови настройки, включително автоматично изравняване на звука и регулиране на басите спрямо звуковия поток, който тече в момента. Уредите ни разполагат и с мини жак за слушалки, чрез който да слушате аудиото дори на максимална степен, без да пречите на околните.

Ако си търсите марков телевизор на колкото се може по-ниска цена, при нас ще откриете, каквото ви е нужно. В случай че така и не успявате да съберете необходимата сума пари, не унивайте. Можете да замените стария тв-приемник с чисто нов на водеща марка още днес. Уредите се предлагат и на изплащане. Благодарение на партньорството ни с утвърдени кредитни институции, ще се възползвате от ясни и изгодни условия по разсроченото плащане.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ