Прахосмукачки

Подреждане по:
Прахосмукачки

Старата ви евтина прахосмукачка вече не се справя нито с праха, нито с по-едрите замърсители? Сменете я още сега с модел от ново поколение, който ние ще ви предложим на съвсем разумна цена. Колекцията ни включва представители на най-новата домашна серия на корейската марка Daewoo. Всеки уред се предлага с двугодишна гаранция и сертификат за оригинален произход.

Характеристики и предимства

Това, че ви предлагаме невероятно евтини прахосмукачки, съвсем не означава, че продаваме стоки с ниско качество, напротив. Прахосмукачките ни отговарят на най-високите стандарти за качество и безопасност, и съответстват на последните директиви на ЕС за нивото на шум на битовата техника.

Всяка от домашните ни почистващи системи притежава качествата и характеристиките, на които държи съвременният потребител. На първо място е както винаги цената, затова сме се погрижили да ви предложим оптимален избор от компактни прахосмукачки на изключително ниски цени, чиито способности са не по-малко удовлетворяващи от тези на скъпите модели.

Най-важно за един съвременен дом е уредът за почистване да може да се съхранява лесно. В това отношение прахосмучещата ни техника се вписва чудесно. Със съвсем компактното си тяло и възможност за разглобяване на тръбата, можете да държите прахосмукачката на място, където тя няма да заема почти никакво място.

Работната способност е основен фактор в избора на прахосмукачка, след, а може би и преди нейната цена. С мощност на мотора от 800W у болшинството артикули и с всмукателна мощност от 280W, уредите са способни да се справят както с праха, така и с по-едрите частици, попаднали върху подовите настилки.

За да можете да почистите лесно и удобно дори по-трудно достъпните места, са добавени различни широки и по-тесни накрайници – за ъгли и за купе на автомобил. Тръбата е метална и с възможност за удължаване и скъсяване на телескопичен принцип. Това ви дава възможност да конфигурирате уреда спрямо мястото, което обработвате в момента.

Мекият гумен маркуч ви позволява да почиствате около мебели, и изобщо да правите свободно всякакви маневри, без да се налага постоянно да държите до себе си тялото на прахосмукачката. Болшинството изделия, присъстващи в каталога ни, са оборудвани с постоянна торба, вместо с такава за еднократна употреба.

С постоянната торбичка за събиране на смет отпада нуждата от периодично закупуване на нужните консумативи. Целта е да чистите бързо, лесно и изгодно, а не да харчите излишни пари, за да имате чист и добре подреден дом. Почистването на торбата е също улеснено посредством опция за отварянето ѝ в долния край.

Нещо много важно при избора на прахосмукачка, което не бива да пренебрегвате, е наличието на многостепенна филтърна система. Уредите ни разполагат с пречистващ филтър и с филтър за защита на моторния механизъм. С него се удължава животът на прахосмукачките, като не допуска проникването и натрупването на прах по мотора. Почистването на филтрите е задължително при всяко изпразване на торбата.

Част от прахусмучещите ни уреди използват специален HEPA филтър. Той пречиства изпускания въздух, така че прахът да не се връща обратно в помещението при циркулация на въздушната струя. Домашният прах е един от най-сериозните алергени в съвременния живот. Чрез битова техника от ново поколение, ние ви помагаме да избегнете възможните рискове за здравето.

За максимална прецизност при обработка на различните повърхности, основната четка е с добавен механизъм за регулиране спрямо вида на подовото покритие. С едно превключване на копчето, четката се нагажда за обработка на гладки повърхности и за меки настилки – мокети, килими и пътеки.

И последно, но не по важност. Всички прахосмукачки, включени в раздела се предлагат с 2 години гаранция и с документите, доказващи оригиналния им произход. Поръчката в нашия онлайн магазин е максимално улеснена, като е възможно да поръчате и по телефона.

Доставяме битови електроуреди до всяка точка на страната в минимален срок от приемане на заявките. Поддържаме оптимална складова наличност, за да не се налага да чакате дълго закупения продукт.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ