Перални

Подреждане по:
Перални на изгодни цени

За да ви осигурим възможност да обзаведете дома си с необходимата битова техника, ние от онлайн магазин Мебели за всеки се погрижихме да ви предложим и богат асортимент от перални машини. Какво би бил животът ни без пералнята? Модерният човек не просто държи на елементарните удобства. Той е готов да работи неуморно, за да задели средствата за тяхната покупка.

Как да откриете подходящия модел за вас?

Избирайки пералня, хората обикновено гледат първо на какви цени се предлагат уредите на различните марки. Това е напълно обяснимо, предвид скромните доходи на родния потребител. Затова сме склонни да приемем, че цената ще бъде водещ фактор в избора на модел.

В каталога ни ще откриете разнообразие от свободно стоящи перални на разумна цена. Предлагаме уреди на марките Teka и Daewoo с дизайн от изцяло нов тип. Характерно за тях е изцяло електронното управление и големият брой работни програми. Със стандартен размер и предно позициониран отвор, те са идеално решение за всеки дом, защото не ви задължават предварително да определяте тяхното място.

Избирайки една евтина пералня от свободностоящ тип, е възможно да я използвате във всяко подходящо помещение, а не само в кухнята – мокро помещение, баня, килер. Широкият набор от специални програми за ефективно изпиране на всякакви материи, е това, което трябва да ви интересува в този случай. С модел от каталога ни ще редувате бързо, интензивно, ръчно и еко пране в зависимост от моментните си нужди.

Съвсем различен е случаят с автоматичните перални с по-високи цени. По-скъпите ни варианти са предназначени за вграждане. Моделите L12 и L14 на Teka са едно истинско бижу за добре обзаведения дом. За да останат домакинските уреди дискретно скрити от погледа, двата модела се предлагат с фабрично поставени врати в неутрален цвят, който подхожда на всеки стил обзавеждане.

Освен елегантен дизайн, нашите перални за вграждане имат и отлични технически характеристики. С изцяло електронно управление и Fuzzy Logic - електронна система за прецизен контрол на изпирането, вие контролирате изцяло начина, по който ще бъдат изпрани дрехите и спалното ви бельо. На голям LCD дисплей се чете оставащото време за изпиране и други важни детайли от процедурата.

Време е да смените старата си пералня с модел от ново поколение. С нея ще можете да планирате изпирането съобразно работния си и ежедневен график. Програмата Отложен старт ви дава възможност да настроите уреда за работа в диапазон от 1 до 23 часа, така че, когато се приберете всичко да бъде готово. От вас се иска само да извадите чистите дрехи от машината.

Много важен фактор за избора е и енергийният клас на пералните. По-икономичните консуматори на ток и вода се предлагат на малко по-висока цена, но стойността им е винаги оправдана. Намалявайки сметките за битови нужди, уредът ще се изплати много бързо, а като бонус ще получите искрящи от чистота дрехи, кърпи и спално бельо.

В зависимост от числеността на вашето домакинство, е редно да изберете пералнята на база обем на прането. Имаме чудесни перални на промоция с капацитет 5 и 6кг, които са идеален вариант за едно дву-членно и три-членно семейство. Моделите с капацитет 8 кг, пък са най-доброто за едно по-голямо семейство с постоянно цапащи се малки деца.

Нивото на шум при съвременната автоматична пералня е коренно различно от това на моделите, произвеждани преди 20 и дори 10 години. С мощния си, но изключително тих мотор, те не нарушават вашето спокойствие. С ниво на шум 58 – 71 dBA за операциите пране/центрофуга, вече можете да перете по всяко време на денонощието, без да се притеснявате, че ще безпокоите съседите.

Защо да се доверите на нас?

Големите вериги магазини за бяла техника постоянно предлагат перални на промоции, но само при нас пазаруването е наистина изгодно. С онлайн покупката на битова техника, вие си спестявате най-ценните и вечно недостигащи ресурси – време, сили и пари. Вместо да хабите нерви и часове в обикаляне на физически търговски обекти, можете от уюта на собствения си дом да прегледате предлаганите стоки и да се запознаете с техните параметри и цени.

Изборът от автоматични перални, който предлагаме ще задоволи всеки вкус и изискване. Уредите ни са така подбрани, че да се вместят и в по-скромния, и в неограничения бюджет. В случай, че се нуждаете спешно от нов уред, но не сте подготвени финансово, бихте могли да вземете пералня, отговаряща на вашето търсене и на изплащане от нас. Гарантираме коректност, лоялност и винаги насочена към клиента ценова политика.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ