Диспенсър за вода

Подреждане по:
диспенсър

От този раздел на онлайн магазин Мебели за всеки можете по максимално лесен и удобен начин да се снабдите с качествен диспенсър за вода на изгодна цена. Защо да търсите други начини да обзаведете своя дом, офис, и което и да работно пространство с нужното оборудване. При нас всичко се случва с лекота и без излишни главоболия.

Защо ви е нужно подобно приспособление?

Диспенсърът е на пръв поглед уред с не чак толкова голямо значение. Все пак живеем в цивилизован свят, в който питейната вода е достъпна под всякаква форма – течаща и бутилирана в различни видове и количества. Истината е, че един по-специален, и отговарящ на нуждите на даден обект диспенсър, е наистина необходим.

У дома, диспенсърът ще бъде перфектният източник на питейна вода. За жалост, предвид остарялата и зле поддържана водопреносна мрежа, водата в повечето населени места е негодна за директна консумация. Съдържанието на тежки метали, токсини и микроби в нея, принуждава все повече домакинства в страната ни да я купуват в бутилирана форма.

При бутилките обаче възниква известно неудобство – когато са твърде големи, наливането се превръща в трудоемка задача. Когато са по-малки, водата свършва бързо, а да не забравяме, че и цената ѝ не е съвсем символична. Диспенсърите слагат край на всички неудобства. Те позволяват използването на туби с вместимост 10 и повече литра, като наливането на природната течност не е проблем дори за малките деца.

В офисите ситуацията е още по-сложна. Там нуждата от диспенсъри за вода е най-голяма. Независимо дали става въпрос за офис или за производствен цех, на служителите трябва да се осигурят удобства от първа необходимост, а те включват и безплатен начин да утолят своята жажда и да се хидратират. На някои места липсва течаща вода, така че дори този вариант не може да бъде използван.

Редица медицински проучвания сочат, че дехидратацията на тялото води до силно занижена физическа и интелектуална продуктивност. Ако не искате персоналът ви да работи с понижен умствен и физически капацитет, осигурете му нужните количества чиста трапезна или минерална вода по възможно най-удобен начин за консумиране.

Какво ви предлагаме?

Диспенсърите, които ви предлагаме са много повече от просто устройство за изпомпване на течности от големи бутилки. В каталога ни ще откриете специална офис машина на престижната марка Bravissimo, осигуряваща бистрата натурална течност в две състояния – приятно охладена и гореща.

Прави впечатление елегантният дизайн на уреда. Той е семпъл, но без да липсват нужните функционалности. Корпусът е изработен от висококачествена и здрава ABS пластмаса, а смяната на празната бутилка с пълна е максимално улеснена. Основен плюс на подобно съоръжение е опцията за подгряване на водата.

Служителите ви ще могат да си правят чай, кафе, какао и други топли напитки, когато пожелаят, така че спокойно можете да си спестите разходите за кафе машина или кафе автомат. Диспенсърът за офис, който ви предлагаме използва мощен компресор и прецизен нагревател, така че много бързо след поставяне на пълната туба, водата ще е в желаните температури за приготвяне на напитка и за директна консумация.

Автоматичният термостат се грижи за безопасността на уреда. Когато течността достигне нужната температура, охлаждащата система преустановява работа и преминава в режим поддържане на достигнатите градуси. Не се притеснявайте, че машината ще влоши работните условия в офиса. Компресорът е изключително тих и няма да пречи на концентрацията на вашите служители.

Днес на пазара се предлагат различни видове диспенсъри, включително обикновени помпи за използване на течности от многолитражни съдове. Това, което ние ви предлагаме е съоръжение от изцяло нов тип. То не само ще подобри значително условия на труд във вашето работно пространство, но и ще се превърне в централна фигура в офиса.

Зоната, в която го позиционирате, ще бъде място за социални контакти, за обсъждане на проблеми и стратегии, и за презареждане на батериите. Не се отказвайте от щедрото ни предложение. Диспенсърът може да бъде закупен и на изплащане, чрез нашите кредитни партньори.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ