Бойлери

Подреждане по:
Бойлер

В онлайн магазин Мебели за всеки ще откриете богат асортимент  от електрически бойлери на достъпни цени. Тази важна част от битовата техника е представена в максимален брой варианти, дизайни, вместимост и принцип на работа. Каквото и да е нужно на дома ви, ние сме готови да ви го предоставим. Погрижили сме се никога да не оставате без топла вода.

На кои фактори трябва да се базира вашият избор?

В избора на ел бойлер, определящ фактор е не само неговата цена, но и техническите му показатели. Макар цената често да е аспектът, който ни насочва към конкретна група и марка уреди, в никакъв случай не бива да пропускаме и характеристиките на всеки отделен модел. Техническите параметри при бойлерите варират спрямо нужди и предпочитания на ползвателя.

Бойлерът има различен капацитет на вместимост. Това е първият фактор, от който трябва да се ръководите, преглеждайки богатия ни каталог. Можем да ви предложим 50 литров бойлер Дипломат с широко цилиндрично тяло, както и модели с вместимост 80 и 120 литра. Всеки от тях би бил перфектно решение за домакинства с различна численост.

За домове, обитавани от един или двама души, малките ни проточни Дипломат бойлери биха могли да бъдат чудесно решение. Те са със супер компактно тяло, така че да не отнемат от оскъдното жилищно пространство. Пълна заблуда е мнението, че са подходящи само за кухненската мивка. В банята те ще ви осигурят постоянно нужното количество топла вода за къпане.

Едно многолюдно семейство, от друга страна, се нуждае от по-голям електрически бойлер с капацитет поне 80 литра. Той ще затопля нужните количества вода за къпане, за измиване на домакинските съдове (в случай че липсва съдомиялна), и изобщо за всички хигиенни дейности, от които модерният дом се нуждае.

След обема на водосъдържателя, е редно да обърнете внимание и на позицията на тялото, тоест в каква посока (вертикална или хоризонтална) е предвиден монтажа на даден бойлер. Най-масово използвани у нас са класическите вертикално окачени на стената тела. Предвид оскъдното пространство, особено в баните на повечето апартаменти, все по-често в употреба влизат и електрическите хоризонтални бойлери.

С 80-литровия Дипломат хоризонтален бойлер не се налага да правите компромиси, заради липсата на свободно пространство в банята. Монтиран високо на стената, бойлерът няма да пречи на останалите санитарни елементи – тоалетно казанче, умивалник, шкафче за тоалетни принадлежности.

Различните бойлери тип хоризонтални са с дясно и ляво разположени изводи на ВиК и електрическа част. Това е от значение, когато избирате този вид уреди, защото в случай на грешка, ще се наложи да се правят сложни промени във водопроводната инсталация и ел захранване, а понякога може да се окаже и невъзможно захранването на бойлера към тях.

За да не се налага да усложнявате процедурата по свързване на новия хоризонтален бойлер, изберете модела на база къде са разположени изводите за водопровод и захранване. При вертикалните модели този избор отпада автоматично. Процедурата по техния монтаж и свързване е значително улеснена.

Ключов фактор за правилен избор на бойлер, наред с предлаганите в даден магазин цени, е и типът на нагревателя. Нагревателите с никел покритие и керамичните, ви гарантират не само висока ефективност при нагряване на водата, но и дългосрочно използване на уреда. За региони с висока твърдост на водата, бойлерите със смарт система за почистване са най-доброто решение.

Бойлери Дипломат, какъвто е модел Performance 80V DIG SQUARD разполагат с функция автопочистване. Системата се грижи натрупаният с времето котлен камък да бъде премахван периодично. Така няма опасност нагревателят да се повреди, което ви спестява ненужните ремонти. Всяка повреда на бойлера означава липса на едно елементарно удобство и ресурс от първа необходимост.

Защо да пазарувате при нас?

Причините да изберете нашия онлайн магазин за покупка на бойлера не са никак малко. На първо място е качеството, а след това цената. В каталога ни ще откриете търсения отдавна евтин бойлер с безупречно качество. С последно поколение изолация от безфреонов полиуретан, той ви гарантира бързо затопляне и бавно изстиване на водата.

Ще ви предложим бойлери Елдом на цени, каквито трудно ще намерите в други магазини. С керамичния си нагревател и емайлирано покритие на водосъдържателя, те са едно енергийно ефективно и рентабилно решение. Асортиментът от бойлери хоризонтални в каталога ни, пък е още една причина да ни изберете пред физическите търговски обекти.

От нас получавате уреди с оригинален произход и проверено качество. Всеки артикул е с гаранция и се доставя до всяка точка на страната. Изпълнението на поръчките е в минимален срок, защото поддържаме солидна складова наличност.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ