Електроуреди

Подробно
Подреждане по:
магазин за електроуреди

В много магазини за електроуреди ще намерите домакинска техника от всякакъв тип и с различни характеристики, но само при нас ще срещнете перфектното съотношение между високо качество и достъпна цена. Онлайн магазин Мебели за всеки ще ви помогне да оборудвате модерния си дом с всичко нужно за един удобен и приятен живот.

Какво включва категорията?

Главната категория е разделена на няколко отделни подкатегории, в които са представени домакински електроуреди с еднакъв принцип на действие и предназначение. Целта е да ви улесним в намирането на уреда, който е нужен на дома ви. Знаем, че факторът време е от значение в натовареното ви ежедневие.

Постарали сме се да включим в продуктовата си гама всички технически решения, използвани от едно домакинство. При нас ще намерите оборудване от висок клас на утвърдени марки. Цените, на които предлагаме уредите са невероятно изгодни. Всеки новодомец и всяко младо семейство ще може с едно посещение в сайта ни да обзаведе бързо, лесно и изцяло своето красиво и комфортно жилище.

От онлайн магазина ни можете да закупите:

Бойлери

Бойлерът е уред от първа необходимост в съвременното жилище. Без топла вода не можем изобщо да говорим за каквото и да е удобство. Ние сме се погрижили да ви предложим разнообразие от бойлери с различна вместимост, начин на монтиране и дизайн. От каталога ни бихте могли да изберете уредът, който най-добре се вписва в интериора на банята или друго сервизно помещение, където ще бъде поставен.

Разполагаме с големи вертикални и хоризонтални бойлери с емайлиран водосъдържател, както и с малки проточни модели на марката Дипломат. Бойлерите ни са с уникален дизайн и разполагат с многостепенни защити, включително срещу токов удар. Ще срещнете модели с метален възвратно-предпазен клапан и магнезиев анод за ефективна антикорозионна защита.

Перални

Пералнята машина е от онези битови електроуреди, без които животът ни днес също би бил немислим. Тя ни спестява усилия и време, а предвид икономичния принцип на работа на съвременните модели – и солидна сума пари. Разходите за електроенергия и вода биха били значително по-големи, ако перем дрехите си на ръка.

Пералните ни са дело на едни от най-големите производители, на които можете смело да се доверите. Те имат стилен дизайн, съвместим с всеки жилищен интериор. По-любопитни са обаче техническите им характеристики. Разполагат с електронна система за прецизен контрол на изпирането, автоматично регулиране на консумацията на вода и голям LCD дисплей, показващ моментния етап на избраната програма.

Други

Имаме огромното удоволствие да ви предложим и оптимален избор от малки електроуреди, чието значение за живота на модерния човек е всъщност огромно. Те ще ви помогнат да поддържате дома си в перфектно състояние, за да си осигурите чиста, приятна и здравословна среда.

Освен разнообразието от мощни и удобни за работа прахосмукачки, в каталога ни ще откриете още уреди за красота, телевизори от най-ново поколение и диспенсъри за вода с електромотор за по-лесно наливане на водата. Тук отново са представени водещи марки, познати и харесвани не само у нас, но в цяла Европа. Марките Daewoo, Philips, Bravissimo и Sunny са достатъчен атестат за качество, ни ние ги доставяме и с гаранция.

Защо да изберете нас?

Да обзаведеш изцяло едно ново жилище не е лесна задача. Финансовият аспект на процедурата е ключов фактор, затова ние се погрижихме да ви дадем свободен достъп до богата гама евтини електроуреди от висок клас и с ненадмината функционалност. Цените ни са супер изгодни, а освен това доставяме техниката в минимален срок в цялата страна.

Ключов аргумент в полза на нашия магазин за електроуреди е лекотата, с която се случва и прегледа на асортимента, и създаването на поръчка, и получаването на закупената стока. Днес е много по-разумно и удобно да пазаруваме онлайн, вместо да губим време, нерви и пари, посещавайки на място физическите магазини. Ние ви предлагаме коректност, любезно обслужване и бързина на изпълнение на заявките.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ