Евростил врати

Показване:
Подреждане по:

Вратата е елементът, без който нито една сграда не може да даде желаното усещане за спокойствие, комфорт и индивидуалност на отделните зони и пространства. За вашия дом, офис, хотел, търговски обект, сме подготвили огромен асортимент от качествени интериорни врати Евростил с достъпни цени, но и с извънредно високо качество.

За марката

Вратите, предлагани на родния пазар се движат в две основни посоки – евтини и с добро качество. Един от малкото родни производители, успяващ да предложи продукт, съчетаващ и двете характеристики, е кюстендилската компания Евростил ООД. Това е една от най-старите фирми, създадена в зората на българската демокрация, която работи до днес.

За своето над 20 годишно съществуване, компанията е успяла да се наложи като водещ производител на входни и интериорни врати, дограма и окачени фасади.Именно вратите са асортиментът, който я извежда сред лидерите в своята област, защото това са изделия, отличаващи се с елегантна визия, устойчивост, дълготрайност и функционалност.

Фирмата Евростил Кюстендил е собственик на най-големия завод за производство на дограма на Балканския полуостров. Производствената база е от модерен тип, проектирана и оборудвана от водещи европейски компании, опериращи във въпросната област на индустрията. Техническата база, както и многочисленият персонал дават възможност за реализиране на крупни поръчки в минимални срокове.

Произвежданите от Евростил врати се движат в изключително широк диапазон. Изделията могат да се разделят на няколко категории спрямо материал, предназначение и технически характеристики. От каталога ни, представящ продукцията на родната марка можете да си изберете алуминиева или PVC врата, както и подходящ модел за мокро помещение и пожароустойчива разработка.

Компанията Евростилл не се задоволява с моментната си популярност на родния и международните пазари. Тя се стреми към непрекъснато развитие, което е факт, и постигнато,  благодарение на технологичните иновации. Високотехнологичното автоматизирано оборудване допринася не само за ускоряване на производствения процес, но и за елиминиране на брака, като се ограничи напълно рискът от човешки грешки.

Екипът на фирмата, произвеждаща широка гама врати – Евростил следва стриктно високите международни стандарти за качество. От мениджърския екип, до работниците в производствените отдели – всички служители на компанията са достатъчно квалифицирани, за да заслужат титлата „експерти” в своето поле на изява.

Материалите за изработка на вратите се доставят от водещи производители, в това число механизмите за тяхното затваряне и заключване. Бравите, с които е оборудвана всяка врата са здрави и устойчиви на всякакви механични въздействия. По желание на клиента безфалцовите модели, т.нар. „скрит фалц” могат да се изработят със скрити панти, а също да се оборудват с магнитна брава, позволяваща вратата да се отвори без дръжка, просто с едно бутване.

Голяма част от асортимента на Евростилл Трейд е базиран на МДФ плоскости с пълнеж тип пчелна пита или флакс (олекотено ПДЧ) за по-добра шумоизолация. Покритията са детайлът, придаващ индивидуално излъчване на всяко изделие, а при този производител разнообразието от цветове и дървесни декори е наистина огромно. Покритието представлява декоративно фолио с изключителна здравина и устойчивост на надраскване.

Една от причините да заложите на врата, изработена от Eurostill, е бързината на изпълнение на всяка поръчка. Времето за изработка е пряко обвързано не само с количеството, но и с вида на покритието и конструкцията на вратата. Така например, моделите със структурно покритие се изработват в рамките на 7 до 10 календарни дни, докато изделията с по-специфични разцветки по RAL каталог се правят за период от 30 до 45 дни.

Ако държите на качеството, модерния дизайн и изгодната цена, разделът, посветен на марката Евростил е най-доброто място, на което бихте могли да попаднете. Сега е моментът да сложите финалния щрих в обзавеждането на своя дом, офис, търговско или представително помещение. Заложете на продукцията на лидера, от който всички останали взаимстват идеи и от който се учат. Винаги се стремим да предложим високо качество на ниска цена, и с този раздел реализираме с лекота своя благороден стремеж.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ