Холни

Подреждане по:
Холни

Добре дошли в специалната секция с холни маси на магазин Мебели за всеки. Тук всеки един наш клиент може да се потопи в богатото ни разнообразие от различни по вид, концепция, материал и цвят холни маси. Ако търсите класически варианти за обзавеждането в своята дневна или хол, заложете на стандартни дървени маси. В случай, че имате маломерно жилище, можете да се спрете на нашите малки холни масички. Предлагаме и вариант от стъкло – артистични стъклени холни масички с оригинална декорация и украса. А ако държите на по-нестандартното обзавеждане, моля, разгледайте нашите бели холни маси. С тях можете да поставите страхотен акцент в интериора, без дори да си играете да търсите скъпа и авангардни декорации. Разчитайте на нас, ако имате допълнителни въпроси или нужда от помощ във връзка с нашите холни маси. Приятно пазаруване, приятели!

Това е секцията, посветена на стилните ни и изящни холни маси на изгодни цени. Изработени от различни по вид материали и разнообразни като форми и приложение, те са не само практична част от жилищното обзавеждане, но и невероятно изискан декор. Ние ви предлагаме едни от най-красивите и функционални холни маси в София, съвместими с всеки интериорен дизайн и отговарящи на всеки потребителски вкус.

Мебели за всеки ви дава възможност да закупите холна маса онлайн, без да губите ценни време, нерви и средства. Разнообразието от дизайнерски решения, цветове и материали ви позволява да постигнете съвършенство при обзавеждането на хола. Предлаганите от нас модели изпъкват не само с блестящата си визия, но и с високата си функционалност. Тяхното свойство да създават комфорт е това, което ги прави предпочитан и дори задължителен компонент от обзавеждането.

При подбора на модели сме заложили на едни от най-големите български производители на мебели. Тук, чрез своите безупречни произведения са представени мебелните къщи: Биттел, Бора, Геномакс, Голд Аполо, Димов, Евромар, Ирим, Колорадо, Мебел Лукс, Мипа, Моб, Хоум декор, Армстрат и разбира се – Мебели за всеки със своята изящна колекция от красиви и практични холни масички.

Разделът съдържа:

Декоративни масички

Тук ще откриете изделия, чиято основна функция е да допълнят визията на интериора. Тяхната декоративна стойност е ненадмината, особено ако са тематично свързани с останалите елементи от обзавеждането. Масичките с декоративно предназначени представляват уникален микс от естествени материали и метал. Комбинацията от дърво и ковано желязо винаги е била символ на най-висок вкус при обзавеждането на основните жилищни помещения.

Правоъгълна форма

Предлагаме ви богат асортимент от евтини холни маси с правоъгълна форма. Това са най-удачните решения за просторни помещения, тъй като са способни да осигурят възможно най-голямо пространство на плота. Комбинират се успешно с всички модели холни гарнитури и имат предимството да бъдат удобни за голям брой хора. Моделите са изработени от висококачествени ПДЧ плоскости и често са комбинирани със стъкло. Вариациите от цветове позволяват безброй оригинални интериорни решения.

Квадратни

С една квадратна холна масичка можете да постигнете различни ефекти – да увеличите оптически оскъдното жилищно пространство, да осигурите достатъчно свободна площ и да постигнете съвършенство в интериорния дизайн. Предлаганите от нас модели с квадратна форма са отново комбинация от няколко материала, най-често дърво и стъкло, защото това са материалите с най-удачно приложение в жилищния интериор.

Разчупени

Почитателите на модернистичния стил и абстрактните форми ще бъдат очаровани от визията на нашите евтини холни маси с разчупен, футуристичен дизайн. Те са същевременно красиви и много практични, а като форма варират елипсата и комбинацията между куб и правоъгълник. При материалите разнообразието е не по-малко. Тук можете да забележите дървесина, закалено прозрачно или матирано стъкло и различни по вид и цвят метални орнаменти.

Стъкло и метал

Холните маси от стъкло и метал са предпочитани в жилища, издържани в модерен интериорен стил. Те успяват да внесат уют, въпреки хладното излъчване на двата материала и да изпъкнат със своя фантастичен облик пред останалите мебели в помещението. Огромно тяхно предимство е лесното им почистване и безпроблемна поддръжка. За направата им е използвано закалено по специална технология стъкло с голяма дебелина, обезпечаващо безпроблемното и дългосрочно използване на изделията.

Дървесина

Дървените маси за хол са едно универсално класическо решение за помещения, издържани в по-консервативен стил. Дървото успява да придаде допълнителна топлина на помещението и да се впише безпроблемно към обстановката, независимо от нейната визия и дизайн. Различните модели са издържани в различни разцветки, като при някои се забелязват нестандартни бели и черни плотове, а при други е заложено на класическите за дървесината разцветки – орех, махагон, череша, дъб и др.

Предлагаме ви и многофункционални разтегателни маси, позволяващи практично използване на жилищната площ. Технологията на сглобяване дава възможност за лесно и бързо разгъване и прибиране, като е гарантиран дългият живот на съответните механизми. Ние ви предлагаме най-добрите решения за обзавеждане на дома, от които можете да се възползвате по всяко време и от всяка точка на страната.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ