Холни маси

Подреждане по:
холна масичка

Добре дошли в специалната секция с холни маси на онлайн магазин Мебели за всеки. В нея всеки един наш клиент може да се потопи в богатото ни разнообразие от различни по вид, концепция, материал и цвят изделия. Ако търсите класически варианти за обзавеждането в своята дневна или хол, заложете на стандартни дървени масички.

В случай, че имате маломерно жилище, редно е да се спрете на нашите малки холни масички. Разполагаме и с и варианти от стъкло – артистични стъклени холни масички с оригинална декорация и украса. А ако държите на по-нестандартното обзавеждане, моля, разгледайте белите ни холни маси.

С тях ще поставите страхотен акцент в интериора, без дори да си играете да търсите скъпи и авангардни декорации. Разчитайте на нас, в случай че имате допълнителни въпроси или нужда от помощ във връзка с избора на конкретната категория продукти. Приятно пазаруване, приятели!

Какво ви очаква тук?

Това е секцията, посветена на стилните ни и изящни холни маси на изгодни цени. Изработени от разнообразни материали, но също разнообразни и като форми и приложение. Те са не само практична част от жилищното обзавеждане, но и невероятно изискан декор.

Ние разполагаме с едни от най-красивите и функционални холни маси в София, съвместими с модерния интериорен дизайн и отговарящи на всеки потребителски вкус. Магазинът ни ви дава възможност да закупите холна маса онлайн, без да губите ценни време, нерви и средства.

Разнообразието от дизайнерски решения, цветове и материали ви позволява да постигнете съвършенство в обзавеждането на хола. Предлаганите от нас изделия изпъкват не само с блестящата си визия, но и с високата си функционалност. Тяхното свойство да създават комфорт, е това, което ги прави предпочитан и дори задължителен компонент от интериора.

При подбора на масите за хол и дневна сме заложили на големите български мебелни производители. Тук, чрез своите безупречни произведения са представени мебелните къщи: Биттел, Бора, Геномакс, Голд Аполо, Димов, Евромар, Ирим, Колорадо, Мебел Лукс, Мипа, Моб, Хоум декор, Армстрат и разбира се – Мебели за всеки със своята изящна колекция от красиви и практични холни масички.

Разделът съдържа:

Декоративни

Тук ще откриете изделия, чиято основна функция е да допълнят визията на конкретната стая. Тяхната декоративна стойност е ненадмината, особено ако са тематично свързани с останалите елементи от обзавеждането. Масичките с декоративно предназначение представляват уникален микс от естествени материали и метал.

Комбинацията от дърво и ковано желязо винаги е била символ на безупречен вкус при обзавеждането на основните жилищни помещения. Стъклените орнаменти придават модернистично излъчване на обособения кът за пиене на чай и кафе.

С разнообразна форма

Предлагаме ви богат асортимент от евтини холни маси с правоъгълна форма. Това са удачните решения за просторни помещения, понеже са способни да осигурят възможно най-голямо пространство на плота. Комбинират се успешно с всички модели холни гарнитури и имат предимството да бъдат удобни за голям брой хора.

Моделите са изработени от висококачествени ПДЧ плоскости и често са комбинирани със стъклен акцент. Вариациите от цветове позволяват безброй оригинални интериорни решения. С една квадратна холна масичка можете да постигнете различни ефекти – да увеличите оптически оскъдното жилищно пространство, да осигурите достатъчно свободна площ и да постигнете съвършенство в интериорния дизайн.

Моделите с квадратна форма са отново комбинация от няколко материала. Най-често се комбинират дървото и стъклото, защото това са материалите с универсално приложение в жилищния интериор.С изделията от ковано желязо ще постигнете по-строг, класически облик. Стъклените и пластмасови изделия са идеални за модерния дом.

Разчупени и нестандартни

Почитателите на модернистичния стил и абстрактните форми ще бъдат очаровани от визията на холните маси с разчупен, футуристичен дизайн. Те са същевременно красиви и много практични, а като форма варират елипсата и комбинацията между куб и правоъгълник. При материалите разнообразието е не по-малко. Тук ще забележите дървесина, закалено прозрачно или матирано стъкло и различни по вид и цвят метални орнаменти.

Масите от стъкло и метал са предпочитани в жилища, издържани в модерен интериорен стил. Те успяват да внесат уют, въпреки хладното излъчване на двата материала и да изпъкнат със своя фантастичен облик пред останалите мебели в помещението.

Огромно тяхно предимство е лесното им почистване и безпроблемна поддръжка. За направата им е използвано закалено по специална технология стъкло с голяма дебелина, обезпечаващо безпроблемното и дългосрочно използване на изделията.

Дървото – предпочитано, заради своята топлина

Дървените маси за хол са едно универсално класическо решение за помещения, издържани в по-консервативен стил. Дървото успява да придаде допълнителна топлина на помещението и да се впише безпроблемно към обстановката, независимо от нейната визия и дизайн.

Различните модели са издържани в различни разцветки. У някои се забелязват нестандартни бели и черни плотове, а при други е заложено на класическите за дървесината разцветки – орех, махагон, череша, дъб и др. Предлагаме ви и многофункционални разтегателни маси, позволяващи практично използване на жилищната площ.

Технологията на сглобяване дава възможност за лесно и бързо разгъване и прибиране, като е гарантиран дългият живот на съответните механизми. Ние ви предоставяме най-добрите решения за обзавеждане на дома, от които можете да се възползвате по всяко време и от всяка точка на страната.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ