ТВ шкафове

Подреждане по:
ъглов шкаф за ТВ

Телевизорът е онзи елемент във вашата дневна или хол, пред който се събирате с цялото семейство вече за раздумка или вечеря, както и с вашите гости и посетители у дома. Затова е и важно да отредите за него правилно и добре подбрано място. Магазин Мебели за всеки ви предлага богато разнообразие от ТВ шкафове – от дърво, изцяло стъклени, дизайнерски и класически. Без значение дали имате голяма плазма, или продължавате да сте с по-малък телевизор, размерите не трябва да представляват проблем за вас. Имаме налични ТВ шкафове от най-малките до най-дългите и широки като модели. Не пропускате да разгледате и нашите ъглови ТВ шкафове, ако държите на разчупен интериор или архитектурният план на вашето жилище позволява само такова разположение. Всички шкафове за телевизор вървят с гаранция и възможност да бъдат монтирани на място във вашия дом! Пожелаваме ви приятно пазаруване, приятели!

В този раздел ще откриете стилни, здрави и практични тв шкафове, които ще бъдат чудесно допълнение към обзавеждането на вашия хол или всекидневна. Изобилието от модели в тази категория ще позволи на всеки дом да намери най-подходящото решение по отношение на визия, дизайнерска линия, големина и вид на материала. Ролята на един тв шкаф е огромна, когато става въпрос за осигуряване на удобство за обитателите на едно жилище. Ето защо ви съветваме да избирате внимателно.

На какъв принцип да изберем шкаф за телевизор?

Когато избираме тв шкаф, освен по изгодните цени трябва да се ръководим и по няколко допълнителни критерия. Това ще ни помогне да изберем модел, който ще ни носи възможно най-голямо удовлетворение и няма да се налага да правим компромиси при неговото използване, като например да разместваме мебелите в помещението или да изпитваме неудобство всеки път, когато се налага да свързваме или настройваме телевизора.

При избора на шкаф за телевизор трябва да вземем предвид:

Площта на помещението

Ние предлагаме оптимален избор от шкафове за тв, включващ различни като размер модели. С това целим да задоволим нуждите на хората с компактни жилища, а също и да отговорим на изискванията на собствениците на просторни домове. Неудачно е да закупите голям шкаф за телевизор ако холът или всекидневната ви не предлагат достатъчно свободно пространство, както и да изберете компактна поставка за голямо по площ помещение.

В единия случай ще се наложи да промените местоположението на останалите мебели, което ще създаде усещане за хаотичност, а в другия - ще имате твърде много празно пространство, навеждащо на мисълта за недовършеност на обзавеждането. Моделът, който ще изберете трябва да се вписва идеално към околната обстановка и дори да я допълва по някакъв начин.

Интериорен стил

Нашите тв шкафове варират като дизайн. Ние предлагаме модели с много модерна и атрактивна визия, както и достатъчно изделия с оригинална ретро визия. Това ви позволява да направите удачен избор, съгласувайки дизайна на шкафа с интериорния стил в помещението. При нас ще намерите и голям брой изделия с неутрален дизайн, които ще подхождат на всеки хол или всекидневна, независимо от стила на интериора.

Оптимално използване на жилищното пространство

Собствениците на жилища с малка площ трябва да помислят как да използват рационално всяка част от малкото свободно пространство. На тях предлагаме удачен избор от ъглови тв шкафове, които ще изпълнят перфектно своето предназначение. С избора на подходящ ъглов тв шкаф, вие решавате най-малко два проблема – максимално използване на наличната площ и правилно позициониране на телевизора, така че да бъде удобно на всеки.

Избор на материали

Изборът на материалите, от които е изработен шкафът за телевизор е нещо, към което трябва да подходим с внимание. Логично е да се насочите към моделите от масив и дървени плоскости ако останалите мебели в стаята са от такъв материал. Ако обзавеждането е в модерен градски стил, можете да изберете шкаф, изработен от ПДЧ с метални орнаменти или друг модел с по-авангарден дизайн.

Цветова съвместимост

Шкафът за телевизора трябва да бъде в синхрон с останалото обзавеждане най-вече в цветово отношение. Не е добро решение да закупите модел в бяло или светло венге, ако секцията или холната масичка са от тъмен орех или в друг подобен нюанс. Същото се отнася и за стъклото. Предлагаме шкафове със стъклени витрини, но те са подходящ избор, само когато могат да допринесат за цялостния облик на интериора. Те имат специфично класическо излъчване и няма да подхождат на един модерно обзаведен дом.

Производители

Тв шкафовете, които ви предлагаме са дело на най-прочутите български мебелни къщи. Това ви гарантира, че който и модел да изберете, ще останете напълно доволни от здравината и качеството на закупения продукт. Ако имате афинитет към конкретен производител, то вероятно при нас ще откриете достатъчно негови предложения. В категорията са представени марките: Братя Коцеви, Геномакс, Голд Аполо, Евромар, Ирим, Колорадо, Мебел Лукс и Моб – всяка със собствен почерк и индивидуално излъчване.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ