ТВ шкафове

Подреждане по:
ъглов шкаф за ТВ

Телевизорът е онзи елемент във вашата дневна и хол, пред който се събирате с цялото семейство вечер за раздумка и вечеря, както и с вашите гости и неочаквани посетители. Затова е и важно да отредите за него правилно и добре подбрано място. Магазин Мебели за всеки ви дава достъп до богато разнообразие от тв шкафове на изгодни цени – от дърво, изцяло стъклени, дизайнерски и класически.

Какво съдържа чудесната ни колекция?

В този раздел ще откриете стилни, здрави и практични шкафове за тв, предназначени да бъдат страхотен акцент в обзавеждането на вашия хол и всекидневна. Изобилието от дизайнерски решения, присъстващи в тази категория, ще позволи на всяко жилище да намери подходящото решение по отношение на визия, дизайнерска линия, големина и вид на материала.

Имаме налични от най-малките до супер дългите и широки като размер модели. Не пропускайте да разгледате и нашите ъглови ТВ шкафове, в случай че държите на разчупен интериор или архитектурния план на вашето жилище позволява само такова разположение. Всички шкафове за телевизори вървят с гаранция и възможност да бъдат монтирани на място във вашия дом! Пожелаваме ви приятно пазаруване, приятели!

На какъв принцип да изберем подходящото решение?

Когато избираме тв шкаф, освен по изгодните цени, е необходимо да вземем предвид и няколко допълнителни критерия. Това ще ни помогне да изберем шкафът, който ще ни носи максимално удовлетворение и няма да ни кара да правим компромиси при неговото използване, като например да разместваме мебелите в помещението и да изпитваме неудобство всеки път, когато се налага да свързваме и настройваме телевизора.

Ролята на един шкаф за тв е огромна, когато става въпрос за осигуряване на удобство за обитателите на едно жилище. Ето защо ви съветваме да избирате внимателно. Без значение дали имате голяма плазма, или продължавате да гледате на по-малък тв-приемник, размерите не бива да представляват проблем за вас.

При избора на шкаф за телевизор следва да вземем предвид:

Площта на помещението

Разполагаме с оптимален асортимент от шкафчета за телевизор, включващ различни като размер модели. С това целим да задоволим нуждите на хората с компактни жилища, а също и да отговорим на изискванията на собствениците на просторни домове.

Неудачно е да закупите голям и висок шкаф за телевизор в случай че холът / всекидневната ви не предлагат достатъчно свободно пространство, както и да изберете компактна поставка за голямо по площ помещение. Предварително определете мястото и измерете нужното разстояние. Водейки се от размера на моделите, ще откриете идеалния вариант за своята дневна.

В случай че шкафът не отговаря на площта на стаята, ще се наложи да промените местоположението на останалите мебели, което ще създаде усещане за хаотичност. Възможно е също да се окаже, че имате твърде много празно пространство, навеждащо на мисълта за недовършеност на обзавеждането. Моделът, който ще закупите трябва да се вписва идеално към околната обстановка и дори да я допълва по някакъв начин.

Нестандартни интериорни решения

Нашите тв шкафове варират като дизайн. Предлагаме модели с много модерна и атрактивна визия, както и достатъчно изделия с оригинална ретро визия. Това ви позволява да направите удачен избор, съгласувайки дизайна на шкафа с интериорния стил в помещението. В колекцията ни ще намерите и голям брой изделия с неутрален дизайн. Те ще подхождат на всеки хол и всекидневна, независимо от стила на интериора.

Хората, заложили на нестандартните интериорни решения трябва да помислят как да използват рационално всяка част от жилищното си пространство. На тях предлагаме удачен избор от ъглови шкафове за телевизор, които ще изпълнят перфектно своето предназначение.

С избора на подходящ ъглов шкаф за телевизор, какъвто ще ви предложим на изгодни цени, вие решавате най-малко два проблема – максимално използване на наличната площ и правилно позициониране на телевизора, така че да бъде удобно на всеки.

Материал и цветова съвместимост

Изборът на материалите, от които е изработен шкафът за телевизора е нещо, към което трябва да се подходи с внимание. Логично е да се насочите към моделите от масив и дървени плоскости, при положение че останалите мебели в стаята са от такъв материал.

Ако обзавеждането е в модерен градски стил, можете да изберете шкаф, изработен от ПДЧ с метални орнаменти, а защо не и друг модел с по-авангарден дизайн. Шкафът за тв приемника е редно да бъде в синхрон с останалото обзавеждане, особено в цветово отношение.

Не е добро решение да закупите модел в бяло или светло венге, ако секцията и холната масичка са от тъмен орех или в друг подобен нюанс. Същото се отнася и за стъклото. Предлагаме шкафове със стъклени витрини, но те са подходящ избор, само когато могат да допринесат за цялостния облик на интериора. Те имат специфично класическо излъчване и няма да подхождат на един модерно обзаведен дом.

Доверете се на водещи производители

Тв шкафовете, които ви предлагаме са дело на най-прочутите български мебелни къщи. Това ви гарантира, че който и модел да изберете, ще останете напълно доволни от здравината и качеството на закупения продукт. Цената е друга причина да заложите на родното производство. Разходът на средства за изделие на непозната марка, предвид ниското качество е крайно неразумна постъпка.

В случай че търсите tv шкаф на конкретен производител, то вероятно при нас ще откриете достатъчно негови предложения. В категорията са представени марките: Братя Коцеви, Геномакс, Голд Аполо, Евромар, Ирим, Колорадо, Мебел Лукс и Моб. Всяка мебелна къща се отличава със собствен почерк, придаващ индивидуално излъчване на нейната продукция.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ