Секции за хол

Подреждане по:
Евтини секции

Влизайки в специалната ни категория със секции за дневна и хол, потребителите, посетили онлайн магазин Мебели за всеки ще могат да се насладят на богато разнообразие от всякакъв тип изработки, както и интересни предложения за помощен шкаф, оригинални идеи за стъклена витрина, етажерки и модулни системи за дневната.

Ако държите на класическата мебелировка, в което секцията има централна роля, старателно подберете нещо качествено и симпатично от нашата колекция. Разполагаме с всякакви варианти – ъглови, разчупени, авангардни и евтини малки секции за дневна. Вземете под внимание не само размера и геометрията на изделията, но и техните цветови вариации. Съчетайте или създайте контраст с останалите части от интериора.

Всички артикули са изработени от първокласни материали, а за изработката им са използвани последните тенденции в съвременната дърворезба и конструиране на обзавеждане за жилища, ресторанти, офиси, вили и т.н. Магазинът ни е на ваше разположение по всяко време в случай че имате нужда от консултация или съвет, за да направите своя краен избор. Тук да се спрете на интересни решения за дневната и хола не е никак трудно, а лесно като детска игра.

Какво ви очаква тук?

Това е категорията, в която ви представяме нашите изящни и функционални, малки и модулни холни секции, позволяващи постигане на върховно ниво на естетика в жилищното обзавеждане. Всички модели, добавени към продуктовия ни асортимент отговарят на съвременните изисквания по отношение на качество и визия. Дизайнерските решения при голяма част от тях са смели и авангардни – точно от каквото се нуждае всеки съвременен дом.

Моделите, подбрани в категорията са много различни като вид на използваните материали, форми и големина. Това продуктово разнообразие позволява на жилища с различна визия и площ да открият подходящото решение. При проектирането на голяма част от изделията са вложени новаторска мисъл и свободолюбив дух. Нашите модерни евтини секции са много по-различни от това, което се използваше преди немного години.

Разделът включва:

С различна геометрия за модерен облик на хола

Със сигурност ще ви направи впечатление голямото разнообразие от холни секции на достъпни цени, включени в нашия каталог. Холът е помещението, в което този вид мебели намират основно приложение. Те имат не просто естетическа стойност, но и огромна роля в постигането на максимална функционалност.

Благодарение на секциите ежедневно използваните уреди и принадлежности са съхранени правилно, изложени на показ и максимално достъпни. Модерните мебелни секции са центърът на обзавеждането в хола. Единственият им съперник е комфортната мека мебел.

Ъгловите дизайни са все по-предпочитани в малкия дом, в който пространството следва да се оползотвори максимално. С подбора на подходящата ъглова секция ще успеете да използвате оптимално оскъдното жилищно пространство. Празните ъгли не са удачно решение, когато домът ви е малък и не позволява да вложите размах и креативност в неговото обзавеждане.

Ние ви предлагаме да използвате възможно най-правилно тези части от помещението, възползвайки се от оригиналните ни ъглови секции. С тяхна помощ ще можете да използвате рационално останалото свободно пространство. Днес все повече жилища използват модулни секции, тъй като с тях се постига една уникална раздвиженост в обстановката.

Модните течения в интериорния дизайн наложиха именно тази тенденция, за да се избегне еднотипното и скучно жилищно обзавеждане. Ако и вие, както болшинството съвременни хора се стремите да избягате от наложените стандарти и стереотипи, ние ви даваме възможност да го направите и то на съвсем разумна цена.

За всекидневната, детската и спалнята

Не само холът, но и всекидневната се нуждаят от качествена и красива мебел. Предлаганите от нас изделия са конструирани и изработени спрямо особеностите и нуждите на конкретното помещение. Те разполагат с различен брой лавици, чекмеджета и етажерки. Именно върху тях можете да подредите най-важните вещи и любими реликви. Моделите, оборудвани с допълнителни шкафове и гардероб, ви позволяват да съхраните удачно голяма част от личните си принадлежности.

Компактни, практични и много атрактивни, нашите секции за детска стая са идеалният начин да създадете комфорт на детето си и да сложите ред сред неговите играчки, учебни помагала и други принадлежности. Тук ще откриете модерни и оригинални детски секции, чийто дизайн определено ще се хареса не само на вас, но и на вашите деца.

Спалнята със сигурност е стая, която се нуждае не само от легло, но и от други мебели, способни да подпомогнат организацията на вещи, дрехи, козметика и сувенири. Ние сме селектирали голям брой секции за спалня, които ще ви помогнат да поддържате ред в едно толкова важно интимно помещение. Моделите за спалнята варират като големина, форми и разцветки. Могат да се съчетаят перфектно с останалата част от обзавеждането.

По кои критерии да избирате?

При избора на холна секция, различните хора се ръководят от различни мотиви. За едни основен показател е цената, за други материалите, а за трети големината. Ние ви позволяваме да изберете подходящия модел, позовавайки се на различни критерии, но преди всичко на марка, дизайн и размер.

Важно е да определите с точност предназначението на изделието – дали ще бъде тв секция, ъглова за запълване на малкото пространство, а защо не модулна, за да отговори точно на вече изградените ви представи. Редно е да се знае дали търсите секция за дневна или за хол. В двете помещения конкретната мебел изпълнява съвсем различна функция.

Производителите, на които сме гласували доверие са доказали своето майсторство и способност да покрият най-високите потребителски изисквания. Въпреки това, предвид факта, че всяка мебелна къща има собствен почерк при изработката на мебели, е напълно удачно да се насочите към тези от тях, които следват стила, който харесвате и използват предпочитаните от вас материали.

Сред производителите, чиито секции сме подбрали ще срещнете имената на: Бора, Геномакс, Голд Аполо, Димов, Евромар, Ирим, Колорадо, Мебел Лукс и Мипа. Всяко от тези имена е добре познато на родния пазар и успява да съчетае чудесно високо качество и ниски цени. Тези мебелни къщи се придържат към актуалните в момента дизайнерски стилове, така че всеки избор ви гарантира, че домът ви ще има модерен и изискан облик.

В зависимост от вида и площта на помещението, може да се наложи да потърсите малка ъглова секция или по-голям и разчупен модел. Към описанието на всяко изделие са посочени размери, за да можете лесно да прецените кой вариант отговаря на вашето търсене и кой няма да бъде подходящ за конкретната стая в дома ви.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ