Вход / Регистрация   Потърси ни на 0889550655, 0883955065.: пон.-пет.: 9-19ч, съб.: 9-14:30ч,

Секции

Подреждане по:
 Секция Porto
Секция Porto
895.00 лв.
Етажерка Телескопик Урбан 2
Етажерка Телескопик Урбан 2
381.00 лв.
Модулна секция Рафаело
Модулна секция Рафаело
539.00 лв.
Огледална Витрина Лукс
Огледална Витрина Лукс
898.00 лв.
Секция  Лъки
Секция Лъки
238.00 лв.
Секция Glamur
Секция Glamur
839.00 лв.
Секция Аделаида
Секция Аделаида
479.00 лв.
Секция Аиша
Секция Аиша
345.00 лв.
Секция Алания
Секция Алания
379.00 лв.
Секция Алмера
Секция Алмера
449.00 лв.
Секция Алфин
Секция Алфин
548.00 лв.
Секция Аляска
Секция Аляска
478.00 лв.
Секция Андора
Секция Андора
388.00 лв.
Секция Андреа
Секция Андреа
618.00 лв.
Секция Андрея
Секция Андрея
374.00 лв.
Секция Анита
Секция Анита
496.00 лв.
Секция Анкона
Секция Анкона
463.00 лв.
Секция Аризона
Секция Аризона
449.00 лв.
Секция Ася
Секция Ася
575.00 лв.
Секция Ася Макси
Секция Ася Макси
683.00 лв.
Секция Ася Мини
Секция Ася Мини
476.00 лв.
Секция Атланта
Секция Атланта
399.00 лв.
Секция Атланта Матрикс
Секция Атланта Матрикс
449.00 лв.
Секция Афродита
Секция Афродита
495.00 лв.
Секция Барон
Секция Барон
651.00 лв.
Секция Бено
Секция Бено
559.00 лв.
Секция Берн
Секция Берн
613.00 лв.
Секция Берта
Секция Берта
303.00 лв.
Секция Болеро
Секция Болеро
669.00 лв.
Секция Бруклин
Секция Бруклин
428.00 лв.
Секции

Влизайки в специалната ни подкатегория със секции за дневна и хол, нашите потребители ще могат да се насладят на богато разнообразие от всякакъв тип секции, както и интересни предложения за помощен шкаф, оригинални идеи за стъклена витрина, етажерки и модулни системи за дневна. Ако държите на класическото обзавеждане със секция, старателно подберете нещо качествено и симпатично от нашата колекция с ъглови секции за дневна и авангардни малки секции за дневна. Всички артикули са изработени от първокласни материали, а за изработката им са използвани последните тенденции в съвременната дърворезба и конструиране на домашни и мебели за ресторанти, офиси, вили и т.н. Магазин Мебели за всеки е на разположение за вас по всяко време в случай че имате нужда от консултация или съвет, за да направите своя краен избор. Тук да се спрете на интересни секции за дневна и хол не е трудно, а лесно като детска игра!

Това е категорията, в която ви представяме нашите изящни и функционални секции за хол, позволяващи да се постигне най-високо ниво на естетика при жилищното обзавеждане. Всички модели, добавени към продуктовия ни асортимент отговарят на съвременните изисквания по отношение на качество и визия. Дизайнерските решения при голяма част от тях са смели и авангардни – точно от каквото се нуждае всеки съвременен дом.

Какво съдържа разделът за секции?

Моделите, подбрани в категорията са много различни като вид на използваните материали, форми и големина. Това продуктово разнообразие позволява на жилища с различна визия и площ да открият подходящото решение. При проектирането на голяма част от изделията са вложени новаторска мисъл и свободолюбив дух. Нашите модерни евтини секции са много по-различни от това, което се използваше само преди няколко години.

Разделът включва:

Секции за хол

Със сигурност ще ви направи впечатление голямото разнообразие от холни секции на достъпни цени, включени в нашия каталог. Холът е помещението, в което този вид мебели намират най-голямо приложение. Те имат не само естетическа стойност, но и огромна роля в постигането на максимална функционалност, благодарение на която ежедневно използваните уреди и принадлежности са съхранени правилно, изложени на показ и максимално достъпни. Модерните мебелни секции са центърът на обзавеждането в хола.

Тип ъгъл

С подбора на голям брой ъглови секции имаме за цел да ви помогнем да използвате оптимално оскъдното жилищно пространство. Празните ъгли не са удачно решение, когато домът ви е малък и не позволява да вложите размах и креативност при неговото обзавеждане. Ние ви предлагаме да използвате възможно най-правилно тези части от помещението, възползвайки се от оригиналните ни ъглови секции за хол, с помощта на които ще можете да използвате рационално останалото свободно пространство.

Модулни

Днес все повече жилища използват модулни секции, тъй като с тях се постига една уникална раздвиженост в обстановката. Модните течения в интериорния дизайн наложиха именно тази тенденция, за да се избегне еднотипното и скучно жилищно обзавеждане. Ако сте от хората, които се стремят да избягат от наложените стандарти и стереотипи, ние ви даваме възможност да го направите и то на съвсем разумна цена.

За всекидневната

Не само холът, но и всекидневната се нуждаят от качествена и красива мебел. Предлаганите от нас секции за дневна са конструирани и изработени спрямо особеностите и нуждите на това помещение. Те разполагат с различен брой лавици, чекмеджета и етажерки, върху които можете да подредите най-важните вещи и любими реликви. Моделите, оборудвани с допълнителни шкафове и гардероб ви позволяват да съхраните удачно голяма част от личните си принадлежности.

За детска стая

Компактни, практични и много атрактивни, предлаганите от нас секции за детска стая са идеалният начин да създадете комфорт на детето си и да сложите ред сред неговите играчки, учебни помагала и други принадлежности. Тук ще откриете модерни и оригинални детски секции, чийто дизайн определено ще се хареса не само на вас, но и на вашите деца.

За спалня

Спалнята със сигурност е стая, която се нуждае не само от легло, но и от други мебели, които да подпомогнат организацията на вещи, дрехи, козметика и сувенири. Ние сме селектирали голям брой секции за спалня, които ще ви помогнат да поддържате ред в това важно интимно помещение. Моделите от този тип варират като големина, форми и разцветки, така че да могат да се съчетаят перфектно с останалата част от обзавеждането.

По кои критерии да избирате?

При избора на секции, различните хора се ръководят от различни мотиви. За едни основен показател е цената, за други материалите, а за трети големината. Ние ви позволяваме да изберете подходящия модел, позовавайки се на следните критерии:

Производител

Производителите, на които сме гласували доверие са доказали своето майсторство и способност да покрият най-високите потребителски изисквания. Въпреки това, предвид факта, че всяка мебелна къща има собствен почерк при изработката на мебели е напълно удачно да се насочите към тези от тях, които следват стила, който харесвате или използват предпочитаните от вас материали.

Сред производителите, чиито секции сме подбрали ще срещнете имената на: Бора, Геномакс, Голд Аполо, Димов, Евромар, Ирим, Колорадо, Мебел Лукс и Мипа. Всяко от тези имена е добре познато на родния пазар и успява да съчетае чудесно високо качество и ниски цени. Тези мебелни къщи се придържат към актуалните в момента дизайнерски стилове, така че всеки избор ви гарантира, че домът ви ще има модерен и изискан облик.

Големина

В зависимост от вида и площта на помещението, може да се наложи да потърсите малки секции или по-големи модели. Към описанието на всяко изделие са посочени размери, за да можете лесно да прецените коя секция отговаря на вашето търсене и коя няма да бъде подходящ за конкретната стая в дома ви.