Секции

Подреждане по:
Секции

Влизайки в специалната ни подкатегория със секции за дневна и хол, нашите потребители ще могат да се насладят на богато разнообразие от всякакъв тип секции, както и интересни предложения за помощен шкаф, оригинални идеи за стъклена витрина, етажерки и модулни системи за дневна. Ако държите на класическото обзавеждане със секция, старателно подберете нещо качествено и симпатично от нашата колекция с ъглови секции за дневна и авангардни малки секции за дневна. Всички артикули са изработени от първокласни материали, а за изработката им са използвани последните тенденции в съвременната дърворезба и конструиране на домашни и мебели за ресторанти, офиси, вили и т.н. Магазин Мебели за всеки е на разположение за вас по всяко време в случай че имате нужда от консултация или съвет, за да направите своя краен избор. Тук да се спрете на интересни секции за дневна и хол не е трудно, а лесно като детска игра!

Това е категорията, в която ви представяме нашите изящни и функционални секции за хол, позволяващи да се постигне най-високо ниво на естетика при жилищното обзавеждане. Всички модели, добавени към продуктовия ни асортимент отговарят на съвременните изисквания по отношение на качество и визия. Дизайнерските решения при голяма част от тях са смели и авангардни – точно от каквото се нуждае всеки съвременен дом.

Какво съдържа разделът за секции?

Моделите, подбрани в категорията са много различни като вид на използваните материали, форми и големина. Това продуктово разнообразие позволява на жилища с различна визия и площ да открият подходящото решение. При проектирането на голяма част от изделията са вложени новаторска мисъл и свободолюбив дух. Нашите модерни евтини секции са много по-различни от това, което се използваше само преди няколко години.

Разделът включва:

Секции за хол

Със сигурност ще ви направи впечатление голямото разнообразие от холни секции на достъпни цени, включени в нашия каталог. Холът е помещението, в което този вид мебели намират най-голямо приложение. Те имат не само естетическа стойност, но и огромна роля в постигането на максимална функционалност, благодарение на която ежедневно използваните уреди и принадлежности са съхранени правилно, изложени на показ и максимално достъпни. Модерните мебелни секции са центърът на обзавеждането в хола.

Тип ъгъл

С подбора на голям брой ъглови секции имаме за цел да ви помогнем да използвате оптимално оскъдното жилищно пространство. Празните ъгли не са удачно решение, когато домът ви е малък и не позволява да вложите размах и креативност при неговото обзавеждане. Ние ви предлагаме да използвате възможно най-правилно тези части от помещението, възползвайки се от оригиналните ни ъглови секции за хол, с помощта на които ще можете да използвате рационално останалото свободно пространство.

Модулни

Днес все повече жилища използват модулни секции, тъй като с тях се постига една уникална раздвиженост в обстановката. Модните течения в интериорния дизайн наложиха именно тази тенденция, за да се избегне еднотипното и скучно жилищно обзавеждане. Ако сте от хората, които се стремят да избягат от наложените стандарти и стереотипи, ние ви даваме възможност да го направите и то на съвсем разумна цена.

За всекидневната

Не само холът, но и всекидневната се нуждаят от качествена и красива мебел. Предлаганите от нас секции за дневна са конструирани и изработени спрямо особеностите и нуждите на това помещение. Те разполагат с различен брой лавици, чекмеджета и етажерки, върху които можете да подредите най-важните вещи и любими реликви. Моделите, оборудвани с допълнителни шкафове и гардероб ви позволяват да съхраните удачно голяма част от личните си принадлежности.

За детска стая

Компактни, практични и много атрактивни, предлаганите от нас секции за детска стая са идеалният начин да създадете комфорт на детето си и да сложите ред сред неговите играчки, учебни помагала и други принадлежности. Тук ще откриете модерни и оригинални детски секции, чийто дизайн определено ще се хареса не само на вас, но и на вашите деца.

За спалня

Спалнята със сигурност е стая, която се нуждае не само от легло, но и от други мебели, които да подпомогнат организацията на вещи, дрехи, козметика и сувенири. Ние сме селектирали голям брой секции за спалня, които ще ви помогнат да поддържате ред в това важно интимно помещение. Моделите от този тип варират като големина, форми и разцветки, така че да могат да се съчетаят перфектно с останалата част от обзавеждането.

По кои критерии да избирате?

При избора на секции, различните хора се ръководят от различни мотиви. За едни основен показател е цената, за други материалите, а за трети големината. Ние ви позволяваме да изберете подходящия модел, позовавайки се на следните критерии:

Производител

Производителите, на които сме гласували доверие са доказали своето майсторство и способност да покрият най-високите потребителски изисквания. Въпреки това, предвид факта, че всяка мебелна къща има собствен почерк при изработката на мебели е напълно удачно да се насочите към тези от тях, които следват стила, който харесвате или използват предпочитаните от вас материали.

Сред производителите, чиито секции сме подбрали ще срещнете имената на: Бора, Геномакс, Голд Аполо, Димов, Евромар, Ирим, Колорадо, Мебел Лукс и Мипа. Всяко от тези имена е добре познато на родния пазар и успява да съчетае чудесно високо качество и ниски цени. Тези мебелни къщи се придържат към актуалните в момента дизайнерски стилове, така че всеки избор ви гарантира, че домът ви ще има модерен и изискан облик.

Големина

В зависимост от вида и площта на помещението, може да се наложи да потърсите малки секции или по-големи модели. Към описанието на всяко изделие са посочени размери, за да можете лесно да прецените коя секция отговаря на вашето търсене и коя няма да бъде подходящ за конкретната стая в дома ви.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ