Дискрет Мебели

Показване:
Подреждане по:

Ако искате да обзаведете целия си дом с мебелите на един и същ производител, това не е невъзможно. В настоящия раздел на онлайн магазина ни са представени стилни, елегантни и функционални мебели Дискрет, включващи перфектни решения за всяко жилищно помещение – от антрето до хола, кухнята и спалнята.

Производство и асортимент

Компанията производител на богата гама мебели Дискрет Ямбол е основана през 2007г. От самото ѝ създаване до днес тя не спира да предлага качествено обзавеждане на изгодни за родния потребител цени. Мебелната фабрика е с основна дейност проектиране и производство на корпусна и мека тапицирана мебел, чиято визия следва последните модни тенденции в интериорния дизайн.

Мебелните изделия на фирма Дискрет променят изцяло възгледите за комфорт и практично приложение. Дизайнът им позволява да се използва оптимално малкото жилищно пространство, като същевременно се създаде един разчупен и приятен интериор. Продуктовата гама на ямболската мебелна компания включва:

  • Корпусна мебел - холови секции, спални комплекти, обзавеждане за детска стая, кухни, легла с ракла, трапезни, холни и кухненски маси, портманта, бюра, шкафове за обувки, тв шкафчета и др.;
  • Мека мебел - холови гарнитури, холови ъгли, матраци, кухненски ъгли, трапезни ъгли и др.;
  • Мебели по поръчка.

Мебелните композиции се произвеждат съобразно модерен технологичен процес, включващ и участието на специално техническо оборудване на марката BIESSE. В производствения процес се влагат висок клас материали и обков за мебели на реномирани фирми като Kronospan, HAFELE, EGGER и др. Всичко това гарантира здравина и надеждност, които от своя страна са гаранция за дълготрайно използване на обзавеждането.

С великолепните мебели Дискрет можете да обзаведете:

Хол и всекидневна

Холни масички, тв-шкафове, секции, ъглови дивани, тапицирани табуретки и холни гарнитури – това е само малка част от корпусната и меката мебел, предлагана от ямболската компания. Изборът от цветове, форми и декорации, ви позволява да изберете най-добрите решения за собственото си жилищно пространство.

Мебелите за хол и всекидневна се вписват чудесно и в различните бизнес и представителни помещения. Компанията има готовност не само да предостави собствените си виждания, но и да реализира вашите идеи относно това как да бъде обзаведен вашият офис, заведение, търговско помещение или хотелски комплекс.

Кухня и трапезария

Трапезарните маси и столове, както и богатият асортимент от кухни и кухненски модули, ще ви помогнат да решите редица проблеми с привеждането на двете най-важни жилищни помещения в отлично състояние. Кухнята и трапезарията (когато площта позволява да се обособи отделна стая за хранене) са сърцето на всеки дом, затова е важно да предлагат максимален комфорт и уют.

Кухненските Дискрет мебели са мултифункционални, практични и изящни. Предлагат се в широк спектър от разцветки и дизайни, като фирмата има готовност да ви предостави и пълната гама аксесоари и електрически кухненски уреди. Лесно е да обособите специален кът за хранене и посрещане на гости с комплект трапезна маса и столове в еднакъв стил, съвместим със стила на домашната столова.

Спалня и детска стая

Спалните комплекти на мебелната фабрика в Ямбол ни дават най-ясно обяснение защо е решила да избере за своя търговска марка едно доста необичайно име. Спалнята е мястото, където сме сигурни, че ще намерим дискретност, спокойствие и уют. Както двойните спални, така и единичните легла предлагат удобството, необходимо за един здрав и възстановяващ силите сън.

Детските легла, гардероби и бюра, произведени от компанията можем да разделим условно на детско и юношеско обзавеждане. Имате възможност да заложите на цялостно решение/готов интериор, както и да избирате отделни мебелни елементи, съответстващи на търсеното от вас по отношение на размери, дизайн, цветове и материали.

Всичко на едно място

Политиката на нашия онлайн магазин е насочена изцяло в посока удобство и рентабилност за клиента. Ето защо с радост включихме продукцията на Дискрет в продуктовата си гама, за да осигурим на клиентите си от цялата страна всичко необходимо за дома на едно място. С артикулите от раздела можете да обзаведете едно модерно и стилно антре, както и офис пространство с офис мебелите на ямболската компания.

Освен готови решения, предлагаме също възможност за изработка на отделни мебелни видове и групи по индивидуални размери. Ние предлагаме продукцията на Дискрет на невероятно изгодни цени, наред с кратки срокове на изпълнение на заявените поръчки и доставка до адрес, валидна за територията на цялата страна.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ