ДИМОВ

Показване:
Подреждане по:

Мебелна фабрика "Димов" се намира в град Силистра. Производствената база се простира на площ от 6 хил. кв. м., в която работят над 100 души. През последните години са направени огромни инвестиции с цел да се постигне възможно най-високо ниво на модернизaция. Това влючва цялостно обновяване на застроените помещения както и закупуването на нови и модерни машини за изработка на мебели, (благодарение на които, качеството на изработените продукти придобива нови измерения). Дейността на мебелна фабрика "Димов" е свързана с производството на корпусна и мека мебел, като по-голям дял заема корпусната, а меката мебел се предлага предимно в собствените магазини на фирмата. Цех "Корпусна мебел" изготвя широк спектър от изделия - мебели за бита, офис и хотелско обзавеждане, като мебелна фабрика "Димов" се е специализирала в производството на спални комплекти. Продукцията на фабриката се отличава най-вече с неповторим дизайн и собствен стил - плод на съвместната работа на фирмения дизайнерски и конструктивен отдел. Основната цел на мебелна фабрика "Димов", както до сега така и за вбъдеще, е да радва непрестанно своите клиенти с нови модели, добро качество и достъпни цени. 

Това е разделът, в който ще откриете най-изгодните, качествени и функционални мебели за дома, хотела и вилата – мебели Димов. Категорията обхваща огромен спектър от изделия, всяко от които с огромно приложение в обзавеждането и с огромен принос за удобството в ежедневието и за модерната визия на интериорния дизайн.

Мебелна фабрика Димов специализира в производството на мека и корпусна мебел, като най-характерно за нейната продукция е стилният дизайн и висока функционалност на всяко отделно изделие. Това се дължи на новаторския дух и желанието на този производител да предложи най-практичните решения, с които да улесни максимално потребителите в натовареното им ежедневие.

Мебелите са изработени от материали с изключителна устойчивост и конструирани така, че да бъдат напълно съвместими с интериора в повечето български домове. Мебели Димов Силистра е марка, превърнала се в нарицателно за комфорт, уют и безгранично практично приложение в различни по площ и предназначение помещения. Най-голямо внимание този производител обръща на спалнята – едно от най-важните жилищни помещения.

Тук ще откриете:

Легла и спални

Леглата на този производител са най-приятното място за почивка и презареждане на батериите. Ако потърсите в глобалната мрежа „Мебели Димов – спални” ще получите огромен брой резултати и ще останете приятно изненадани от невероятния асортимент при този тип мебели. Най-удобните и функционални легла с повдигащ механизъм са дело на силистренската мебелна фабрика. Съвременния потребител ги предпочита, поради свойството им да помагат за оптимизиране на оскъдната жилищна площ.

Можете да закупите удобна двойна спалня, от каквато се нуждае всяка семейна двойка или да изберете удобно легло персон и половина за стаята на порасналото си дете. Можете да закупите самостоятелно легло или модел в комплект с ракла, в зависимост от това какви са индивидуалните ви нужди и от особеностите на самата стая. В малки помещения, в които липсва възможност за използване на допълнителна мебелировка, този вариант е много удачен.

Спални комплекти

Най-удобният, а и най-изгодният начин за обзавеждане на спалнята си остават спалните комплекти. Те пестят време и дават възможност за постигане на отличен облик при обзавеждането, тъй като всеки отделен компонент от комплекта е свързан с останалите като дизайн, цвят, материал и декорация. Спалните комплекти на мебелна фабрика Димов се състоят от различен брой компоненти, като към леглото могат да се добавят: гардероб, нощни шкафчета, скрин, шкаф, тоалетка и др.Цената на комплектите е основен аргумент в тяхна полза.

Гардероби

Гардеробът е част от мебелировката, без която не може нито един дом или хотелска стая. Той е най-важната част от интериора за всяка жена, защото е мястото, в което тя може прилежно да подреди своите скъпоценности, а именно – дрехите. Димов изработва едни от най-красивите, здрави и функционални гардероби и предлага богат избор от модели, отличаващи се като размер, височина, брой на крилата и т.н. При нас можете да закупите отделно надстройки за еднокрилен, двукрилен и трикрилен гардероб, осигуряващи допълнително място за съхранение.

Секции и портманта

Секциите и портмантата от колекцията на мебели Димов са най-лесният начин да постигнете съвършенство в домашния декор. Разчупената линия, авангардните дизайнерски линии, модерните цветове – всичко това ви позволява да създадете собствен интериорен стил у дома и да отличите своето жилище от тези на всички свои близки и приятели. Изключително качествени и функционални, секциите и портмантата на този производител ви дават възможност да съчетаете красота, уют и удобство.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ