Ученически мебели

Подреждане по:
Ученически мебели

В Мебели За Всеки ще откриете разнообразие от устойчиви и красиви ученически мебели, подходящи за детска стая, училищна класна стая, детска градина, занималня, учебен кабинет, аудитория и всички заведения, специализирани в учебната дейност.

Произведени от водещи мебелни производители, те са изработени от първокласни ламинирани ПДЧ и МДФ плоскости, пластмаса и оцветен метал, в нюанси, наподобяващи естествена дървесина и много свежи цветови комбинации. Обзавеждането на стаята на ученик изисква добавяне на няколко основни детайла към мебелировката.

Това са мебелите, пряко свързани с учебната дейност, които няма как да се изключат от интериора или да се заместят с подобни. Бюрото и прилежащият към него стол са класическа комбинация, която оформя цял отделен кът в детската стая. Доказаните производители се стремят към изработка на дизайн, спомагащ здравословната позиция на тялото.

Изберете традиционен или атрактивен училищен чин

Магазинът ни представя едноместни и двуместни чинове с класически дизайн, които предоставят оптимална грижа за правилната стойка и комфорт на децата. Поддържането на здравословна стойка не е излишна приумица - тя има огромно значение за правилното дишане и тонус, а те повлияват пряко пълноценното усвояване на материала.

Най-подходящият вид мебели за училище, гарантиращ удобна позиция на тялото е чинът със свързани работен плот и седалка. Този модел налага седеж под прав ъгъл, с издадени назад рамене. В каталога ни ще откриете едноместен и двуместен вариант, в свежи двуцветни комбинации.

Поддържаме в наличност и чинове без включена седалка, със също толкова устойчива и красива конструкция. Разполагаме и с богат асортимент от подходящи за чиновете от този вид столове. Оборудването е налично само в посочените размери, а клиентите имат възможност да посочат предпочитана от тях палитра от цветове.

Удобни и устойчиви столове за детската и училищната стая

Традиционният ученически стол никога няма да изгуби актуалността си. Той е комбинация от две твърди плоскости за седалка и облегалка, свързани чрез здрава метална конструкция. Те може да са тапицирани с кожа /дамаска, както и да се оставят в суров вариант, с байцвано или лакирано покритие. 

В каталога ни ще откриете прекрасни модели от висококачествен шперплат, ПДЧ и ЛПДЧ плоскости с лаков акцент, поддържани от двойно укрепен цветен корпус от метал. Според специалисти, неукрепналата детска костна система се нуждае не от мек фотьойл, а именно от описаният класически стол.

За максимално удобство, каталогът ни предлага същия модел в тапициран с висококачествена еко кожа вариант. Той е включен в категорията столчета за детско заведение и начален курс, които се отличават по задължителната напречна метална опора за долните крайници.

Красиви модулни масички за най-малките

Занятията в детската градина често се осъществяват около модулни маси. Селекцията ни предлага единични модулни маси от първокласен ПДЧ и ЛПДЧ материал с цветна метална конструкция. Посочената цена е за единичен модул, като от няколко отделни се сглобява просторна маса за няколко деца. Предлаганата цветова палитра е изключително разнообразна, а най-ефектна визия се постига чрез комбиниране на модулни детайли в два нюанса.

Комплектът от столче и маса също е изключително необходим в детските заведения за малчугани до 7-годишна възраст. Мебелният ни онлайн магазин ви дава възможност да придадете приказен стил на интериора в такова помещение. Сгъваема масичка и стол от МДФ материал с пластмасови акценти и оцветен метал, са перфектният за детски интериор вариант в яркосин и неоново лилав нюанс.

Открийте подходящо бюро за стаята на вашето дете

Стаята на ученика, дори да не съдържа задължителните ученически мебели, е винаги оборудвана с бюро, чиито работни функции са несравними с тези на обикновената маса. Наред със специализираното обзавеждане за учебни заведения, каталогът ни предлага и солидно домашно бюро от ПДЧ плочи с меламиново покритие.

Бюрото е с масивен работен плот и широка напречна опора за долните крайници, които ще поддържат изправената стойка на детето ви.  Носещата конструкция е от изключително здрав метал,  с гумени предпазители за настилката в стаята.

Бюро Carmen е не само перфектният работен плот. То разполага с удобна стойка за компютър, застопорена върху стабилни колелца, а напречната плоскост при краката е с многобройни перфорации за окабеляване. Продуктът е в приятен светлобежов и по-тъмен шоколадов нюанс, имитиращи естествен кленов или черешов масив. Само сега, можете да го получите на много изгодна промоционална цена!


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ