Двуетажни легла

Подреждане по:
Двуетажни легла

Невероятна колекция от двуетажни легла на изключително изгодни цени, ви предлага тази категория на онлайн магазин Мебели за всеки. Вашите малчугани ще бъдат очаровани от новата мебел в общата детска стая, защото с нея ще им бъде изключително приятно и забавно. Подбрали сме изделия на утвърдени родни мебелни къщи, което е гаранция за здравина, модерен дизайн и функционалност.

На какво трябва да се основа вашият избор?

Разнообразието от детски двуетажни легла в нашия онлайн каталог ще затрудни дори родителите, чиято визия за обзавеждане на детската е напълно ясна и категорична. Знаем, че асортиментът ни включва моделът, който смятате за идеален, но винаги съществува вероятност да се разколебаете, виждайки интересни решения и в някои от останалите ни артикули.

Първият въпрос, на който е редно да си отговорите е: защо точно двуетажни легла, а не комплект ъглови за всяко от децата ви? Леглата на два етажа се явяват единствен вариант за детските стаи с по-малка квадратура. Родителите се решават на тази стъпка, едва след като всички останали възможности са изчерпани, защото винаги водеща е мисълта за безопасността на любимите им същества. Децата обаче ги обожават и приемат с отворени обятия.

Идеята за детски легла двуетажни, а не ъглови или стандартни си има своите плюсове и минуси, особено ако се търси страхотен, удобен и безопасен модел. Дизайнът на този вид мебели за детска стая се е променил значително в последното десетилетие. Стандартният вариант със стълба се среща все по-рядко. Новите стилове включват бюро, гардероб или етажерка към легълцата.

Когато избирате двуетажно легло за стаята на децата си, е добре да вземете предвид следните фактори:

Здравина и устойчивост

Материалите, от които са направени качествените двуетажни детски легла определят тяхната здравина и устойчивост. Тези два аспекта са ключови, защото децата са палави и обожават да скачат по леглата, и то не само по своите собствени. Масивната дървесина, както и плътният ПДЧ фурнир са идеалното решение, поради високата им товароносимост.

Макар да сме напълно наясно, че такова легло е временно решение, то все пак следва да бъде максимално надеждно и сигурно през годините, в които се използва. Всеки инцидент и повреда на леглата на два етажа е предпоставка за сериозно нараняване, затова не толкова цената, а здравината и безопасността е редно да бъдат решаващи при избора на детски двуетажни легла.

Дизайн спрямо възраст и пол

Един от най-стресиращите аспекти при намирането на подходящ двуетажен креват, е неговата съвместимост с възрастта на малчуганите. Понякога става въпрос за по-голяма възрастова разлика от около 5 години, което затруднява както намирането на подходящ дизайн, така и напълно безопасен вариант за всяко от двете деца.

Родителите трябва да имат предвид, че деца под 6 години не бива да използват горния етаж като място за сън и игра. Начинът, по който е решено качването до легълцето отгоре също има значение. Класическата стълба е добре да се замени със стълбички, ако собственикът на горното легло е под 10 годишна възраст.

Възрастта има значение и за дизайна на леглото. В нашия каталог ще забележите супер атрактивни двуетажни легла с размери, позволяващи дългосрочно използване. Това, което трябва да ви притеснява е не дали леглата ще продължават да са по мярка на вашите наследници, а дали ще продължат да им се харесват след няколко години, когато пораснат и вкусът им се промени. Не се спирайте на твърде екстравагантните модели, ако планирате да ползвате двуетажното легло повече от две-три години.

Изчислете свободната площ в стаята

Преди да отворите страницата с чудесната ни колекция от двуетажни детски легла, е важно да определите не само каква цена можете да си позволите, но и какъв размер е подходящ за конкретното помещение. Ако стаичката все още не е обзаведена, е по-лесно да напаснете останалите мебели спрямо оставащото пространство, след като леглата са заели полагащото им се място.

Много често обаче се касае за лека промяна в стаята на по-голямото дете. Когато малкото му братче или сестриче стане достатъчно голямо, за да напусне спалнята на мама и тати, то ще трябва да дели една спалня със своя батко или кака. Това означава, че в обзавеждането ще се промени само леглото. Старото креватче ще бъде заменено с двуетажно.

Важна е не толкова ширината, колкото височината на леглото. Измерете височината от пода до тавана и изберете модел, при който разстоянието между най-горната точка (матрака) и тавана е поне 1.70 м., така че детето на втория етаж да не може да се нарани, когато се изправя. В случай че не откривате подходящите размери, ще ви зарадваме с информацията, че можем да доставим двуетажни легла, изработени по поръчка.

Качество и функционалност на достъпни цени

Предимството на болшинството двуетажни легла за детска стая в каталога ни, е способността им да обезпечат оптимално използване на малкото жилищно пространство. Моделите с бюро и гардероб ви спестяват главоболията относно намирането на място за допълнителните компоненти от обзавеждането. Те ви пестят и парите, които иначе ще ви се наложи да вложите в покупка на същите.

Много от двуетажните креватчета разполагат с плъзгащи се чекмеждета, където могат да се съхраняват дрехи, спално бельо и завивки, и други принадлежности на малчуганите. Така стаичката им ще бъде идеално подредена и всичко необходимо ще е винаги на разположение. Към модел Сити на мебелна къща Ирим е добавен и скрин – комплект, решаващ много проблеми с оскъдната площ.

В нашия онлайн магазин ще намерите евтини двуетажни легла, чиито качество и функционалност е невъзможно да бъдат поставени под съмнение. Подбрали сме най-добрите съвременни разработки на утвърдени мебелни компании, изработени от здрави, напълно безопасни и много приятни на допир материали. В цената на комплектите не са включени матраците. Такива ще ви предоставим допълнително, отново на супер изгодни цени.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ