ДЕТСКА

Подробно
Подреждане по:
ДЕТСКА

Обзавеждането на детска стая никога не е било лесна задача. Напротив – трябва да се съобразите с много фактори, а не само със стандартните – какъв дизайн и стил предпочитаме, размери на помещението, функционалности и т.н. Всъщност, в зависимост от това колко деца имаме и от какъв пол са, опциите пред нас са наистина много – например, детски стаи за две момичета, момчешки стаи, та дори и стаи за близнаци, които си имат своите особености. В същото време желанието да осигурим най-доброто на детето, често, се подвеждаме и купуваме ненужни или дори излишни вещи, с което прекалено много претрупваме детската стая. Според нас, основните мебели, за които трябва да се погрижите, когато изграждате примерни модели за детски стаи са легла или бебешки креватчета, ако детето е все още малко, табуретки, скрин, бюро, стол за бюро с колелца и евентуално някакъв кът за игра. Ние, от магазин Мебели за всеки, можем да ви предложим всичко това и то на достъпни цени. Нашите евтини детски стаи обаче – включително и наличните ни комплекти за цялостен детски или бебешки дизайн – са от високо качество, оригинален произход, с гаранция за първокласна и надеждна изработка и с различни интересни визии, сред които да подберете и най-подходящата според вашите лични предпочитания и тези на детето ви. Не пропускайте да разгледате цялата ни категория с детски стаи, а в случай, че имате нужда от консултация или помощ, обръщайте се към нашите служители. Те винаги са готови да ви помогнат!

Детската стая е вероятно онази част от дома, която обзавеждаме с най-много любов и внимание. В стремежа си да осигурим най-доброто на своите деца, подбираме внимателно всеки компонент, който ще използваме за обзавеждане на детска стая, така че на малчуганите да им бъде удобно, сигурно и приятно през целия им престой в нея.

Мебели за всеки предлага безброй практични и изгодни решения под формата на детско обзавеждане на достъпни цени. Дали това ще бъдат отделни мебели или цялостни композиции, ние искаме всеки ваш избор да ви носи пълната увереност, че сте осигурили приятна и безопасна атмосфера на детето си.

Ние ви предлагаме:

Обзавеждане за бебешка стая

От бебешкото креватче до гардероба за неговите дрешки – всичко, от което се нуждае стаята на едно новородено ще откриете при нас. Ние ви предлагаме богат асортимент от детско обзавеждане за новородени, за да можете да посрещнете с трепет и пълна готовност своята новородена рожба. Изделията са дело на едни от най-големите български мебелни къщи, доказали своята способност да създават качествени и функционални мебели за най-важните си потребители – децата.

Готови комплекти

 Най-лесният и изгоден начин за обзавеждане на детски стаи са готовите комплекти или така наречените композиции. Те ви спестяват безброй притеснения и време, които бихте похабили напразно, за да постигнете оптимален баланс и синхрон между различните мебели в стаята на детето. Композициите ни съдържат всичко необходимо за детската – от леглото, гардероба и полиците, та чак до ученическото бюро и стола. Залагайки на комплектите, ще постигнете най-безупречното за детски стаи обзавеждане, като същевременно спестите и не малко средства.

Детски легла

Леглото е акцент при всяко обзавеждане за детска стая.  От бебешкото креватче до леглото, на което детето ви ще спи, докато напусне семейното гнездо, то е най-важният компонент от интериора, а също и най-използван през годините. При нас ще намерите чудесни легла, отговарящи на най-високите европейски стандарти. Ние ви предлагаме удобни ъглови и единични легла, а също и разнообразие от двуетажни модели, подходящи за домове, в които се отглеждат две или повече деца.

Дизайнът на детските ни легла е разработен така, че да отговори на изискванията както на момчетата, така и на момичетата. При нас ще откриете голям брой легла, които ще бъдат подходящото детско обзавеждане за момичета, а също и оптимален избор от детско обзавеждане за момче, под формата на удобни, стабилни и функционални единични и ъглови легла.

Гардероби

При избора на гардероб за стаята на детето сме се постарали да ви улесним максимално, подбирайки голямо разнообразие от дизайни, размери и разцветки. Нашите гардероби са издържани в светли тонове, за да внесат допълнително ведро настроение в стаята на вашето дете. Те са изработени от изключително здрави дървени плоскости с висока устойчивост и дълготрайност. Вътрешните отделения при всички модели дават възможност за перфектна организация на детските дрехи и вещи.

Бюра

Бюрото е задължителен атрибут за детската стая. То осигурява удобство на учениците при подготовка на домашните и дава възможност да се подредят внимателно всички учебници и ученически помагала, така че да бъдат лесно и бързо намирани. Ние ви предлагаме оптимален избор от бюра, вариращи като размер, дизайн и материали. Предлагаме класически изработки, а също и голям брой по-артистични решения. Тук отново сме се опитали да покрием изискванията на момчета и момичета.

Столове

Нашата колекция от столове, като част от категория ‘’Обзавеждане за детска стая’’ определено ще ви впечатли, както и децата ви, разбира се. Детските ни столове за бюра покриват всички очаквания за максимално удобство и функционалност. От миниатюрните детски столчета до удобните офис въртящи се столове за бюро – можете да бъдете сигурни, че ще осигурите невероятен комфорт и децата ви ще бъдат доволни.

Производители

Ние можем да си позволим да дадем 100% гаранция за качеството на нашите мебели за детска стая, защото работим с най-големите български производители. Сред артикулите, които предлагаме на малките си клиенти ще срещнете имената на: Биттел, Братя Коцеви, Геномакс, Голд Аполо, Димов, Евромар, Ирим, Колорадо, Мебел лукс, Мебели Кан, Мипа, Топчо, Хоум декор и др. Тук присъстват и нашите чудесни произведения, носещи марката ‘’Мебели за всеки’’.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ