Обзавеждане и мебели за детска стая

Подробно
Подреждане по:
детско обзавеждане за момичета и момчета

Онлайн магазин Мебели за всеки ви предлага безброй практични и изгодни решения под формата на детско обзавеждане за момичета и момчета. Дали това ще бъдат отделни мебелни компоненти или цялостни композиции, държим всеки ваш избор да ви носи пълната увереност, че сте осигурили приятна и безопасна атмосфера на децата си.

Важно е да направите отличен избор

Да се направи цялостно обзавеждане на детска стая, особено за две деца – момче и момиче е изключително сложна и отговорна задача. На първо място ще трябва да се съобразите с много фактори, а не само със стандартните – какъв дизайн и стил предпочитаме, размери на помещението, функционалности и т.н.

Всъщност, в зависимост от това колко наследника имаме и от какъв пол са, опциите пред нас са наистина много – например, детски стаи за две момичета, момчешка стая, та дори и за близнаци, имащи своите различния и особености. В същото време, в желанието да осигурим най-доброто на своите деца, често, се подвеждаме и купуваме ненужни и дори излишни вещи, с което прекалено претрупваме стаята с детски мебели.

Според нас, мебелите, за които трябва да се погрижите, когато прехвърляте различни идеи за обзавеждане на детски стаи, са леглата и бебешките креватчета, ако детето ви е все още малко. Други важни компоненти са табуретки, скрин, бюро, стол за бюрото с колелца и евентуално някакъв кът за игра.

Можем да ви предложим всичко това и то на достъпни цени. Нашето евтино детско обзавеждане обаче, включително и многобройните ни комплекти с цялостен детски и бебешки дизайн, са с високо качество, оригинален произход, с гаранция за първокласна и надеждна изработка, и с различни интересни визии.

Какъв избор ви даваме?

Имате възможност да подберете идеалния интериор за детска стая според собствените ви предпочитания и възгледи за естетика и функционалност. Не пропускайте да разгледате цялата ни колекция, а в случай, че имате нужда от консултация и помощ, обръщайте се към нашите служители. Те са винаги на разположение, готови да ви помогнат!

Детската е вероятно онази част от дома, която обзавеждаме с невероятна любов и внимание. В стремежа си да осигурим най-доброто на своите деца, подбираме внимателно всеки компонент, който ще използваме за обзавеждане на малка детска стая, с идеята на малчуганите да им бъде удобно, сигурно и приятно през целия им престой в нея.

Категорията ви позволява да изберете:

Обзавеждане за стаята на вашето новородено

От бебешкото креватче до гардероба за неговите дрешки – всичко, от което се нуждае стаята на едно новородено ще откриете в богатия ни продуктов каталог. Поддържаме в наличност богат асортимент от обзавеждане за детска, специално предназначено за новородени. По този начин можете да посрещнете с трепет и пълна готовност своята новородена рожба.

Изделията са дело на едни от водещите български мебелни къщи, доказали своята способност да създават качествени и функционални решения за най-важните си потребители – децата. Мебелите са изработени от здрави и напълно безопасни материали. Ще имате кът за преповиване, както и достатъчно пространство за съхранение на необходимите бебешки аксесоари и консумативи.

Готови комплекти

Лесен и изгоден начин да се обзаведе детската, са готовите комплекти, наричани още композиции. Те ви спестяват безброй притеснения и време, които бихте похабили напразно, в стремежа си да постигнете оптимален баланс и синхрон между различните видове мебелировка.

Композициите ни представляват готов интериор на детска стая, съдържайки всичко необходимо – от леглото, гардероба и полиците, та чак до ученическото бюро и стола. Залагайки на комплектите, ще обзаведете малкото помещение с вкус и солидна доза практичност, като същевременно ще спестите и не малко средства.

Удобно легло и гардероб

Леглото е акцент във обзавеждането за детска стая.  От бебешкото креватче до леглото, на което детето ви ще спи, докато напусне семейното гнездо, то е особено важен компонент от интериора, а също и ежедневно използван през годините. В каталога ни ще намерите чудесни легълца, отговарящи на високите европейски и преди всичко родителски стандарти.

Разполагаме с удобни ъглови и единични легла, а също и разнообразие от двуетажни модели, подходящи за домове, където се отглеждат две и повече деца от един и същ или от различен пол.Готови сме да предложим функционално обзавеждане за детска стая с две легла на ексклузивна цена, а също и голям брой единични решения.

Дизайнът на леглата е разработен така, че да отговори на изискванията както на момчетата, така и на момичетата. По отношение на визията, момичешките и момчешките креватчета се отличават драстично. Вашата малка принцеса ще има собствен царствен балдахин, а малчуганът ви – легло за големи и безстрашни бъдещи мъже.

В избора на гардероб за детската, сме се постарали да ви улесним максимално, подбирайки голямо разнообразие от дизайни, размери и разцветки. Нашите гардероби са издържани в светли тонове, за да внесат допълнително ведро настроение в стаята на вашето дете.

Гардеробите са изработени от изключително здрави дървени плоскости с висока устойчивост и дълготрайност. Вътрешните отделения при всички модели дават възможност за перфектна организация на детските дрехи, бельо и лични вещи. Дизайнът и тук съчетава изящество и функционалност. Със солидна площ за съхранение, но без да отнема от оскъдното пространство.

Столове и Бюра

Бюрото е задължителен елемент при обзавеждане на детски стаи. То осигурява удобство на учениците в подготовката на домашните и дава възможност да се подредят внимателно всички учебници и ученически помагала, така че да бъдат лесно и бързо намирани. Ние ви предлагаме оптимален избор от бюра, вариращи като размер, дизайн и материали. Предлагаме класически изработки, а също и голям брой по-артистични решения.

Специалната ни колекция от столове определено ще ви впечатли, както и децата ви. Детските ни столове за бюра покриват всички очаквания за максимално удобство и функционалност. От миниатюрните детски столчета до удобните офис въртящи се столове за бюро – можете да бъдете сигурни, че ще осигурите невероятен комфорт и децата ви ще бъдат доволни.

Гарантирано качество от водещи български производители

Ние можем да си позволим да дадем 100% гаранция за качеството на нашите мебели за детски стаи, защото работим с най-големите български мебелни производители. Важно е да бъдете особено взискателни към качеството на обзавеждането за детската, защото лесно чупливите детайли, наред с опасните бои и лакове застрашават здравето на любимото ви същество.

Като водещ онлайн магазин, предлагащ качествени детски мебели в София и страната, предлагаме на малките си клиенти продукцията на грандовете в родната мебелна индустрия: Биттел, Братя Коцеви, Геномакс, Голд Аполо, Димов, Евромар, Ирим, Колорадо, Мебел лукс, Мебели Кан, Мипа, Топчо, Хоум декор и др. Тук присъстват и нашите чудесни произведения, носещи марката ‘’Мебели за всеки’’.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ