ДЕКОТЕКС

Показване:
Подреждане по:

Основана в Сливен през далечната 1909 г. "Декотекс" е текстилна фабрика с вековна история. Емблематичните за нея сливенски "персийски" килими присъстват във всеки български дом. Фирма "Декотекс" е производител на вълнени и синтетични килими, мокети, пътеки, комплекти за баня, универсални постелки, печатани килимчета, интериорен текстил.

 Благодарение на доброто си име, доказано във времето, дългогодишния си опит и традиции,"Декотекс" е предпочитан доставчик. Няма български дом без килими и пътеки, произведени от "Декотекс" и въпреки, че са купени преди много години, продължават да са c перфектно качество..., сменяте ги, само защото са Ви омръзнали, а не защото са захабени..., нали ?

Предимство на фирмата е така нареченият "Contract Business" - изпълнение поръчки по проект на клиенти - изработване на специални поръчкови мокети, килими и пътеки за застилане на хотели, офиси, административни сгради, ресторанти и т.н., предназначени специално за Вашия интериор и съобразени с Вашия стил!

Ако сте приключили с обзавеждането на своя дом и ви остава само да изберете килимите, този раздел е мястото, към което следва да се насочите. Тук ще откриете най-качествените български килими Декотекс на цени, които ще ви изненадат приятно. Въпреки достатъчният брой Декотекс магазини в София, вие можете да изберете нашият магазин за покупка на килимите за своето жилище. Ние сме най-доброто решение за хората от всички точки на страната, открили предимствата на онлайн пазаруването.

Този раздел спокойно може да бъде озаглавен ‘’Сливенски килими каталог’’, защото включва почти цялата продуктова гама на сливенската фабрика за вълнени и текстилни килими. България е страна с големи традиции в производството на килими, като сливенската фабрика е един от водещите производители и до днес.

Марката Декотекс присъства не само на родния, но и на международните пазари, създавайки както класически, така и модерни вълнени и синтетични килими и настилки с изключително качество. Ако ви е омръзнало да купувате евтини и некачествени килими, които бързо губят първоначалното си състояние, то в този раздел най-после ще откриете подови настилки, които ще запазят отличните си характеристики в продължение на десетки години.

В раздела, посветен на фирмата Dekotex ви предлагаме:

Вълнени килими

Масивни, меки и топли – тези свойства са характерни за всички вълнени килими, но когато говорим за добре познатите ни сливенски килими, можем да добавим и здрави, устойчиви и невероятно красиви. Сливенската марка създава килими, които са най-изгодната и практична алтернатива на класическия персийски килим. Моделите, изработени от вълна привличат със своята мекота и плътност, с които внасят неповторим уют във всяко жилищно помещение. Шевиците са предимно традиционни, а цветовете – съвместими с околната обстановка.

Текстилни килими и пътеки

Килимите от текстил са най-доброто решение за лятото, в случай, че не искате да се лишавате от приятното присъствие на меките подови настилки. Те са леки и удобни за почистване и се предлагат в голям диапазон от размери, така че да могат да се използват в различни по площ жилищни помещения. Всяка стая във вашия дом заслужава един мек и изящен килим, изработен от Декотекс Сливен. Достъпните им цени ви дават възможност да си позволите този лукс.

Пътеките са единственият вариант за коридори и стълбища и сливенската фабрика за килими определено има какво да предложи. При тях също решенията в десена са най-разнообразни. Можете да заложите на класически принт или на модерни и абстрактни шарки, в зависимост от интериорния стил, присъстващ във вашето жилище. Тук отново виждаме здрави и устойчиви на времето тъкани, които ще запазят своята форма и багри дори при редовно почистване с химикали.

Комплекти за баня и печатни килимчета

Сред асортимента на сливенската фабрика за килими ще откриете също богата колекция от комплекти за баня. Това специално жилищно помещение, като че ли най-много се нуждае от топлина и уют. Присъствието на един стилен и качествен подов комплект ще намали акустиката и ще омекоти излишните шумове, а усещането, когато стъпвате с боси крака ще бъде невероятно.

Сливенската компания съчетава перфектно традиции и иновации, като новите технологии са най-силно застъпени при печатните килимчета на марката. Модерни и оригинални принтове ще направят дома ви уникален. Можете да изберете готов модел от фирмения каталог или да поръчате изработка по собствен проект и желание.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ