Шезлонги

Подреждане по:
Шезлонги

В тази своя категория, магазин Мебели за всеки ви предлага добър избор от удобни и качествени шезлонги на възможно най-изгодни цени. От атрактивните оферти могат да се възползват всички почитатели на удобството и почивката сред природата. Любителите на слънчевите бани със сигурност ще се възползват от възможността да закупят чудесен шезлонг на максимално ниски цени.

Подгответе откритите площи за лятото

Колекцията ни от шезлонги на достъпна цена дава възможност на всеки обект – частен или обществен да се подготви за започващото лято. Ако басейнът в двора на вилата или семейната ви къща е вече готов, единственото, което остава да направите е да се сдобиете с удобен градински шезлонг. Разбира се, желателно е да закупите поне няколко броя за цялото семейство или за своите приятели, които със сигурност ще ви гостуват постоянно.

Основателна причина да потърсите шезлонг на преференциална цена имате и ако стопанисвате обществен басейн или част от плажна ивица. Ние можем да предоставим достъп до качествени и наистина изгодни изделия на всички собственици или арендатори на хотелски и плувни комплекси. Изделията са способни да се впишат идеално в обстановката и да покрият най-високите стандарти на клиентите.

Дори да не разполагате със собствен басейн, инвестицията в един комфортен сгъваем шезлонг е винаги рентабилна. Той ще ви осигури комфорт през топлите месеци от годината и възможност да си отпочинете сред природата. Шезлонгът е най-удобната градинска мебел, на която можете да се отпуснете с любима книга в ръка и дори да се насладите на следобедна дрямка. Всеки двор и обект за летуване на открито трябва да разполага с качествени, здрави и удобни шезлонги.

Какво ви предлагаме?

Сред продуктите ни ще откриете перфектните модели на престижните български мебелни фирми: Хоум Декор, Амстрат и Топчо. Това са изделия с различен облик и дизайн, изработени от напълно различни материали. Общото между всички тях е невероятното удобство, което осигуряват и наистина привлекателната им визия. Цените варират спрямо техния дизайн и използваните материали

В категорията ще откриете:

Пластмасови шезлонги

Никога няма да сгрешите с чудесните ни пластмасови шезлонги, защото те са стилни, невероятно удобни и най-вече изгодни. Ако сте изправени пред задачата да оборудвате един голям плажен комплекс, най-удачно е да обърнете специално внимание на всеки пластмасов шезлонг от чудесната ни колекция. Това са изделия с атрактивна визия и много висока устойчивост на интензивна употреба. Изработени от най-качествена пластмаса, те са неподатливи на каквито и да е атмосферни влияния.

Ратанови шезлонги

Ратановите ни модели са способни да създадат изключително приятна атмосфера в двора на частен имот или на комплекс от по-висока категория. Сред ратановите шезлонги ще откриете сгъваеми модели, както и статични, които са не по-малко удобни и елегантни на вид. При тях конструкцията е от здрави метални профили, гарантиращи висока устойчивост на натоварване и значителна дълготрайност.

Дървени шезлонги

Шезлонгите от дърво са класика при този вид градинска мебел и едни от най-предпочитаните сред голяма част от потребителите. Моделите ни са дело на Хоум Декор, което говори красноречиво за високото им качество. С регулируема облегалка и колелца за по-лесно преместване, те са идеалното решение за всеки двор и луксозен хотелски комплекс. Всеки дървен шезлонг в нашия каталог е изработен от здрава и гъвкава дървесина, обработена по специална технология за максимална здравина и устойчивост.

Пуф-шезлонг

Пуф шезлонгите на марката Топчо са идеалното предложение за заведенията, разположени на плажната ивица, както и за дворни пространства, обитавани от семейства с деца. Пуфовете са любимата мека мебел на по-младата ни клиентела, заради атрактивната си визия и невероятната си мекота. Пуф шезлонгът на марката Топчо е тапициран с качествена влагоустойчива дамаска, което позволява да се използва не само на закрито, но и около местата за плуване.

Как да изберете?

Изборът на шезлонг е максимално лесен, когато вземете предвид следните фактори:

Брой на изделията

Изборът на модел шезлонг обикновено се влияе от бройката, съобразена с наличния бюджет. Ако вашето намерение е да закупите повече бройки, то напълно в реда на нещата е да съобразите количеството с отделените средства. При извънредно големи поръчки, най-често клиентите ни се насочват към пластмасовите шезлонги с регулируема височина на облегалката, независимо с или без странични облегалки.

Свободно пространство

Площта, върху която ще бъдат разположени шезлонгите определя също и техния вид. Собствениците на частни имоти обикновено се насочват към сгъваемите модели, тъй като при нужда могат лесно да се сгъват, местят и прибират. Сгъваемите шезлонги се прибират по-лесно в края на топлия сезон, без да заемат излишно място в определеното за целта сервизно помещение.

Не е нужно да излизате от дома си и да обикаляте магазините за плажни столове и шезлонги, ако сте решили да правите освежаване или цялостно реновиране на обзавеждането на градината у дома. Напротив – вече можете да намерите практични и страхотни шезлонги онлайн, докато си седите вкъщи. Нашата колекция от евтини и разнообразни по размери и дизайн шезлонги ще отговорят на очакванията ви за качество, комфорт и стил, а едновременно с това, консултантите ни винаги са на ваше разположение, ако имате колебания, съмнения или нужда от каквато и да е допълнителна информация или помощ. Предлагаме пластмасови шезлонги, както и луксозни такива, изработени от първокласни дървени или метални материали. Това, от което имате нужда, е тук при нас – в магазин Мебели за всеки, където пазаруването е истинско забавление, а крайният резултат за вашия интериор или екстериор – перфектен и винаги според първоначалните ви очаквания.  


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ