Шезлонги

Подреждане по:
шезлонг за плаж

В тази своя категория, магазин Мебели за всеки ви предлага добър избор от удобни и качествени шезлонги на възможно най-изгодни цени. От атрактивните оферти могат да се възползват всички почитатели на удобството и почивката на открито. Любителите на слънчевите бани със сигурност ще се възползват от възможността да закупят чудесен шезлонг на максимално ниска цена.

Подгответе откритите площи за лятото

Колекцията ни от дървени и пластмасови шезлонги дава възможност на всички обекти – частни и обществени да се подготвят за започващото лято. Ако басейнът в двора на вилата / семейната ви къща е вече готов, значи единствено ви остава да се сдобиете с удобен градински шезлонг. Напомняме, че е желателно да закупите поне няколко броя за цялото си семейство и за своите приятели, които със сигурност ще ви гостуват постоянно.

Основателна причина да потърсите шезлонг за плаж имате и в случай че стопанисвате обществен басейн, както и част от плажна ивица. Ние можем да предоставим достъп до качествени и наистина изгодни изделия на всички собственици и арендатори на хотелски и плувни комплекси. Изделията ни са способни да се впишат идеално в обстановката и да покрият високите стандарти на клиентите.

Дори да не разполагате със собствен басейн, инвестицията в един комфортен сгъваем шезлонг е винаги рентабилна. Той ще ви осигури комфорт през топлите месеци от годината и възможност да си отпочинете сред природата. Шезлонгът е изключително удобна градинска мебел, на която можете да се отпуснете с любима книга в ръка и дори да се насладите на следобедна дрямка.

Какво ви предлагаме?

Сред продуктите ни ще откриете перфектните изделия на престижните български мебелни фирми: Хоум Декор, Амстрат и Топчо. Това са продукти с различен облик и дизайн, изработени от напълно различни материали. Общото между тях е невероятното удобство, което осигуряват и наистина привлекателната им визия. Цените варират спрямо техния дизайн и използваните материали

В категорията ще откриете богат асортимент от шезлонги, включително:

  • Пластмасови;
  • Ратанови;
  • Дървени;
  • Пуф вариант.

Никога няма да сгрешите с чудесните ни пластмасови шезлонги, защото те са стилни, невероятно удобни и преди всичко на изгодни цени. Когато сте изправени пред задачата да оборудвате един голям плажен комплекс, по-удачно е да обърнете специално внимание на даден модел пластмасов шезлонг от чудесната ни колекция.

Това са изделия с атрактивна визия и много висока устойчивост на интензивна употреба. Изработени от качествена пластмаса, те са неподатливи на каквито и да е атмосферни и механични влияния. В същото време са леки, за да бъдат максимално удобни за преместване и поддръжка. Персоналът, както и самите летовници ще могат да ги местят без особени усилия.

Ратановите ни модели са способни да създадат изключително приятна атмосфера в двора на частен имот и на комплекс от по-висока категория. Сред артикулите от ратан ще откриете сгъваеми варианти, както и статични, които са не по-малко удобни и елегантни на вид. Тяхната конструкция е от здрави метални профили, гарантиращи висока устойчивост на натоварване и значителна дълготрайност.

Шезлонгите от дърво са класика при този вид градинска мебел и едни от най-предпочитаните сред голяма част от потребителите. Моделите ни са дело на Хоум Декор, което говори красноречиво за високото им качество. С регулируема облегалка и колелца за по-лесно преместване, те са идеалното решение за всеки двор и луксозен хотелски комплекс.

Всеки дървен плажен шезлонг в нашия каталог е изработен от здрава и гъвкава дървесина, обработена по специална технология за максимална здравина и устойчивост. Влагата няма да бъде проблем за тях, тъй като дървените летви за покрити със специален влагоустойчив лак.

Пуф шезлонгите на марката Топчо са идеалното предложение за заведенията, разположени на плажната ивица, а също и за дворни пространства, обитавани от семейства с деца. Пуфовете са любимата мека мебел на по-младата ни клиентела, заради атрактивната им визия и невероятна мекота. Пуф шезлонгът на марката Топчо е тапициран с качествена влагоустойчива дамаска, позволяваща използване не само на закрито, но и около местата за плуване.

Как да изберете?

Изборът на шезлонг е максимално лесен, когато вземете предвид някои ключови фактори. Видът на модела обикновено се влияе от бройката, съобразена с наличния бюджет. Ако вашето намерение е да закупите повече бройки, то напълно в реда на нещата е да съобразите количеството с отделените средства.

При извънредно големи поръчки, най-често клиентите ни се насочват към пластмасовите изделия с регулируема височина на облегалката и без странични облегалки. Площта, върху която ще бъдат разположени шезлонгите определя също и техния вид. Собствениците на частни имоти обикновено се насочват към сгъваемите модели, тъй като при нужда могат лесно да се сгъват, местят и прибират.

Сгъваемите плажни шезлонги се прибират по-лесно в края на топлия сезон, без да заемат излишно място в определеното за целта сервизно помещение. Не е нужно да излизате от дома си и да обикаляте магазините за плажни принадлежности, ако сте решили да правите освежаване, а защо не и цялостно реновиране на обзавеждането на градината у дома.

Напротив – вече можете да намерите практични и страхотни шезлонги онлайн, докато си седите вкъщи. Нашата колекция от евтини и разнообразни по размери и дизайн артикули ще отговори на очакванията ви за качество, комфорт и стил. Едновременно с това, консултантите ни са винаги на ваше разположение, ако имате колебания, съмнения и нужда от каквато и да е допълнителна информация и помощ.

Предлагаме пластмасови шезлонги, както и луксозни такива, изработени от първокласни дървени и метални материали. Това, от което имате нужда, е тук при нас в магазин Мебели за всеки, където пазаруването е истинско забавление, а крайният резултат за вашия екстериор – перфектен и винаги според първоначалните ви очаквания.  


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ