Оранжерии

Подреждане по:
полиетиленови оранжерии на ниски цени

Мебели за всеки ви приканва да разгледате една страхотна колекция от полиетиленови оранжерии на цени, които всеки дом с двор и голямо стопанство могат да си позволят. Отглеждането на цветя и полезни култури е рисково занимание, предвид възможните метеорологични изненади. С оранжерия, закупена онлайн от магазина ни, вие имате пълен контрол над всички процеси.

Какво представляват?

Оранжерията е външна оградена площ с прозрачно покритие, която изключително ефективно помага при отглеждане на растения, предпазвайки ги от неблагоприятните външни климатични условия. С правилните материали на конструкцията и монтаж върху фундамент (издигната плоча), тя може да бъде активна през почти цялата година.

Фермерските оранжерии за домати и други зеленчуци са огромни по площ и височина. Използвани по предназначение, те се превръщат в изключително печеливш бизнес за земеделските производители. Много фермери-любители обаче също са привлечени от идеята за самостоятелно отглеждане на цветя, плодове и зеленчуци.

Затова и производителите на градинско оборудване предлагат малки домашни и градински парници. Те изпълняват чудесно ролята на мини оранжерии за цветя, предназначени за продажба или за лична употреба. Компактните им размери, съчетани с отлична функционалност ги превръщат в любимо съоръжение на запалените градинари.

Малки и големи съоръжения

Магазинът ни е утвърдено място за продажба на градински полиетиленови оранжерии с различна цена, площ и структура. Конструкциите за по-ограничена площ дават възможност за качествени резултати от любимото ви хоби – производство на екологично чисти и вкусни зеленчуци, някои видове и сортове плодове или свежи цветя. По-просторните модели обаче произвеждат продукция в количество, достойно за конкуренция с фермерските парници.

Оранжериите могат да се монтират върху фундамент, което ги прави функционални и при тежки зимни условия. Металната носеща конструкция е изработена от поцинковани стоманени профили, с покритие от поликарбонатни плоскости, полиетилен (Primatera Farmer), найлон и дори текстил.

Поликарбонатът разполага с предимството да е изключително устойчив на механични повреди и UV лъчи, и да осигурява високи изолационни свойства. Полиетиленът предпазва от силните слънчеви лъчи, но не осигурява добра изолация в зимни условия. Въпреки това, качеството на продукцията в полиетиленовите оранжерии е прекрасно, а освен това рядко се нуждаят от вътрешно осветление. Те се възползват оптимално от естествената слънчева енергия.

Изборът между двата материала се определя предимно от сезона, в който смятате да се възползвате от оранжерията. Монтираните върху плоча конструкции с поликарбонатно покритие например се използват през цялата зима. Най-качествените модели издържат цели 100 кг/кв.м. сняг.

Повечето предложения в каталога ни са с няколко броя врати и прозорци върху всяка врата, а някои са дори с опция за поставяне на капандура. Вентилационните отвори са важни за качеството на продукцията, както и механизмът с плътно затваряне, който поддържа отличната изолация в пространството.

Сред предложенията в селекцията ни ще откриете най-подходящият мини парник или пък оранжерия за значително производство на декоративни растения и полезни култури - плодове и зеленчуци. Цените ни са изгодни, тъй като съоръженията ни са с най-доброто качество.

Допълнителни аксесоари

Засаждането на флорални и други култури, събирането на продукция, както и пренасянето на строителни материали е лесно и  приятно занимание, ако си помагаме с функционална градинска количка. В магазина ни предлагаме устойчиви и леки пластмасови модели. Някои от тях притежават вместимост до 150 л., което в комбинация с олекотената конструкция осигурява леко придвижване на изключително тежки товари.

Количките са със здрави подсилени гумени колелца, които улесняват завоите и маневрите, осигурявайки висока скорост на движение. Предложенията ни не се влияят от климатични промени и силни UV лъчи, а почистването им е невероятно лесно. Усъвършенстваните разновидности като Keter Super PRO имат и отделение за малки инструменти и гумени ръкавици. Това е необходимо оборудване за всеки градинар – не пропускайте да го закупите!


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ