Кашпи

Подреждане по:
кашпа

Кашпите и саксиите за градина пристигат в разнообразни размери и форми, дизайн и стилове. За щастие, всички тези опции са любезно предоставени от вашия любим онлайн мебелен магазин – Мебели за всеки. Разполагаме със страхотна гама от кашпи, включително красиви миниатюрни и масивни декоративни изработки за още повече чар и харизма в страхотния ви екстериор.

Сред предоставените от нас опции, ще намерите кашпи на ниски цени, както и дизайнерски решения с прелестна декорация и атрактивен стил. Ако сте любители на цветните градини с много зеленина и растения, или просто си падате по градинарството и искате да представите своите постижения по артистичен начин, богатият ни асортимент определено, ще задоволи изискания ви вкус и предпочитания.

Свържете се с любезните ни служители в случай, че имате нужда от допълнителна информация, а също и в случай че искате директно да си поръчате от достъпните ни и висококачествени изделия още днес!

Какво ви предлагаме?

Нашият продуктов каталог включва продукти на престижни и утвърдени родни и чуждестранни производители, но изделията от категория Кашпи за цветя са основно продукти на марката „Мебели за всеки” и са на ексклузивни цени. Гордеем се с чудесните си продукти, защото те покриват високите европейски стандарти за качество и визуална стойност - критерии, на база на които потребителят избира дадена стока.

Разполагаме с красиви и функционални градински кашпи от дърво и други качествени естествени материали. Масивната дървесина е тази, която придава висока естетическа стойност на нашите продукти, поради което често използваме този материал в своята работа.

Дървеният материал, използван за изработката на кашпите е подбран изключително внимателно, за да се предложи на крайния потребител един здрав и дълготраен продукт. Дървесината задължително преминава специална обработка, която ѝ позволява да издържи на специфичния начин на експлоатация.

Нашата продукция притежава високата устойчивост на здравите цветарски керамични кашпи. Те са неподатливи на загниване, вследствие постоянния контакт с влагата, също и устойчиви на ниски температури и силно слънце. Имаме готовност да изпълним в минимален срок всяка ваша поръчка, дори когато тя се отнася за едно солидно количество от въпросния артикул.

Можем да задоволим нуждите и на специализираните фирми при големи озеленителни проекти, наред с тези на обикновените потребители. Ние ви предлагаме не просто качествен, красив и изгоден продукт, но и най-удобния начин за неговото закупуване. Клиентите ни от цялата страна имат възможност да се възползват от невероятните предимства на онлайн пазаруването.

В тази категория, магазинът ни ви предлага изобилие от дървени кашпи на атрактивни цени. Основна характеристика на чудесните ни предложения е модерната изработка. Тук са представени изделия с много функционален дизайн и ефектна визия, напълно различни от масово използваните от години подобни приспособления.

Ако искате да отличите своя двор и цветна градина от всички останали, дори само с една кашпа на изгодна цена, лесно ще можете да го направите. Тя моментално ще се превърне в акцент в дворната декорация и ще допълни значително естествената прелест на отглежданите в нея цветя. Колкото повече от кашпите от ратан и дърво поставите в своята цветна градина, толкова по-прелестна и уютна ще бъде тя.

Кое е основното им предимство?

Декоративните дървени и ратанови кашпи, особено когато се предлагат на достъпно, имат едно голямо предимство. Те позволяват отглеждане на един атрактивен цветен масив на места, където, по друг начин това би било невъзможно.

Докато в един обикновен двор имате възможност да отглеждате цветята директно в наличната почва, то в градска среда – улици, тераси, заведения на открито, това е напълно невъзможно, защото няма как да засадите естествени, живи флорални култури върху циментова и асфалтова основа.

С помощта на декоративните ни и невероятно красиви пластмасови кашпи, вие можете да украсите двора на своето заведение, обществена сграда, а защо не и частен имот. Кашпата е практично и стилно средство за облагородяване на сивия градски пейзаж. Тази група дворни аксесоари позволяват отглеждане на цветята, както и на дървета и храсти там, където на практика това е невъзможно.

Кой може да се възползва от изкусителните ни предложения?

От изгодните ни, и достъпни в цялата страна предложения, биха могли да се възползват както редови собственици на къщи и апартаменти, така и фирми, стопанисващи различни по вид и предназначение обществени обекти. В чудесните ни кашпи за орхидеи ще виреят всякаква декоративна растителност, с която сивата градска среда автоматично ще се превърне в уютен оазис и кътче сред природата.

Имаме пълната готовност да ви доставим качествено изработена кашпа от дърво, както и невероятни по своята функционалност ратанови модели. Те са с много голяма вместимост, което позволява отглеждането не само на дребни цветя, но и на почти всички големи декоративни дървета – палми, иглолистни дървета и храсти.

Ще ви предложим супер ефектни саксийни вариации за отглеждане на орхидеи. Можете да ги изнасяте на открито през топлия сезон и да ги прибирате при първото захлаждане. Предвид ниската устойчивост на повечето многогодишни растения, използването на възможно най-леката и лесно преносима кашпа за орхидея е задължително.

Вашият дом или обществено заведение ще могат да се радват на пищния цвят на това приказно цвете през цялата година, а не само през пролетно-летния период. Кашпата е сред задължителните компоненти, използвани от професионалните озеленители.

За тях са най-подходящи нашите примамливи предложения, тъй като, възползвайки се от достъпната цена, те биха могли да предложат на своите клиенти и поръчители една много по-изгодна оферта. Обществените и административни сгради, около които се изгражда облагородяващ ландшафтен проект, ще могат да се радват на красотата на природата, дори при не особено голям бюджет.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ