ГОЛД АПОЛО

Показване:
Подреждане по:

Това е категорията, в която ще откриете продуктите на мебелна къща Голд Аполо. Тази компания предлага толкова много полезни изделия за обзавеждането и бита, че несъмнено заслужава специално място, в което да предложим цялата нейна продукция на своите клиенти. В търсене на качествено модерно обзавеждане на своето жилище е съвсем в реда на нещата да заложите на един единствен производител. Ако този производител е Gold Apolo, то ние ви улесняваме много в намирането на подходящите изделия.

Какво ви предлага тази престижна мебелна фирма?

Нашият магазин ви предлага голямо разнообразие от мебели Голд Аполо на достъпни цени. Продукцията на утвърдената марка е толкова разнообразна и с различно приложение, че спокойно можете да обзаведете своето жилище изцяло с нейни изделия. Тук ще откриете:

Мебели за спалнята

Голд Аполо ви предлага богат избор от готови спални комплекти, а също и голям асортимент от самостоятелни компоненти, с които можете да допълните обзавеждането на спалнята, като повишите нейната функционалност и естетическа стойност. Този български производител ви предлага огромен избор от единични легла, спални, гардероби, тоалетки, скринове и още голям брой мебели за най-интимното помещение в жилището. С класически или иновативен дизайн, на което и да заложите, изборът ви ще бъде удачен.

Обзавеждане за детската стая

На голд аполо можете да поверите изцяло обзавеждането на детската стая. Компанията предлага чудесни единични и двуетажни легла, а също и гардероби, шкафове и разбира се бюра. Мебелите за детска стая на русенската мебелна къща са изработени от здрави и високоустойчиви дървени плоскости. Сглобяването е сигурно и надеждно, а визията – модерна, приятна и изцяло съобразена с предпочитанията и нуждите на децата.

За кухнята

Кухнята е мястото, в което трябва да се постигне не само изящество, но и максимално удобство. Предвид минималната площ на повечето кухни в апартаментите е важно мебелите да се изберат така, че да се постигне оптимално използване на наличното пространство. Кухненските мебели Голд Аполо са перфектно решение както за малките, така и за по-просторните жилища. Този производител предлага качествени и красиви мебели за кухня с висока функционалност и здравина.

За гостната и всекидневната

Секции, етажерки, шкафове от модулни системи, мека мебел – това е само малка част от асортимента на марката Gold Apolo за хол и гостна стая. Дизайнът на изделията варира от класическа изчистена линия до модерни и много атрактивни разработки. Независимо от интериорния стил във вашия дом, мебелите на този производител са най-доброто решение за неговото обзавеждане.

Матраци

Матракът е онази част от обзавеждането, която ни влияе не само директно, но и индиректно. От него зависи дали ще се чувстваме удобно по време на сън и съответно - лошото качество на съня, поради неудобен матрак се отразява негативно на нашия тонус, продуктивност и изобщо, на всички области от живота.

Голд аполо създава едни от най-удобните двулицеви матраци, използвайки модерни технологии и качествени материали. С анатомични и ортопедични свойства, изделията на марката ви гарантират пълен комфорт и пълноценна почивка.

Изберете продуктите на Голд Аполо ако искате домът ви да бъде красиво обзаведен и в да ви осигури най-голямо удобство. Високото качество, съчетано с достъпни цени е още една основателна причина да изберете точно този производител.

Мебели и Матраци GOLD-APOLO е 100% частно българско предприятие с основна дейност производство на корпусни мебели, мека мебел и матраци. Намира се в град Русе, на брега на река Дунав. Градът е известен с традиции в мебелното производство, датиращи от 20 век. Собственик на мебелна фабрика GOLD-APOLO е "ГОЛД–АПОЛО" ООД. От 2004г. Gold-Apolo е собственик на една от първите фабрики за мебели в България – Карпати, основана през далечната 1927г. с традиционно производство на матраци. През септември  2009 г. “ГОЛД – АПОЛО” ООД  успешно се сертифицира по изискванията на стандарт ISO 9001:2008 след самостоятелно разработване и внедряване на Система за управление на качеството по проект, изпълняван от 2007 г. Реализирането на този проект допринесе за повишаване конкурентноспособността на фирмата, подобряване на вътрешната организация, както и повишаване на доверието на настоящи и потенциални клиенти, партньори и дистрибутори на мебели.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ