ВИКАРД

Показване:
Подреждане по:

"Викард" е средно голяма организация, занимаваща се с производство и търговия на обзавеждане за баня. Проектират и изработват артикули, съобразени с всички съвременни изисквания на клиентите за модерна, удобна и функционална баня. От 1997г. се занимават с производство на мебели за баня от високо качествени водоустойчиви материали за които предлагат от 3 до 5 години гаранция. Също така през 2011г. пуснаха линия за производство на Акрилни вани с анти-бактериално покритие, както и монтаж на всякакви видове тангенторни системи.

Най-после новият ви дом е завършен, и нямате търпение да обзаведете банята с модерни, здрави, практични и супер красиви мебели. Намирате се на правилното място, защото фирма „Викард България” ООД създава обзавеждане за баня, проектирано и изработено изцяло в унисон със съвременните изисквания за качество, модерен дизайн и дълготрайност.

За Компанията

Викард е още една русенска фирма, която допринася за престижа на българското мебелопроизводство по света. Дейността ѝ стартира през 1997г. с проектиране, производство и търговия с мебели за баня от изцяло ново поколение. Нейният асортимент е насочен както към частните потребители, така и към фирмите, стопанисващи хотелски и СПА комплекси, санаториуми и балнеолечебни центрове.

Няколко серии тангенторни системи, които фирмата не само предлага, но и монтира на място съчетават чудесно визия и ергономичен дизайн. Със специално антибактериално покритие, тангенторите на марката покриват изцяло високите хигиенни изисквания, задължителни за този род обекти. Поставена в условия на засилена конкуренция, фирма Викард не губи позиции, а напротив – продължава да се разраства.

Броят на заетите лица в организацията не надвишава 100 души, но за сметка на това асортиментът ѝ непрекъснато се увеличава, както и броят на извършваните услуги. Разширява се и дистрибуторската мрежа, като същевременно се скъсява времето за производство на изделията. По този начин се скъсява срока за изработка и доставка на заявените продукти, защото от мебелната компания знаят, че не сте склонни да чакате дълго.

Произведените от Викард мебели за баня имат луксозно излъчване, но същевременно се предлагат на изключително изгодни за родния потребител цени. Особено важен атестат за тяхното качество и удобството на ползвателя в периода на използване, са вложените в направата на изделията материали.

Ваните в голямата си част са изработени от акрил и облечени в специално антибактериално покритие. Модерният облик е съчетан с невероятна здравина и устойчивост, благодарение на усилена метална конструкция. Не липсват модели с вградени хидромасажни системи, както и с LED осветление за провеждане на хромотерапия у дома, наред с лечебния и релаксиращ воден масаж.

Моделите с многостепенна хидро система разполагат с индивидуално цифрово управление за всяка от интегрираните системи + светодиодно осветление. Ако нямате време, или пък желание да чистите ваната редовно, можете да заложите на самопочистващ се модел, който предлага още: инжекторно впръскване на въздух от аеромасажна система с 10 дюзи, дигитално управление, нагревател, радио, осветление и възможност за включване на външно устройство  (AUX,CD).

Модулните системи са едни от най-популярните мебели за баня Викард. Компанията проектира и изработва богат асортимент отшкафове за мивки и стенни варианти с огледало, сред които се срещат подходящи решения за по-просторни и за съвсем компактни помещения. Тяхната дълготрайност е гарантирана, благодарение на отново добре подбраните материали и прецизна изработка.

Статичните паравани от закалено стъкло са идеален вариант за баните, в които липсва възможност за използване на душ кабина. Стъклената преграда позволява да се оптимизира тясното пространство, като се раздели на няколко функционални зони с различно предназначение. Родният мебелен гигант се е погрижил да предложи удобство на многобройните си почитатели, без да ги принуждава да харчат всичките си спестявания.

Луксът е въпрос на усещане, което не винаги има специално финансово измерение. С наша помощ банята в дома ви ще се превърне в любимото ви кътче, където ще можете да се откъснете от ежедневието и да презаредите батериите.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ