БОРА

Показване:
Подреждане по:

Фирмата е водеща в България в производството на луксозни мебели от масив (балкански бук - рзпространен само в някой райони на Балканския полуостров).Основното производство са столове и маси. Артикулите, които се произвеждат са повече от 70 и включват трапезарии и холни маси, трапезарни столове (подходящи и за ресторанти, хотели, офиси и други), бар-столове, огледални витрини, скринове, табуретки, лампиони. Масите са разтегателни и неразтегателни с плотове от масив, темперирано стъкло и смесени - масив и стъкло. Всички продукти са със запазената търговската марка БОРА.

Дизайнерският поглед във фирмата за съвременни мебели, съчетан с прецизния технологичен процес и висококачествените материали използвани в прозиводството правят мебелите БОРА неповторими, финни и функционални. Те са търсени и предпочитани както в страната, така и в чужбина. От началото на 2003 г. мебелите БОРА се предлагат и на американския пазар. През последните години фирмата се развива динамично и успя да увеличи капацитета си два пъти. Това дава възможност за нови търговрки контакти и партньорства както от Европа, така и от Америка, Азия и Африка.

Нужни са ви качествени, удобни и с луксозно излъчване трапезарни мебели за вашия дом, ресторант или хотел? В този раздел на онлайн магазин Мебели за всеки ще намерите повече, отколкото сте очаквали. Тук е представена продукцията на мебелна фирма „БОРА ТНК” ЕООД. Това е производител, който представя българските традиции в дърворезбата и дървообработката, използвайки последните иновации в своята област.

За Марката

Марката Бора отдавна е излязла отвъд границите на страната ни. Нейните трапезарни маси и столове могат да се открият не само на европейския, но и на американския пазар. Луксозните мебели Бора се предлагат отвъд океана от началото на 2003г. Как тази родна компания успява да се наложи там, където много други мебелопроизводители не успяват? Много просто – с предлагане на уникални дизайни, изпълнени майсторски от масивно дърво.

Основна причина потребителите да залагат на мебелните композиции на Бора, е умението на ръководството на компанията да подбира правилните материали за изработка на мебелите, които нашият магазин има честта също да предлага. Изящните столове и маси за хранене се произвеждат от Балкански бук – вид, който се среща само в отделни региони на балканския полуостров.

Масивът определено е по-скъп от ПДЧ плоскостите, с които болшинството мебелни къщи у нас избират да оперират, но неговото изящество, здравина и устойчивост не могат да се постигнат с пресовани дървесни отпадъци. Всъщност артикулите, произвеждани от габровската фирма не се изчерпват единствено с трапезарни маси и столове. Асортиментът включва още бар-столове, огледални витрини, табуретки, скринове и лампиони.

Използвайки изцяло масив като суровина, фирма Бора залага на технологичен процес, съчетаващ ръчна и машинна обработка. С дизайнерските си решения, марката цели да предложи на своите клиенти по света, здравина, комфорт, прекрасна визия и функционалност.

Масите, предлагани от мебелния бранд се изработват в двата най-търсени варианта – разтегателни и неразтягащи се, подходящи както за малкия, така и за просторния дом. В каталога ни ще откриете изтънчени комбинации от дървесина и стъкло, както и изцяло дървени модели.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ