БОДОМЕКС

Показване:
Подреждане по:

Фирма "Бодомекс"- ЕООД е на Българския пазар от 1995 година. Дейността и се разпростира предимно в областта на производството и търговия с мебели.Разполага със собствена фабрика, която се намира в с.Осетеново. Оборудването отговаря на всички Европейски изисквания. Тук ще намерите голямо разнообразие от мебели (стандартни и по поръчка), които ще задоволят и най-изтънченият вкус. Предлага се предимно мека и корпусна мебел. Кухненско, търговско и холово обзавеждане. Тук ще намерите всичко необходимо за обзавеждането на вашето лично пространство.

Това е категорията, в която ви предлагаме удобната мека и корпусна мебел на Бодомекс Казанлък. Това е една от българските мебелни компании, която успява да предложи изделия с много високо качество, функционалност и безупречна визия, при това на невероятно ниски цени.

Bodomex печели с това, че винаги успява да предложи изгодни мебели на родния потребител. За домакинствата, разполагащи с ограничен финансов ресурс, изделията на този производител са идеалното решение за цялостно обзавеждане на дома. Меката и корпусна мебел на казанлъшката мебелна къща не отстъпват по качество и практичност на изделията на други български и чуждестранни фирми, а в много отношения дори ги превъзхождат.

Категорията ви предлага:

Холна мека мебел

Всяка всекидневна или хол може само да спечели от присъствието на който и да е модел мека мебел на Бодомекс. Мебели за всеки ви предлага богат асортимент от холови ъгли и дивани с функция ‘’сън’’, особено подходящи за малки жилища, страдащи от недостиг на спални помещения. С едно толкова практично решение, вие си решавате редица проблеми. Независимо дали ще посрещате гости или ще осигурите уединение на всеки член на своето семейство, разтегателните дивани от този раздел са перфектната алтернатива.

Холовите ъгли на Бодомекс ви позволяват да използвате оптимално оскъдното жилищно пространство. Празният ъгъл не може да ви послужи ефективно, затова мебелите от този раздел са вярното решение. Тук отново имаме възможност за превръщане на ъгъла в легло, както и модерна визия на всяко изделие, съчетана с невероятна здравина и устойчивост на интензивно натоварване. Това са не само изгодни мебели, но и изделия, гарантиращи максимално удобство.

Кухненски ъгли

Както малката, така и по-просторната кухня ще могат да се възползват от безупречно изработените кухненски ъгли на Bodomex. Можете да изберете готов модел или да поръчате индивидуална изработка спрямо особеностите на вашето домакинско помещение. Разнообразието от десени при тапицериите ви дава възможност да съчетаете перфектно меката мебел с останалата част от обзавеждането.

Материали с най-високо качество

Всеки модел мека и корпусна мебел, включен в този раздел е изработен от здрави и устойчиви на натоварване материали, които в същото време са достатъчно леки, така че преместването на мебелировката да не предизвиква излишни притеснения. За направата на мебелите производителят е заложил на олекотените ПДЧ плоскости, които имат не само много добри технически характеристики, но и висока износоустойчивост. Присъствието им в помещения с висока влажност няма да се отрази негативно на безупречния им облик.

Техническата разработка на всеки отделен модел е съобразена с удобството на ползвателите при промяна на ъглите и диваните в места за отдих и сън. Преобразуването на мебелите в легла става за броени минути и с минимални усилия. Предимството на модерните мебели се състои в много по-удобните функции за трансформация, спрямо тези, използвани само преди около 10 години. Дамаските са с изящен десен и позволяват лесно почистване и поддръжка.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ