Душ кабини

Подреждане по:
Душ кабини на ниски цени

Досадно ли ви е да миете банята всеки път, след като сте се освежили под душа? Това е очаквано и напълно естествено негодувание, на което лесно може да бъде сложен край, ако закупите функционална и устойчива душ кабина за баня на цена, каквато само онлайн магазин Мебели за всеки може да ви предложи.

Отделянето на пространство за къпане осигурява не само повече чистота за останалата част от банята, но и чувство за уединение от външните шумове, от което всички се нуждаем след напрегнат ден. Парата и водните пръски са причина за бързата амортизация на огледалата и никелираните повърхности на санитарията, затова е важно да защитите своята инвестиция с някоя от чудесните ни душ кабини на ексклузивни цени.

Какво ви предлагаме?

Магазинът ни е в състояние да ви окаже безценна помощ с прекрасните и евтини душ кабини на известната българска компания Викард. В селекцията ще откриете ъглови модели в различни размери, подходящи за всеки средностатистически бюджет. Моделите са с устойчива конструкция от две стени, метална рамка и лайсна, оформящи компактно, но достатъчно за къпане кътче.

Материалите, използвани за изработка, са висококачествен хром профил и темперирано закалено стъкло, благодарение на което нашите кабини със сигурност ще ви служат в продължение на дълги години. Хромът е синоним на здрава корпусна структура с пълна защита от корозия, която се получава естествено, при взаимодействие на метала с атмосферен въздух.

Голям брой работни инструменти се изработват с процент от този метал или повърхността им се хромира именно с тази цел. Здравият обков на първокласната душ кабина, на цени, каквито само ние предлагаме, е “облечен” с прозрачен и плътен стъклопакет (8 мм.). Стъклото е закалено чрез термична обработка.

Тази структура е 9 пъти по-устойчива от нормалните параметри на промишленото флоатно стъкло. Все пак, ако стените на кабината попаднат под влияние на много силен механичен удар (голяма тежест),  по-скоро е възможно не счупване, а леки пукнатини, които не представляват заплаха от нараняване за потребителите.

Стъклените прегради се произвеждат в няколко оттенъка, по поръчка на клиента. Вариантите са: прозрачно стъкло, матов финиш и оцветяване в няколко на брой нюанси. Спрете се на вариант, съвместим с личното ви настроение и с интериора на вашата баня. Всяка от възможностите има невероятно красива визия.

Какво да изберете - Врата с панта или с ролетен механизъм?

Каталогът ни предлага стъклени душ кабини на много разумна цена с различни варианти на отваряне. Ъгловият модел с врата на панти е най-разпространеният дизайн. Вратата се задвижва чрез страничен стенен държач и два по-малки, разположени до отвора на вратата. Така изградената структура се поддържа от здрав метален профил, кантиращ цялата кабина.

Този модел се отличава с опростена структура, в контраст със здравите материали и възможността за дълготрайна експлоатация. Тя не разполага с поддушово корито и представлява леко усъвършенстван вариант на паравана. Подходяща е за зониране на ограничени пространства и е достъпно бюджетно решение за всеки клиент.

Моделите с плъзгащ механизъм са по-усъвършенствани. Те са ъглови и също са изградени от тръбна метална конструкция с крила от закалено стъкло. Разликата е, че разполагат с добавена подова плоскост от санитарен акрил и сифон. Характеристиките на акрилният материал позволява да влизате напълно боси под душа, дори и през студените зимни месеци.

Приплъзването на вратата се извършва чрез устойчиви колелца, монтирани върху горните тръби на металната конструкция.Този механизъм изглежда нестабилен, но е много здрав, стига да не се отваря прекалено рязко. Вратите се затварят под ъгъл, кантиран с тънка лайсна от метал, която осигурява плътност и непропускливост на затвора.

Всички модели, включително и тези, класифицирани като евтини душ-кабини на съвсем ниски цени, се почистват лесно от наслоявания на сапун, измиващи препарати или варовик. По-важното е, че те са влагоустойчиви и защитени от корозия, което ги превръща в дългосрочна инвестиция. Поръчайте най-подходящия вид спрямо размерите на банята в дома ви.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ