Обзавеждане за баня

Подробно
Подреждане по:
обзавеждане за банята

В банята прекарваме по около час всеки ден, и тъй като хигиената няма как да бъде пренебрегната, нямаме право да сме безотговорни към обзавеждането в това помещение. Магазин Мебели За Всеки ви предлага разнообразно обзавеждане за баня на ексклузивни цени.

Изборът ви може да се ограничи до различни решения - единични мебели и модули, комплекти санитарен фаянс, душ кабини, хидромасажни вани, статични паравани и още куп разнообразни интериорни детайли, нужни за създаване на функционална и удобна баня. Основните цели при организиране на това пространство трябва да са светлина, простор и свежест.

Мебелни и модулни комплекти

Каталогът ни предлага комплект санитарен фаянс, а също и модули с различни функции. Модулът може да се добави към цялостното обзавеждане на банята, а защо не и да се изгради като комбинация от няколко такива. Клиентите ни имат избор между два шкафа с вградени към всеки от тях умивалник и огледало, и между горен, долен и колонен шкаф с огледална външна повърхност на някой от тях.

Изработени от висококачествени PVC, МДФ и ХДФ материали с покритие от светъл гланц, модулите са няколко типа и с различни функции. Те осигуряват кът за хигиена и достатъчно просторни шкафове за съхранение на тоалетни принадлежности, козметика, кърпи и т.н.

Добавеното огледало и огледалните повърхности на шкафчетата са придружени от ярки LED осветители (луни) с 12V захранване и от единична LED лампа. Осветлението е незаменим помощник по време на хигиенни и разкрасяващи процедури вечер и в баните, където липсва естествена светлина.

Характерни за предлаганото от нас обзавеждане за бани, са конструкциите с приплъзващи се панти, които автоматично регулират движението им и предотвратяват счупване на важен детайл. Стандартният мебелен комплект включва долно шкафче с керамична мивка и вградени чекмеджета, горен шкаф с огледало / огледална вратичка, осветени от ярка LED светлина. Добавена е и висока колона с вътрешни рафтове.

Всеки от модулите е наличен и като единичен продукт. Така потребителят има възможността да създаде най-функционалното за нуждите си обзавеждане на баня, на цени, отговарящи на финансовите му възможности и представа за естетика.

Прекрасен избор са мебелните композиции Сара, Парос, Лео и модулите Болоня. Както комплектът, така и отделните модули са налични на промоционални цени, което е изключително удобен вариант да закупите качествено обзавеждане за баня в София и в който и да е друг град на страната.

Модерна и комфортна територия за къпане

Въпреки многобройните шкафчета и аксесоари, в банята се стремим предимно към достъп до течаща вода. Каталогът ни го осигурява в най-луксозния съвременен маниер, предлагайки душ кабини и релаксаторни хидромасажни вани на Викард. Ваните са с висококачествена изработка и са подходящи за инсталиране както в интериорни бани, така и в открити помещения.

Душ кабините ни за вграждане са с конструкция от здрав неръждаем метален профил и закалено темперирано стъкло за стените. Потребителите могат да избират между кабина със стандартна врата на панта и по-усъвършенстван  модел, включващ подова PVC плоскост с резервоар и две врати с плъзгащ профил.

Продуктът може да се поръча със стени в матов, прозрачен или цветен нюанс. Всяко от предложенията е изключително устойчиво на корозия и е гарантирано дълготрайна инвестиция. С хидромасажна вана от нашия каталог, имате възможност да създадете действащ и ефективен СПА център в дома си.

Българският лидер в производството на акрилни вани и PVC мебели Викард предлага богат асортимент от най-успешните си продукти в каталога ни. Клиентите ни имат възможност да избират между модели с различен дизайн и размер, с или без опция за монтиране на възглавница. Всички те са с подсилена метална конструкция и нивелационни крака.

СПА терапия у дома

Пълноценен терапевтичен СПА ефект се получава с наличие на няколко конфигурации: хидромасажни джетове с инжекторно впръскване на въздух и  аеромасажни дюзи, контролирани чрез пневматично управление. Налична е и възможност за арома, озоно и хромотерапия (вградено осветление) с електронен контрол.

Препоръчваме при обзавеждане на баня да изберете оптималната комбинация от 6 макси и 4 мини джета. Поръчайте заедно с вградено подводно осветление, възглавница и няколко типа смесители със специален ефект на водоподаване.

Луксозните предложения в каталога ни могат да се поръчат с дигитален контролен дисплей, самопочистваща система, нагревател, радио и дори с възможност за интегриране на външен носител (CD, AUX). Хидромасажните вани са продукт на плътно излят акрил, който също осигурява естествено затопляне на водата.

Материалът има изключителна роля за приятните ви минути във ваната, затова и се открива в повечето СПА центрове. Емайлираният акрил се почиства изключително лесно. Освен че няма да ви създава никакви затруднения в поддръжката, той е и устойчив на всякакви механични въздействия.

Обособете лесно зона за къпане

Параванът е познато от векове средство за обособяване на отделно пространство. Магазинът ни ви предоставя възможността да зонирате банята си с някой от стъклените паравани на Викард. Те представляват конструкция от хромирана лайсна, монтирана върху стената и пода, с преграда от дебело закалено стъкло.

Каталогът ни с обзавеждане за баня разполага със статични и ролкови модели, чрез които ще получите лична територия и собствен кът за къпане. Те са идеалният вариант за ограничаване на душ зоната при много ограничена квадратура. Наличните модели са в различни размери, които можете да поръчате в прозрачен, матов или цветен оттенък. Последните два варианта препоръчваме на потребителите, които търсят уединение.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ