Шкафове за обувки

Подреждане по:
Шкафове за обувки

Сред всички мебели за коридор централно място в интериора почти винаги заемат дървените или пластмасови шкафове за обувки. Тяхната функционална роля в антрето ги поставя на първо място в списъка за покупки, определени като аксесоари за коридора. Ние можем да ви представим богата колекция от шкафове за обувки – включително и цели модули на модели портманто с шкаф за обувки. Без значение дали си търсите нещо по-изчистено, или сте решени да се сдобиете с авангардна придобивка за предверието на своето жилище, Мебели за всеки има шкаф за обувки за всеки, ама наистина за всеки! Всички модели са изработени от висококачествени материали, чиято поддръжка е лесна, а издържливостта – гарантирана. Вашият шкаф за обувки ви чака! Намерете го още сега и сложете последният щрих в антрето. При нужда от допълнителна информация, свържете се с нас за помощ или консултация с наш официален представител.

Това е разделът, в който ще откриете чудесни шкафове за обувки на ниски цени. Те са най-доброто решение, с което ще въдворите порядък не само в предверието, но и в цялото си жилище. Ако ви е омръзнало от пръснати навсякъде обувки е време да сложите ред и да направите дома си по-чист, подреден и приятен. Ние ви предлагаме огромен избор от качествени и евтини шкафове за обувки, които можете да закупите още днес.

Как да изберете подходящия модел шкаф за обувки?

Начините, по които се избират шкафове за обувки са различни при различните хора. При едни водещ мотив е площта на коридора или антрето, при други дизайнът на мебелите, а при трети – цената. Мебели за всеки предлага най-голямото разнообразие от шкафчета за обувки в София, така че всяко изискване да бъде напълно удовлетворено. Оперирайки в глобалната мрежа, нашият магазин е достъпен за всички потребители в страната, а не само за жителите на столицата.

При избора на шкафче за обувки можете да заложите на:

Размер

В зависимост от свободната площ в предверието или броя на обувките в дома ви, можете да се насочите към големи или по-компактни модели. Големината на нашите функционални шкафове за обувки на изгодни цени е различна, така че както голямото жилище, така и малкият апартамент да получат изделието, което ще осигури най-голямо удобство и най-много свободна площ. Моделите варират като широчина и височина, покривайки най-широк спектър от потребителски предпочитания.

Материал

По отношение на материалите, ние предлагаме най-голям избор от шкафчета за обувки в София. Голяма част от моделите са изработени от ПДЧ плоскости и други видове дървесина, а при изработката на други са използвани пластмаса, стъкло и метал. Комбинацията между няколко различни материала води до краен продукт с най-висока здравина и естетическа стойност. Към описанието на всеки модел е посочен видът на използвания за направата му материал, което ще ви улесни много при избора.

Цветове

Съвсем удачно е да се насочите към конкретни разцветки, когато избирате шкафчето за обувки, тъй като то трябва да отговаря на околната обстановка и да се съчетае добре с останалите мебели в жилището. При повечето модели преобладават дървесните плоскости, издържани в по-тъмни или по-светли естествени за видовете дървесина цветове. Снимките, приложени към всяко изделие ще ви помогнат да направите правилен избор.

С огледални и стъклени витрини

Шкафовете за обувки, декорирани със стъклени или огледални орнаменти са едни от най-изящните ни модели. Стъклото и особено огледалата успяват да увеличат оптически наличното пространство, така че ако антрето в дома ви е с минимална площ, съветваме да се възползвате от тази хитрост, залагайки на модел със стъклени орнаменти.

От какво да се ръководите при избора?

Избирайки шкаф за обувки е съвсем логично да обърнете специално внимание на производителя. Макар да сме гласували доверие на едни от най-големите български мебелни къщи, всяка от тях има собствен уникален почерк при изработката на мебели и подбора на материали, което означава, че ще трябва да се насочите към изделията на този производител, който се придържа към предпочитания от вас стил.

Както при останалите ни мебели и при стилните ни и функционални шкафове за обувки сме заложили на имена като: Геномакс, Голд Аполо, Димов, Евромар, Ирим, Колорадо и Мебел лукс. Тези производители са доказали своето умение да създават шедьоври с изключителна дълготрайност и удобство при използване. Техният нюх към високото качество се потвърждава както при подбора на материали, така и при избора на допълнителните компоненти и механизми.

Цена

Основен фактор при избора на мебели най-често е цената. Ние предлагаме отлични бюджетни изделия, както и такива с по-атрактивна визия на малко по-висока цена. Като цяло цените ни са едни от най-ниските за родния пазар, което позволява на всяко домакинство да обзаведе своя дом с най-качествени и модерни мебели без да влага всичките си финансови средства. Мотото на нашия магазин е високо качество на ниски цени.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ