Шкафове и етажерки за обувки

Подреждане по:
евтини шкафове за обувки

Това е разделът, чрез който Мебели за всеки ви предлага чудесни шкафове за обувки на ниски цени. Те са идеалното решение, ако искате да въдворите порядък не само в предверието, но и в цялото си жилище. Ако ви е омръзнало обувките ви да се търкалят навсякъде, значи е време да сложите ред и да направите дома си по-чист, подреден и приятен. Ние ви предлагаме огромен избор от качествени и евтини шкафове и етажерки, които можете да закупите още днес.

Кой подходящият модел за вас?

Критериите, по които се избира шкаф за сухранение на обувките са различни за различните хора. За едни водещ мотив е площта на коридора / антрето, за други определящ е дизайнът на мебелите, а за трети – цената. Магазинът ни предлага огромно разнообразие от шкафове, поставки и етажерки, така че всяко изискване да бъде напълно удовлетворено.

Оперирайки в глобалната мрежа, нашият магазин е достъпен за всички потребители в страната, а не само за жителите на столицата. Вече всяко семейство има достъп до модерно, стилно и практично обзавеждане и то на ниска цена. Подходящото изделие е това, което ще ви коства минимално количество време и пари, изразходвани за неговото намиране и купуване.

При избора на шкафче за обувките на вашето семейство и гости, можете да заложите на:

Размер и цвят

В зависимост от свободната площ в предверието и броя на обувките в дома ви, бихте могли да изберете големи или по-компактни модели. Големината на нашите функционални шкафове е различна. По този начин не само голямото жилище, но и малкият апартамент ще получат изделието, което ще осигури оптимално удобство и повече свободна площ. Моделите варират на широчина и височина, покривайки широк спектър от потребителски предпочитания.

Съвсем удачно е да се насочите към конкретни разцветки, когато избирате подходяща поставка за обувките си. Цветът трябва да отговаря на околната обстановка и да се съчетае добре с мебелировката в жилището. У повечето модели преобладават дървесните плоскости, издържани в по-тъмни и по-светли, естествени за видовете дървесина цветове. Снимките, показващи всяко изделие ще ви помогнат да направите правилен избор.

Материали

По отношение на материалите, ние предлагаме сериозен избор от шкафове и етажерки за обувки в София. Голяма част от моделите са изработени от ПДЧ плоскости и други видове дървесина, а за изработката на други са използвани пластмаса, стъкло и метал.

Комбинацията между няколко различни материала води до краен продукт с отлична здравина и естетическа стойност. В описанието на всеки модел е посочен видът на използвания за направата му материал, което ще ви помогне да изберете.

С огледални и стъклени витрини

Шкафовете, декорирани със стъклени и огледални орнаменти са едни от предпочитаните ни модели. Стъклото и особено огледалата успяват да увеличат оптически наличното пространство, така че, ако антрето в дома ви е с минимална площ, съветваме да се възползвате от тази хитрост. Заложете на модел със стъклени орнаменти.

Стъклените витрини се вписват в нетрадиционните идеи за шкаф за обувки. Не е нужно да следвате сляпо някакви неписани правила. В интериора няма твърди закони. Изберете мебел, отговарящ на личните ви представи за естетика и функционалност. Все пак вие ще използвате и ще виждате ежедневно изделието.

Ниски цени от водещи български производители

Избирайки шкаф, етажерка и поставка за обувки, е съвсем логично да обърнете специално внимание на производителя. Макар да сме гласували доверие на водещи български мебелни къщи, всяка от тях има собствен уникален почерк в изработката и подбора на материали. Ще трябва да се заложите на изделията на този производител, който се следва предпочитания от вас стил.

Разглеждайки колекцията ни с етажерки и поставки за обувки, ще срещнете имена като: Геномакс, Голд Аполо, Димов, Евромар, Ирим, Колорадо и Мебел лукс. Тези производители са доказали своето умение да създават шедьоври с изключителна дълготрайност и удобство на използване. Високото качество се потвърждава от подбора на материали и от включването на допълнителни компоненти и механизми.

Основен фактор в избора на мебели най-често е цената. Ние предлагаме отлични бюджетни решения, както и изделия с по-атрактивна визия на малко по-висока цена. Като цяло цените ни са едни от най-ниските за родния пазар, с което позволяваме на всяко домакинство да обзаведе изцяло своя дом, без да влага всичките си финансови средства. Мотото на нашия магазин е високо качество на ниски цени.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ