Портманто за коридор

Подреждане по:
Портманта

Добре дошли в секция Портманта на електронен магазин Мебели за всеки. Тя бе създадена, тъй като обикновено, когато мислим за обзавеждането на дома, отделяме повече внимание на основните помещения – хол, кухня, спалня и почти напълно пренебрегваме предверието. Добрата мебелировка в коридор и антре е особено важна, защото на първо място, тя ще даде първоначалния облик на нашето жилище, след което ще осигури ежедневното ни удобство.

Обзавеждането на антрето не изисква влагане на крупни суми, а само желание и добър естетически усет. Вместо да оставяте тази важна част от своя дом празна и гола, винаги можете да добавите едно красиво и функционално портманто, което ще остави отлично първо впечатление у вашите гости и посетители.

Какво ви предлагаме в тази категория?

В този раздел на виртуалния ни магазин ще откриете огромно разнообразие от портманто модели, проектирани и изработени от водещи български мебелни къщи. Убедени сме, че ще останете очаровани от богатството от дизайни. Тук са застъпени както модерния градски стил, така и строгото класическо излъчване.

Богатството от цветове, вариращи в по-светли и тъмни тонове, в комбинация с качествените материали, е причина да отделите повече време за разглеждане на тази страница от продуктовия ни каталог. Качествените портманта за коридор с оригинална визия не се предлагат от всяка мебелна къща. Ето защо, ние решихме да ги направим достъпни за потребителите от цялата страна.

Тук ще откриете:

Различни големини и брой компоненти

Подбирайки чудесната ни колекция, сме се погрижили както за малките апартаменти, така и за големите еднофамилни къщи. Различните размери на всяко изделие ще позволят на отделния потребител да намери идеалното решение за своя дом, съобразявайки се със свободната площ в антрето или коридора.

Големината на всеки модел се определя и от броя компоненти, прилежащи към него. Ние ви предлагаме избор между съвсем семпли решения и по-крупни дизайни, включващи голям брой компоненти -  шкаф, гардероб, закачалка и огледало. Предлагаме и изработка по индивидуален размер, за да ви помогнем да реализирате своите идеи за портманто.

Богата гама от стилове и дизайни от водещи български производители

Основен момент при избора на портманто е правилното му приобщаване към цялостния облик на жилището. Неудачно решение е да заложите на моделите с разчупен абстрактен дизайн, ако в дома ви преобладава класическата атмосфера.

Постарали сме се да предложим максимален брой вариации – от максимално семпли модели до уникални по своята визия модерни изработки. Портмантото е първият намек за обзавеждането на вашия дом и първият показател за вашия вкус и афинитет към красивото. Не пропускайте възможността да впечатлите своите гости, избирайки най-подходящата за дома ви мебел.

Представените в категорията портманта са на достъпни цени и са дело на едни от водещите български мебелни къщи. Това, само по себе си е гаранция за тяхното високо качество и функционалност. В раздела можете да избирате между изделия на: Геномакс, Голд Аполо, Димов, Ирим, Колорадо, Мебел лукс и Мипа – изработени съобразно най-високите европейски стандарти и модните тенденции в интериорния дизайн.

Защо обзавеждането на антрето е толкова важно?

Едно атрактивно като дизайн портманто, каквито Мебели за всеки ви предлага на изгодни цени ще ви помогне да създадете приятен кът в антрето и коридора на своето жилище. Моделите, които ви предлагаме са с изключително изискана визия, а това ще се отрази преобразяващо дори на скучното жилищно предверие.

Нашите портманта са не само ефектно проектирани, но и много различни като излъчване. Така е по-лесно да отговорим на нуждите и изискванията на всеки български дом, независимо от интериорния стил, на който са заложили неговите обитатели. Портмантото не е просто допълнение към околната обстановка и средство, с което да се запълни едно празно пространство.

То има невероятно значение за вашето удобство, защото ви позволява да закачите връхните си дрехи, да приберете обувки, аксесоари и вещи, и най-вече, да се уверите в безупречния си външен вид преди да напуснете дома си, за да се заемете с решаването на ежедневните задачи.

Основно предимство на този тип обзавеждане за предверие е достъпната му цена. Всяко жилище може да си позволи стилно и функционално, но и евтино портманто от каталога ни, независимо от финансовите възможности на домакинството.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ