Вход / Регистрация   Потърси ни на 0889550655, 0883955065.: пон.-пет.: 9-19ч, съб.: 9-14:30ч,

Портманта

Подреждане по:
Портманто Karina
Портманто Karina
321.00 лв.
Портманто Sonia
Портманто Sonia
419.00 лв.
Портманто Авалон
Портманто Авалон
329.00 лв.
Портманто Авиньон
Портманто Авиньон
339.00 лв.
Портманто Акцент
Портманто Акцент
213.00 лв.
Портманто Аликанте
Портманто Аликанте
397.00 лв.
Портманто Амадеус
Портманто Амадеус
299.00 лв.
Портманто Амелия
Портманто Амелия
239.00 лв.
Портманто Анди
Портманто Анди
233.00 лв.
Портманто Антре
Портманто Антре
498.00 лв.
Портманто Апел
Портманто Апел
213.00 лв.
Портманто Бела
Портманто Бела
287.00 лв.
Портманто Белфор
Портманто Белфор
254.00 лв.
Портманто Болеро
Портманто Болеро
254.00 лв.
Портманто Боряна
Портманто Боряна
199.00 лв.
Портманто Ботичели
Портманто Ботичели
381.00 лв.
Портманто Бочели
Портманто Бочели
267.00 лв.
Портманто Валя
Портманто Валя
254.00 лв.
Портманто Веласкес
Портманто Веласкес
373.00 лв.
Портманто Венеция
Портманто Венеция
372.00 лв.
Портманто Версай
Портманто Версай
172.00 лв.
Портманто Вива
Портманто Вива
231.00 лв.
Портманто Виго
Портманто Виго
279.00 лв.
Портманто Габи
Портманто Габи
166.00 лв.
Портманто Габо
Портманто Габо
224.00 лв.
Портманто Гоген
Портманто Гоген
285.00 лв.
Портманто Грант
Портманто Грант
330.00 лв.
Портманто Дали
Портманто Дали
365.00 лв.
Портманто Далия
Портманто Далия
264.00 лв.
Портманто Дега
Портманто Дега
283.00 лв.
Портманта

Липсват ви оригинални идеи за портманта? Търсите портманто за антре, но навсякъде сякаш виждате едно и също и ви омръзна да копирате коридора на съседите или на вашите близки? Ако е така, то, със сигурност, следващите антрета и портманта ще ви свършат чудесна работа и категорично, сред тях ще намерите подходящото и за вашия дом. Нашите концепции за портманто следват последните интериорни тенденции, а освен това, са изработени от първокласни материали и са белязани от таланта на големите ни майстори в сферата на дървото. Сред следващите портманто модели, безспорно, и най-претенциозните ни клиенти откриват идеалния за дома, любимия си интериорен стил и личен вкус дизайн! Ако имате нужда от каквато и да е консултация във връзка с нашите предложения за портманто, моля, обърнете се към нас  и нашите любезни консултанти по всяко време. С радост ще ви помогнем!

Обикновено, когато мислим за обзавеждането на дома отделяме повече внимание на основните помещения – хол, кухня, спалня и почти напълно пренебрегваме предверието. Добрата мебелировка в коридора и антрето е особено важна, защото на първо място, тя ще даде първоначалния облик на нашето жилище, след което ще осигури нашето удобство в ежедневието.

Обзавеждането на антрето не изисква влагане на крупни суми, а само желание и добър естетически усет. Вместо да оставяте тази важна част от своя дом празна и гола, винаги можете да добавите едно красиво и функционално портманто, което ще остави отлично първо впечатление у вашите гости и посетители. Качествените портманта с оригинална визия не се предлагат във всеки мебелен магазин. Ето защо, ние решихме да ги направим достъпни за потребителите от цялата страна.

Защо портмантото е толкова нужно?

Едно атрактивно като дизайн портманто, каквито Мебели за всеки ви предлага на изгодни цени ще ви помогне да създадете приятен кът в антрето или коридора. Моделите, които ви предлагаме са с изключително изискана визия, а това ще се отрази преобразяващо на дори най-скучното жилищно предверие.

Нашите портманто модели са не само много ефектно проектирани, но и много различни като излъчване, с което е много лесно да отговорим на нуждите и изискванията на всеки български дом, независимо от интериорния стил, на който са заложили неговите обитатели. Портмантото не е просто допълнение към околната обстановка и средство, с което да се запълни едно празно пространство.

То има невероятно значение за вашето удобство, защото ви позволява да закачите връхните си дрехи, да приберете обувки, аксесоари и вещи и най-вече да се уверите в безупречния си външен вид преди да напуснете дома си, поемайки към ежедневните си ангажименти. Основно предимство на този тип обзавеждане за предверие е достъпната цена. Всеки дом може да си позволи нашите невероятно стилни и практични изделия, независимо от финансовите възможности на домакинството.

Какво ви предлагаме в тази категория?

В този раздел на Мебели за всеки ще откриете огромно разнообразие от портманта, проектирани и изработени от водещи български мебелни къщи. Убедени сме, че ще останете очаровани от богатството от дизайни. Тук са застъпени както модерния градски стил, така и строгото класическо излъчване. Богатството от цветове, вариращи в по-светли и тъмни тонове, в комбинация с качествените материали е причина да отделите повече време при разглеждане на тази страница от продуктовия ни каталог.

Тук ще откриете:

Различни големини и брой компоненти

Ние сме се погрижили както за малките апартаменти, така и за големите еднофамилни къщи. Различните размери на всяко портманто за коридор ще позволят на всеки потребител да намери най-удачното решение за своя дом, съобразявайки се със свободната площ в антрето или коридора. Големината на всеки модел се определя и от броя компоненти, прилежащи към него. Ние ви предлагаме избор между съвсем семпли решения и модели, включващи голям брой компоненти, като шкаф, гардероб, закачалка и огледало.

Богата гама от стилове

Основен момент при избора на портманто е правилното му приобщаване към цялостния облик на жилището. Неудачно решение е да заложите на моделите с разчупен абстрактен дизайн, ако в дома ви преобладава класическата атмосфера. Постарали сме се да предложим максимален брой решения – от най-семпли модели до уникални по своята визия модерни изработки. Портмантото е първият намек за обзавеждането на вашия дом и първият показател за вашия вкус и афинитет към красивото. Не пропускайте възможността да впечатлите своите гости, избирайки най-подходящия за дома ви модел.

Най-добрите български производители

Представените в категорията портманта са дело на едни от най-големите български мебелни къщи. Това, само по себе си е гаранция за тяхното високо качество и функционалност. В раздела можете да избирате между изделията на: Геномакс, Голд Аполо, Димов, Ирим, Колорадо, Мебел лукс и Мипа – изработени съобразно най-високите европейски стандарти и на цени, които ще ви изненадат приятно.