Портманта

Подреждане по:
Портманта

Липсват ви оригинални идеи за портманта? Търсите портманто за антре, но навсякъде сякаш виждате едно и също и ви омръзна да копирате коридора на съседите или на вашите близки? Ако е така, то, със сигурност, следващите антрета и портманта ще ви свършат чудесна работа и категорично, сред тях ще намерите подходящото и за вашия дом. Нашите концепции за портманто следват последните интериорни тенденции, а освен това, са изработени от първокласни материали и са белязани от таланта на големите ни майстори в сферата на дървото. Сред следващите портманто модели, безспорно, и най-претенциозните ни клиенти откриват идеалния за дома, любимия си интериорен стил и личен вкус дизайн! Ако имате нужда от каквато и да е консултация във връзка с нашите предложения за портманто, моля, обърнете се към нас  и нашите любезни консултанти по всяко време. С радост ще ви помогнем!

Обикновено, когато мислим за обзавеждането на дома отделяме повече внимание на основните помещения – хол, кухня, спалня и почти напълно пренебрегваме предверието. Добрата мебелировка в коридора и антрето е особено важна, защото на първо място, тя ще даде първоначалния облик на нашето жилище, след което ще осигури нашето удобство в ежедневието.

Обзавеждането на антрето не изисква влагане на крупни суми, а само желание и добър естетически усет. Вместо да оставяте тази важна част от своя дом празна и гола, винаги можете да добавите едно красиво и функционално портманто, което ще остави отлично първо впечатление у вашите гости и посетители. Качествените портманта с оригинална визия не се предлагат във всеки мебелен магазин. Ето защо, ние решихме да ги направим достъпни за потребителите от цялата страна.

Защо портмантото е толкова нужно?

Едно атрактивно като дизайн портманто, каквито Мебели за всеки ви предлага на изгодни цени ще ви помогне да създадете приятен кът в антрето или коридора. Моделите, които ви предлагаме са с изключително изискана визия, а това ще се отрази преобразяващо на дори най-скучното жилищно предверие.

Нашите портманто модели са не само много ефектно проектирани, но и много различни като излъчване, с което е много лесно да отговорим на нуждите и изискванията на всеки български дом, независимо от интериорния стил, на който са заложили неговите обитатели. Портмантото не е просто допълнение към околната обстановка и средство, с което да се запълни едно празно пространство.

То има невероятно значение за вашето удобство, защото ви позволява да закачите връхните си дрехи, да приберете обувки, аксесоари и вещи и най-вече да се уверите в безупречния си външен вид преди да напуснете дома си, поемайки към ежедневните си ангажименти. Основно предимство на този тип обзавеждане за предверие е достъпната цена. Всеки дом може да си позволи нашите невероятно стилни и практични изделия, независимо от финансовите възможности на домакинството.

Какво ви предлагаме в тази категория?

В този раздел на Мебели за всеки ще откриете огромно разнообразие от портманта, проектирани и изработени от водещи български мебелни къщи. Убедени сме, че ще останете очаровани от богатството от дизайни. Тук са застъпени както модерния градски стил, така и строгото класическо излъчване. Богатството от цветове, вариращи в по-светли и тъмни тонове, в комбинация с качествените материали е причина да отделите повече време при разглеждане на тази страница от продуктовия ни каталог.

Тук ще откриете:

Различни големини и брой компоненти

Ние сме се погрижили както за малките апартаменти, така и за големите еднофамилни къщи. Различните размери на всяко портманто за коридор ще позволят на всеки потребител да намери най-удачното решение за своя дом, съобразявайки се със свободната площ в антрето или коридора. Големината на всеки модел се определя и от броя компоненти, прилежащи към него. Ние ви предлагаме избор между съвсем семпли решения и модели, включващи голям брой компоненти, като шкаф, гардероб, закачалка и огледало.

Богата гама от стилове

Основен момент при избора на портманто е правилното му приобщаване към цялостния облик на жилището. Неудачно решение е да заложите на моделите с разчупен абстрактен дизайн, ако в дома ви преобладава класическата атмосфера. Постарали сме се да предложим максимален брой решения – от най-семпли модели до уникални по своята визия модерни изработки. Портмантото е първият намек за обзавеждането на вашия дом и първият показател за вашия вкус и афинитет към красивото. Не пропускайте възможността да впечатлите своите гости, избирайки най-подходящия за дома ви модел.

Най-добрите български производители

Представените в категорията портманта са дело на едни от най-големите български мебелни къщи. Това, само по себе си е гаранция за тяхното високо качество и функционалност. В раздела можете да избирате между изделията на: Геномакс, Голд Аполо, Димов, Ирим, Колорадо, Мебел лукс и Мипа – изработени съобразно най-високите европейски стандарти и на цени, които ще ви изненадат приятно.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ