Закачалки за дрехи

Подреждане по:
Закачалки за дрехи

В този раздел онлайн магазин Мебели за всеки ви представя пълната си колекция от стенни и подвижни закачалки за дрехи на изгодни цени. Те се открояват със своята атрактивна визия и дизайн. Прави впечатление и високата им функционалност и съвместимост със съвременния интериор.

Подходящи за всякакъв тип предверия и жилищни и офис пространства, нашите закачалки за антре и коридор ще ви помогнат да декорирате предверието и ще ви осигурят необходимия лукс и удобство. Имате право да избирате спрямо цена, материал, дизайн и размер. Продуктите ни покриват всяко ваше изискване.

Какво съдържа този раздел?

Тук ще откриете различни по вид и начин на използване приспособления за окачване на връхни дрехи. Създадени да внесат уют и подреденост в коридора и антрето, те ще ви помогнат да направите отлично впечатление на своите гости и посетители от момента, в който прекрачат прага на вашия дом.

Вероятно смятате, че една закачалка, поставена в антрето и коридора е просто практично и удобно приспособление, но разглеждайки моделите, които сме подбрали, ще се убедите, че те имат и много висока декоративна стойност. Изделията, включени в колекцията са с различен начин на използване. Могат да се монтират върху стена, а също и да стоят самостоятелно.

Разделът включва:

За стенен монтаж

Стенните ни закачалки могат да се използват самостоятелно и като допълнителен компонент към наличното в дома ви портманто. Те са особено подходящи за малки по площ коридори и антрета, тъй като заемат минимален участък от предверието. С голям успех биха могли да се използват и в други жилищни помещения, а също и в офиси и заведения.

Различните видове закачалки за стена позволяват синхронизация с мебелировката в коридора. Бихте могли да свържете закачалката с подходящ по визия шкаф за обувки, за да постигнете един уникален и функционален ансамбъл. Всяка стенна закачалка от нашия каталог е изработена от качествени материали съобразно последните тенденции в интериорния дизайн.

Подвижни /стоящи

Подвижните, стоящи закачалки за антре са с атрактивни цени и имат модерен облик и невероятна функционалност. Те са леки, но изключително стабилни и в същото време супер практични, защото ви позволяват да сменяте тяхното местоположение според моментните си нужди и предпочитания.

Ние ви предлагаме богат асортимент от подвижни модели за антре и коридор, които можете да използвате както и където ще бъде най-удобно. Една изящно изработена подвижна закачалка от дърво или метал е подходяща и за офиси, лекарски кабинети, салони за красота, заведения и административни сгради.

Разнообразие от форми и материали

Изборът от стенни и стоящи дизайни в тази категория е огромен. Тук можете да изберете закачалката за коридор и антре, отговаряща на интериора на вашия дом и на личните ви вкусове и предпочитания. Формите на различните изделия са това, което им придава уникалност.

Сред закачалките ще забележите и такива с абстрактни и нетрадиционни дизайни, съвместими както с модерния, така и с класическия интериор. Материалите, от които са изработени са с първокласно качество, но това, което прави впечатление е оригиналният начин, по който са използвани.

Тук са застъпени дървото, металът и пластмасата, които са приведени във вид и форма, допълващи тяхното изящество. Разделът предлага на любителите на естествения материал голям брой изделия от дърво. Ако искате нещо различно от дървена закачалка обаче, винаги можете да се насочите към модел от метал или ковано желязо.

Водещи български производители

За да можем да ви дадем пълна гаранция за качеството на закачалките от колекцията ни, заложихме на продукцията на най-големите български производители. Всяка марка е представена с последните си разработки, а експертите ни са подбрали внимателно всяко приспособление, ръководейки се от неговата визия, здравина и практичност.

Марките, застъпени в раздела са се превърнали в символ на високо качество, модерна визия и отлична функционалност. Сред авторите на различните ни предложения ще срещнете имената на: Биттел, Бора, Братя Коцеви, Геномакс, Евромар, Мебел Лукс, Онлайн Трейдинг, Фурнит и Хоум декор.

Висока функционалност – ниски цени

И стоящите, и стенните, и нашите мебелни закачалки за портманто от дърво и ковано желязо са изключително удобни и практични. Голяма част от изработките включват допълнителни приставки за чадъри. Налични са и по-ниско разположени приспособления за окачване на връхни дрехи, имащи за цел да улеснят максимално децата в достигането на закачалката.

Предлагаме и комбинирани модели за окачване на дрехи и шапки с удобен кош за чадъри, предпазващ пода от намокряне.Цените, на стенните и подвижните закачалки определено ще се харесат на всички. Постарали сме се да предложим удачни решения за всеки дом, съобразявайки се не само с площта и интериора на различните жилища, но и с финансовите възможности на техните обитатели.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ