Закачалки за дрехи

Подреждане по:
Закачалки

В домашния ви интериор всичко е идеално, но ви липсват закачалки за портманто? Имате смътни идеи какви закачлаки за антре да си купите, но ви е омръзнало от некачествени мебели за коридора? Ето, че най-накрая можете да намерите идеалните идеи за закачалка за коридор – стандартни и специализирани от типа на закачалка за дрехи, закачалка за стена, подвижна закачалка, та дори и детски закачалки за коридор с предвидена по-малка височина, за да я достигат вашите мъници! Ние от Мебели за Всеки, ви предлагаме цяла колекции от идеи за дървена закачалка за антрето. Намерете това, което ви липсва в коридора. Осигурете му функционалност на 101% и заложете на модерната визия и перфектния дизайн. Ако имате нужда от съвет или консултация по повод нашите закачалки за антре, моля, свържете се с с нас за подробна информация. Винаги сме насреща за своите клиенти!

В този раздел, ние от магазин Мебели за всеки ви представяме пълната си колекция от закачалки за дрехи на изгодни цени. Те се открояват със своята атрактивна визия и дизайн, като прави впечатление и високата им функционалност. Подходящи за всякакъв тип предверия и жилищни стаи, нашите закачалки за дрехи ще ви помогнат да декорирате интериора и ще ви осигурят необходимия лукс и удобство.

Какво съдържа разделът със закачалки?

Тук ще откриете различни по вид и начин на използване модели. Създадени да внесат уют и подреденост в коридора и антрето, те ще ви помогнат да направите отлично впечатление на своите гости и посетители от момента, в който прекрачат прага на вашия дом. Вероятно смятате, че една закачалка за дрехи е просто практично и удобно приспособление, но разглеждайки моделите, които сме подбрали, ще се убедите, че те имат и много висока декоративна стойност.

Разделът включва:

Модели за стенен монтаж

Нашите стенни закачалки за антре могат да се използват самостоятелно или като допълнителен компонент към наличното в дома ви портманто. Те са особено подходящи за малки по площ коридори и антрета, тъй като заемат минимален участък от предверието. С голям успех могат да се използват и в други жилищни помещения, а също и в офиси и заведения.

Различните модели закачалки за стена могат да се комбинират с подходящ модел шкаф за обувки, като се постигне един уникален и функционален ансамбъл. Всяка закачалка за стена от нашия каталог е изработена от качествени материали съобразно последните тенденции в интериорния дизайн.

Подвижни модели

Нашите стоящи закачалки са с много модерен облик и невероятна функционалност. Те са леки, но изключително стабилни и в същото време много практични, защото ви позволяват да сменяте тяхното място според моментните си нужди и предпочитания. Ние ви предлагаме богат асортимент от подвижни закачалки за антре и коридор. Те са подходящи и за офиси, лекарски кабинети, салони за красота, заведения и административни сгради.

Разнообразие от форми

Изборът от стенни и стоящи закачалки в тази категория е огромен. Тук можете да изберете онази закачалка за коридор или антре, която отговаря на интериора на вашия дом или на личните ви вкусове и предпочитания. Формите на различните изделия са това, което им придава уникалност. Сред моделите ще забележите абстрактни и нетрадиционни дизайни, съвместими както с модерния, така и с класическия интериор.

Материали

Материалите, от които са изработени всички изделия са с първокласно качество, но това, което прави впечатление е оригиналният начин, по който са използвани. Тук са застъпени дървото, металът и пластмасата, които са приведени във вид и форма, допълващи тяхното изящество. Разделът предлага на любителите на естествените материали голям брой модели от дърво. Ако искате нещо различно от дървена закачалка обаче, винаги можете да се насочите към другите ни предложения.

Функционалност

Както стенните, така и стоящите ни закачалки са изключително удобни и практични. Голяма част от изработките включват допълнителни приставки за чадъри, а също и по-ниско разположени приспособления за окачване на връхни дрехи, които имат за цел да улеснят максимално децата при достигане на закачалката. Предлагаме ви комбинирани модели за окачване на дрехи и шапки, а също и елегантни кръгли закачалки с удобен кош за чадъри, предпазващ пода от намокряне.

Производители

За да можем да ви дадем пълна гаранция за качеството на предлаганите от нас закачалки за антре и коридор, ние заложихме на изделия, създадени от най-големите български производители. Марките, застъпени в раздела са се превърнали в символ на високо качество, модерна визия и отлична функционалност. Сред различните ни предложения ще срещнете имената на: Биттел, Бора, Братя Коцеви, Геномакс, Евромар, Мебел Лукс, Онлайн Трейдинг, Фурнит и Хоум декор.

Цени

Цените, на които ви предлагаме своята колекция от стенни и подвижни закачалки определено ще се харесат на всички. Постарали сме се да предложим удачни решения за всеки дом, така че да отговорим както на площта и интериора на различните жилища, така и на финансовите възможности на техните обитатели.

 


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ