Мебели за антре

Подробно
Подреждане по:
Мебели за антрета

Ако сте в търсене на перфектното обзавеждане за антре и държите на балансирано съотношение между качество и цена, значи сте попаднали на правилното място. Сред различните категории сме отредили специално място и на оригинални, достъпни и прецизно изработени мебели за коридор и антре.

В тази секция ще намерите всичко, от което има нужда вашето елегантно, класическо, модерно, минималистично или Винтдиж антре. Подбрали сме и интересни по своя дизайн портманта, артистични и стандартни закачалки за коридор, оригинални шкафове за обувки.

В раздела ще срещнете и авангардни концепции за поставки и етажерки за обувките на вашето семейство, в случай, че коридорът ви е с по-малка квадратура и трябва да спестите място. Предлагаме и богат избор от огледала (включително и шкафове с огледала), както и отделни поставки за тях.

Ако коридорът ви е напълно завършен, и за идеалната му визия остават само финалните щрихи, имаме и страхотни декоративни предложения. Купете часовник от нашата богата и аристократична колекция с изящни модели, великолепни дизайни и шедьоври от масивно дърво.

Часовниците са идеалната притурка както за класическото, така и за по-модерното антре! Всички изделия в магазина ни са изработени от естествени материали, като повечето от тях включват и прецизна изработка на ръка – най-вече в частта с украсата им.

От какво се нуждае модерното предверие?

В антрето е желателно да присъстват няколко основни компонента, които всъщност формират предназначението на самото помещение. Това е предверието към дома ни, където обикновено оставяме връхните си дрехи, обувките, мокрите чадъри и други принадлежности, необходими единствено, когато сме навън.

Антрето и коридорът са първото помещение, което виждаме, влизайки в дадено жилище и последното, което посещаваме преди да го напуснем. То не може да съществува като празно пространство, не само защото би представлявало неприветлива и неестетична гледка, но и защото голяма част от компонентите, с които е обзаведено са ни наистина нужни, и то ежедневно.

Във всички антрета трябва да присъстват:

Закачалки

Неслучайно закачалките са задължителна мебел за антрето. На тях обитателите и гостите на дома оставят своите връхни дрехи преди да се настанят в някое от уютните помещения. Макар през лятото връхните дрехи да не са проблем, закачалката никога не е излишна.

Един коридор, в който липсва закачалка прави много неприятно впечатление у външните посетители и създава предпоставки за хаос в останалите стаи в жилището. Разхвърляни палта, шапки и шалове – тази гледка не се покрива със схващането за подреден и приветлив дом.

Шкафчета за обувки

Когато стане въпрос за обзавеждане на антретата и жилищния коридор, обикновено първата идея,  изникваща в съзнанието е шкафчето за обувки. Предверието изпълнява ролята на склад, в който оставяме излишния багаж, а обувките определено са ненужен аксесоар в домашна обстановка.

Обувният шкаф ще ни помогне да въдворим ред и да поддържаме жилището си подредено. В него можем да съхраняваме обувките, носени ежедневно, а също и тези, които в момента не използваме. Магазинът ни ви предлага богат избор от шкафове с различен размер и дизайн, подходящи за различни по площ и стил жилища.

Портманта

С термина ‘’Портманто’’ се обозначава една специална категория мебели, включващи обувен шкаф, закачалка, гардероб и огледало. Ние ви предлагаме един наистина много голям избор от портманта – различаващи се като големина, визия и брой на компонентите.

Различните модели са с класическа и артистична визия, изработени от естествени материали и издържани в различни разцветки. Това е една универсална разработка за обзавеждане на антрета и коридори, от която обезателно трябва да се възползвате.

Аксесоари

Ако предверието на вашия дом е твърде малко по площ и не предлага достатъчно място за портманто, спокойно можете да импровизирате при обзавеждането, използвайки стенна закачалка, малък шкаф, етажерка и огледало за стена. Аксесоарите и при облеклото и в обзавеждането, ни позволяват да демонстрираме изискан вкус. Подбрани внимателно, те ще говорят красноречиво за нас като естети.

Ние ви предлагаме здрави, красиви и много практични мебели и аксесоари за коридора и антрето на възможно най-ниски цени. Нашите чудесни предложения ви позволяват да сложите акцент в жилищното обзавеждане дори с минимални финансови средства.

Ще ви съдействаме да направите верния избор

В този раздел ще откриете необходимото обзавеждане за антре и коридор. На този тип жилищни помещения обикновено отделяме най-малко внимание, но те са не по-малко важни от останалите стаи в дома ни. Предверието определя с какво впечатление ще останат нашите гости и посетителите на дома ни, затова на неговата визия и функционалност трябва да обърнем заслужено внимание.

В случай че имате каквито и да е въпроси, свързани с обзавеждането на коридора или с конкретни модели мебели, които предлагаме, не се колебайте да ни потърсите на телефон 0889550655. Можете също директно да се свържете с нашите услужливи и винаги полезни с информацията си консултанти в интегрирания онлайн чат на сайта ни.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ