АНТРЕ

Подробно
Подреждане по:
АНТРЕ

Ако сте в търсене на перфектното обзавеждане за антре и държите на балансирано съотношение между качество и цена, тук сте попаднали на правилното място. Сред нашите каталози за мебели сме отредили специално място и на оригинални, достъпни и прецизно изработени мебели за коридор. В тази секция ще намерите всичко, от което има нужда вашето елегантно, класическо, модерно, минималистично или Винтдиж антре: интересни идеи за портманто, артистични и стандартни закачалки за коридор, оригинални шкафове за обувки – в това число и авангардни концепции за поставка за обувки или етажерка за обувки, в случай, че вашият коридор у дома е по-малък като квадратура и трябва да спестите място – както и огледала за антре (включително и шкаф за обувки за огледало) и отделни поставки за огледало. А ако вашият коридор е напълно завършен и за идеалната му визия остават само финалните щрихи, имаме и предложения за декорацията – купете часовник от нашата богата и аристократична колекция с изящни модели, великолепни дизайни и шедьоври от масивно дърво. Часовниците са идеалната притурка както за класическото, така и за по-модерното антре! Всички мебели за антре в магазина ни са изработени от естествени материали, като повечето от тях включват и прецизна изработка на ръка – най-вече в частта с украсата им. В случай че имате каквито и да е въпроси, свързани с вашето обзавеждане на коридора или с конкретни модели мебели за антре, които предлагаме, не се колебайте да ни потърсите на телефон 0889550655 или директно да се свържете с един от нашите услужливи и винаги полезни с информацията си консултанти в интегрирания онлайн чат на сайта.

В този раздел ще откриете всичко необходимо за обзавеждане на антрета и коридори. На този тип жилищни помещения обикновено отделяме най-малко внимание, но те са не по-малко важни от останалите стаи в дома ни. Антрето определя с какво впечатление от дома ни ще останат нашите гости и посетители на дома ни, затова на неговата визия и функционалност трябва да обърнем заслужено внимание.

От какво се нуждаят антрето и коридорът?

Във всяко антре трябва да присъстват няколко основни компонента, които всъщност формират предназначението на самото помещение. Това е предверието към нашия дом, където обикновено оставяме връхните си дрехи, обувки, чадъри и други принадлежности, които са ни необходими единствено, когато сме навън.

Антрето и коридорът са първото помещение, което виждаме, влизайки в един дом и последното, което посещаваме преди да го напуснем. То не може да съществува като празно пространство, не само защото би представлявало неприветлива и неестетична гледка, но и защото голяма част от компонентите, използвани за неговото обзавеждане са ни наистина нужни и то ежедневно.

Във всички антрета трябва да присъстват:

Закачалки

Неслучайно закачалките са сред задължителните мебели за антре. На тях обитателите и гостите на един дом оставят своите връхни дрехи преди да се настанят в което и да е от останалите помещения. Един коридор, в който липсва закачалка прави много неприятно впечатление у външните посетители и създава предпоставки за хаос в останалите стаи в жилището. Разхвърляни палта, шапки и шалове – тази гледка не се покрива със схващането за подреден и уютен дом.

Шкафчета за обувки

Когато стане въпрос за обзавеждане на антре, обикновено първото, което изниква в съзнанието е шкафчето за обувки. Предверието на един дом служи като място, в което оставяме излишния багаж, а обувките определено са ненужен аксесоар в домашна обстановка. Шкафът за обувки ще ни помогне да въдворим ред и да поддържаме жилището си подредено. В него можем да съхраняваме обувките, които носим ежедневно, а също и тези, които в момента не използваме. Мебели за всеки ви предлага богат избор от шкафове за обувки с различен размер и дизайн, подходящи за различни по площ и стил жилища.

Портманта

С термина ‘’Портманто’’ се обозначават една специална категория мебели, включващи шкаф за обувки, закачалка, гардероб и огледало. Ние ви предлагаме един наистина много голям избор от мебели за антрета под формата на портманта – различаващи се като големина, визия и брой компоненти. Моделите са с класическа и артистична визия, изработени от естествени материали и издържани в различни разцветки. Това е една универсална разработка за коридор и антре, от която обезателно трябва да се възползвате.

Аксесоари

Ако предверието на вашия дом е твърде малко по площ и не предлага достатъчно място за портманто, спокойно можете да импровизирате при обзавеждането, използвайки стенна закачалка, малък шкаф или етажерка за обувки и разбира се огледало за стена. Аксесоарите както при облеклото, така и при обзавеждането ни позволяват да демонстрираме изискан вкус - подбрани внимателно, те ще говорят красноречиво за нас като естети.

Ние ви предлагаме здрави, красиви и много практични мебели и аксесоари за коридори и антрета на възможно най-ниски цени. Нашите чудесни предложения ви позволяват да сложите акцент в жилищното обзавеждане дори с минимални финансови средства.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ