Амстрат мебели

Показване:
Подреждане по:

Амстрат ООД е българска фирма, занимаваща се с внос, търговия и производство на мебели за вътрешно и външно обзавеждане от 1998г. Нейни партньори са големи производители на мебели от Италия, Гърция, Турция и Китай.

В дългогодишната си история фирмата се налага като един от водещите вносители на българския пазар на столове и маси, подходящи за дома, офиса, бизнес зали, ресторанти, хотели, както и градинска мебел от пластмаса и изкуствен ратан подходящи за градини, басейни и други обществени заведения.

Следвайки модните тенденции в производството на мебели АМСТРАТ се стреми постоянно да разнообразява предлаганите артикули, като по-голямата част от тях се поддържат целогодишно в наличност. Фирмата има изградена широка дистрибуторска мрежа в цялата страна.

От 2006г. Amstrat създава собствената търговска марка „SAN VALENTE”. Продуктите, носещи нейното име, са гаранция за качество - елегантен и изискан стил. Богатата цветова гама, модерен дизайн, коректни срокове за изработка и доставка са предимствата, с които компанията печели все повече доверието на своите клиенти и партньори.

Открийте най-доброто за дома и градината

Тази категория продукти носят името на престижната българска марка Амстрат, чиито цени са винаги по-изгодни за родния потребител. Това са изделията, от които вашето жилище и дворно място могат много да спечелят, а също и вие, възползвайки се от невероятното удобство, което те предлагат.

Тук ще откриете изобилие от модерни и функционални столове АМСТРАТ, способни да се впишат перфектно във всяка обстановка, а също и цели комплекти, които гостите ви ще оценят подобаващо. Това, с което, предоставените от Амстрат мебели се отличават, е изящната им дизайнерска линия.

При нито един от модерните Amstrat столове няма да забележите до болка познатата скучна конструкция. Оригиналната визия е винаги подходящо решение за хората, които искат да се отличат от масата, демонстрирайки завиден вкус и афинитет към модерния интериорен и екстериорен дизайн.

Трапезни, градински и бар столове, изработени от здрави и качествени материали ви очакват в този раздел на нашия магазин. С моделите от изкуствен ратан можете да създадете неповторима атмосфера в двора, създавайки прекрасен и спокоен кът, в който да можете да посрещате любимите си гости. Столовете са подходящи също за веранди, трапезарии, заведения на открито и барове.

Най-доброто решение за ресторанти и увеселителни заведения на открито са уникалните по рода си Amstrat маси и металните външни комплекти на именитата компания. Различни като големина и брой компоненти, те ще послужат чудесно както на големите ресторанти, така и на собствениците на вили и еднофамилни къщи, желаещи да обособят в своя двор или цветна градина специално място за отдих, в което да се наслаждават на приятната компания на своите близки и гости.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ