АМСТРАТ

Показване:
Подреждане по:

Амстрат ООД е българска фирма, занимаваща се с внос, търговия и производство на мебели за вътрешно и външно обзавеждане от 1998г. Партньори са и големи производители на мебели от Италия, Гърция, Турция и Китай. В дългогодишната си история фирмата се налага като един от водещите вносители на българския пазар на столове и маси подходящи за дома, офиса, бизнес зали, ресторанти, хотели, както и градинска мебел от пластмаса и изкуствен ратан подходящи за градини, басейни и други обществени заведения. Следвайки модните тенденции в областта на мебелите АМСТРАТ се стреми постоянно да разнообразява предлаганите артикули като по-голямата част от тях се поддържат целогодишно в наличност. Фирмата има изградена широка дистрибуторска мрежа в цялата страна. От 2006г. Амстрат ООД създава собствената търговска марка „SAN VALENTE”. Продуктите, носещи нейното име, са гаранция за качество - елегантен и изискан стил. Богатата цветова гама, модерен дизайн, коректни срокове за изработка и доставка са предимствата, с които АМСТРАТ печели все повече доверието на своите клиенти и партньори.

Амстрат – най-доброто за дома и градината

Тази категория продукти носят името на престижната българска марка Amstrat. Това са изделията, от които вашето жилище и дворно място могат много да спечелят, а също и вие, възползвайки се от невероятното удобство, което предлагат. Тук ще откриете изобилие от модерните и функционални столове АМСТРАТ, способни да се впишат перфектно във всяка обстановка, а също и цели комплекти, които гостите ви ще оценят подобаващо.

Това, с което мебелите на Амстрат се отличават е изящната им дизайнерска линия. При нито един от моделите няма да забележите до болка познатата скучна конструкция, а оригиналната визия е винаги подходящо решение за хората, които искат да се отличат от масата, демонстрирайки завиден вкус и афинитет към модерния интериорен и екстериорен дизайн.

Тук ще откриете:

Богата колекция от столове

Трапезни, градински и бар столове, изработени от здрави и качествени материали ви очакват в този раздел на нашия магазин. С моделите от изкуствен ратан можете да създадете неповторима атмосфера в двора, създавайки прекрасен и спокоен кът, в който да можете да посрещате любимите си гости. Столовете на Amstrat са подходящи също за веранди, трапезарии, заведения на открито и барове.

Външни маси и трапезни комплекти

Най-доброто решение за ресторанти и увеселителни заведения на открито са външните маси и металните външни комплекти на Амстрат. Различни като големина и брой компоненти, те ще послужат чудесно както на големите ресторанти, така и на собствениците на вили и еднофамилни къщи, желаещи да обособят в своя двор или цветна градина специално място за отдих, в което да се наслаждават на приятната компания на своите близки и гости.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ