ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА В БЪЛГАРИЯ
  • За поръчки и въпроси:
  • 0889550655 /
  • 0883955065
  • Работно време: Понеделник - Петък: 9-18ч. Събота - Неделя: 10-17ч.

Мебели и изделия от ковано желязо

Подреждане по:
мебели от ковано желязо

Красивите мебели и изделия от ковано желязо са любими изделия за почитателите на романтичният винтидж стил. Те откриват широко приложение в дома и градината, а вече ги срещаме все по-често и в обзавеждането на малки кафенета, кафе-сладкарници, ресторанти и откритите летни градини на подобни заведения. Орнаментите им ги превръща в мебел-аксесоар, която почти всеки потребител харесва.

Мебели

Магазин Мебели За Всеки предлага асортимент от изделия за интериорно и външно обзавеждане от коважно желязо на супер цени. Сред тях се откриват комплекти от маса и стол за тераса, както и огромно разнообразие от единични столове с и без подлакътници, бар столове, прекрасни табуретки, пейки-канапета, класически люлеещи столове, шезлонги и дизайнерски маси с кръгли и квадратни плотове. Естественият материал и майсторската изработка придават автентичност на всяко обзавеждане.

Изберете стол с класическа облегалка или модел с авангарден орнамент в горната половина, табуретка с романтични мотиви, градинско кресло, пейка или люлеещо кресло или бар стол с висока кръгла седалка. Всеки от тях може да се съчетае с орнаментирана и семпла масичка. Масите в каталога са уникална изработка с дървен или стъклен плот върху богато орнаментирана долна част.  Сред тях откриваме малки кафе маси, ниски холни масички, а също и солидни трапезни модели.

Невероятно луксозен вид във всеки интериор внасят трикракият модел стол с извити крака и кръгло стъклено покритие, столовете без облегалка и прекрасната масичка с украса от оцветени розови храсти, покрити с плот от стъкло. Ако пък нямате време и вдъхновение да съчетаете подходяща композиция, каталогът ни с мебели от коважно желязо в София е подготвил приказен комплект от бар масичка и два стола.

Мебелите предлагат феерия от изкусно оформени извивки. Голяма част от тях са майсторски изковани във форми, наподобяващи ефирна дантела и са изключително фина изработка. Те се предлагат в бял, черен и цветен вариант, а материалът на практика няма срок на годност – той е вечен. Изберете най-подходящите модели за дома или бизнес обекта си, защото със сигурност това е правилният избор!

Интериорни и градински изделия

Сред ръчно кованите изделия се срещат и невероятни аксесоари за интериор и външни пространства. Каталогът ни разполага с красиви цветарници на една или няколко степени, сред които се открояват цветарник-колело и прекрасен модел с цветен розов храст. Закачалки за антре се предлагат с форма на декоративно изглеждаща стойка, малка закачалка и оригинално хоризонтално петолиние.

Интериорните аксесоари са на достъпна цена и включват оригинална поставка за вестници, стелажи за вино, както и комплект аксесоари за камина. Дизайнерска подложка за дърва допълва изящните предложения, а всички те се съчетават в стилно обзавеждане за заведение и лятна градина, когато добавим прекрасните свещници. В категорията откриваме модели уникална старинна визия за четири или пет свещи, чиято елегантност създава атмосфера на друга епоха.

Огледалата – любимият аксесоар на всяка дама, може да се изработи с орнаментирана кована рамка. Прекрасна идея за подарък при специален повод, а и като романтичен или приятелски жест. Всички аксесоари в каталога ни са на много приемлива цена, предвид факта, че те ще бъдат част от интериора или градината ни завинаги. Естественият материал и фино изкованите линии са произведение на изкуството, с което вероятно няма да поискате да се разделите.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ