Фото пердета

Подреждане по:
Фото пердета

Ако сте луди по фототапетите и изобщо по картините с макро размер, но нямате стена, на която да ги поставите, то проблемът ви е лесно решим, защото със сигурност имате поне един прозорец. Онлайн магазин Мебели за всеки ви предлага пищно разнообразие от фото пердета. Всеки път, когато дръпнете завесите, в стаята ще се разкрие приказна гледка, по-жива от всичко, което сте виждали до момента.

Защо да заложите на тях?

Завесите с принтирано върху тях изображение решават поне няколко проблема. Те създават уникално излъчване на пространството, увеличават оптически малките помещения, внасят приятно настроение в семплите и скучни стаи, спестяват нуждата да търсите по-плътни завеси, за да затъмните прозорците.

Представените в каталога ни фото пердета са продукт, базиран на изцяло нова концепция за жилищния интериор. Тенденциите в момента са насочени към обособяване на кътчета с абстрактен и по-разчупен облик, като най-често това са една или няколко стени в дадена стая. Малките жилища, особено студията и боксониерите не могат да си позволят разхищение на оскъдното пространство, затова стените там обикновено са закрити от мебели.

Решението е много просто, а вече и финансово достъпно – за основа на красивата макси картина да се използват прозорците. С фото пердета ще създадете приятна атмосфера в компактното жилище, както и във всяка негова стая, особено ако цветовете и формите на изображението са в контраст с останалата част от интериора. Така фокусът ще се насочи към завесата.

Предимства на нашите изделия

Завесите тип фототапет са тренд в интериорния дизайн в момента, което означава, че те се предлагат на много места – във физическите и електронните магазини. Както при всяка група стоки, и тук има такива с високо качество и продукти с незадоволителни естетически и функционални свойства. За да бъде завесата едно дългосрочно решение, е важно да обърнете внимание на самата материя.

Фото завесите в колекцията ни са изработени от габардин, микрофибър, микрофибър лайт и сатен. Всяка тъкан е с различна степен на на пропускливост на светлина. Единствената материя с по-силен гланц е сатенът, макар болшинството фото-картини да изглеждат по-ефектно върху матова текстура. Отблясъците на гланцираната тъкан понякога пречат да се видят всички детайли на картината.

Интересна е и технологията на отпечатване на изображенията. За да се постигне дигитално изображение с висока резолюция, се използва революционна принт технология, позната сред професионалистите като принт печат. Само с нея може да се постигне подобна наситеност на цветовете и дълбочина на нюансите, а също и една внушителна дълготрайност на целия продукт.

Преди да се спрем на метода на отпечатване, ще уточним, че принтирането се извършва с най-качествени италиански мастила. Колекцията ни изобилства от фото пердета с детска тематика, така че не се колебайте да ги поставите в стаята на детето си. Там, завесата с любимите му приказни и анимационни герои ще може само да го радва.

Сублимационният печат се прилага върху текстилна повърхност с искрящо бял цвят. Единственото условие е материята да не е естествена. Предварително избраното изображение се прехвърля към тъканта, като мастилото приема газообразна форма след термична обработка. Впоследствие молекулите окончателно се запечатват върху материята.

Този тип печат не се влияе от пране и UV лъчи. На практика той е вечен, и само желанието да промените обстановката би ви принудило да свалите завесата от прозореца. Пердетата с фотоизображения са удачно решение и за затваряне на преходни пространства, където липсва врата. С тях можете лесно да обособите две по-малки помещения в една по-голяма стая.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ