ФУРНИТ

Показване:
Подреждане по:

Фурнит ООД е изключителен представител за България на Nowy Styl Group и Malow.
Nowy Styl Group е полска компания състояща се от 16 дъщерни фирми занимаващи се с мебелно производство. През 2012 компанията е класирана на 4-то място в Европа, в класацията за най-големите доставчици на офис мебели. Продуктовите линии на компанията са: Nowystyl, BN, Grammer office, Rohde&Grahl, Forum Seating.
Фирма Malow е Полски производител на мебели от метал като метални шкафове, гардероби, архивни системи и каси.
Фурнит ООД разполага със складове с капацитет около 3000 палето места, поддържат на склад около 40 000 стола.

Тук сме събрали цялата гама мебели Furnit, предлагани в нашия магазин, за да улесним всички почитатели на марката в намирането на подходящи решения за обзавеждане на своя дом, заведение, офис или друг тип затворено помещение. Това, което обединява изделията, включени в тази категория е тяхното високо качество, модерен дизайн и изгодни цени. Като визия и предназначение, продуктите, предлагани от тази компания са много различни и способни да отговорят на изискванията на дори най-взискателните потребители.

От този раздел можете да закупите:

Трапезни и офис столове

Този тип изделия на марката спадат към така наречената тръбна мебел. Те представляват перфектна комбинация от метална конструкция и мека тапицерия. Характерно за трапезните и офис столовете на Фурнит е свойството им да осигуряват възможно най-голямо удобство. Ергономичният им дизайн е изцяло съобразен с особеностите на човешкото тяло. Това ги прави едни от най-предпочитаните мебели за обзавеждане на жилища, заведения и офиси.

Метални шкафове, архивни системи и сейфове

Фирма Фурнит e вносител на едни от най-надеждните метални шкафове, гардероби, класьори, каси и сейфове. От тях се нуждаят всички административни учреждения, места с обществено значение, офиси, търговски обекти, канцеларии, правни кантори и производствени предприятия. Изделията от този клас са изработени от най-здравата стомана и разполагат с най-сигурните заключващи системи. Особеното при тях е перфектното съотношение между качество и цена.

Барбарони и детски табуретки

Детските мебели Furnit са най-доброто решение за обзавеждане на детската стая. Открояващи се с ярките си цветове, те са също така и много меки, комфортни и забавни. Тази продуктова гама на марката е предпочитана от много детски градини и ясли в страната. Високото им качество, лекота и изгодна цена ги прави най-подходящи за обзавеждане на заведения за отглеждане на деца и жилища, в които има една или няколко детски стаи.

Продуктите от категория Furnit ще ви пленят с модерната си визия, изключителна устойчивост и функционалност. Приложението им в жилищния интериор и болшинството обществени обекти е огромно.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ