УСЛУГИ

ДОСТАВКА

СТАНДАРТНА ДОСТАВКА - С НАША ЛОГИСТИКА

Цена - от 10 до 99лв. до всяка точка на България, като цената зависи от обема, килограмите и локацията. Изпълнява се до 7 дни след наличност на артикулите от поръчката.

ДОСТАВКА С КУРИЕР 
Цена –  зависи от обема, килограмите и локацията. Заплаща се от клиента. Изпълнява се до 2 дни след наличност на артикулите от поръчката. 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Цена - 0лв. При поръчки над 2000лв. доставка до всяка точка на България. Изпълнява се до 7 дни след наличност на артикулите от поръчката. 
За повече информация относно транспортирането на Вашите мебели можете да позвъните на телефон 0889 55 06 55.

РАЗНОС ПО ЕТАЖИ
Ако Вие не искате или не можете да качите и вкарате в помещението Вашата нова мебел, то ние осигуряваме екип, който ще направи това вместо Вас.
- При наличие на асансьор цената е 5% от стойността на артикула независимо от етажа.
- Цената е на етаж и до втори етаж е 5% от стойността на артикула, за всеки следващ етаж е 1,5% от цената.
 За повече информация можете да попитате на телефон 0889 55 06 55.

МОНТАЖ
След като сте поръчали мебел, осигурили сме транспорт и разнос, наш екип може да осъществи и монтаж на закупените от Вас мебели.
Цената на монтажа е 15% от стойността на артикула, за кухни е 20% от стойността. 
За повече информация относно монтаж на Вашите мебели можете да попитате на телефон 0889 55 06 55.

ПРЕТАПИЦИРАНЕ
Ако имате стара мека мебел, с която сте свикнали и не искате да се разделяте, но вече е захабена можете да се обърнете към нас и ние ще я направим, като нова. Разполагаме с екип за транспорт и пренасяне на мебелите. За да можем да Ви дадем конкретна цена за претапициране са ни необходими точни размери (ширина, дълбочина и височина) както и няколко снимки на мебела за да добием представа за него. Размерите и снимките на мебела заедно с Ваш телефон за контакт можете да изпратите на имейл sales@mebelizavseki.bg и възможно най-бързо нашият екип ще обработи информацията за да Ви дадем цена за претапициране. Ако цената Ви устройва ще Ви покажем класьори с дамаски, от които да си изберете Вашата за да направим мебелите Ви прекрасни. За повече информация или уточнения можете да ни потърсите на телефон 0889 55 06 55.  


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ