РОСМАРИ

Показване:
Подреждане по:

В категорията е представена богатата ни колекция от качествени и функционални матраци Росмари на възможно най-изгодни цени. Това са изцяло български изделия, разработени съобразно последните иновативни разработки при съвременните матраци. Те не отстъпват по качество, устойчивост и свойства на продуктите на световно утвърдените марки. Доколкото има някаква разлика, то тя е изцяло в по-ниската цена на българския продукт.

Защо качеството на матрака е нещо, което не бива да подценявате?

Вероятно смятате, че всички матраци, предлагани на пазара притежават еднакви характеристики и свойства, но това мнение е изцяло погрешно. Докато едни продукти покриват всички изисквания на модерния потребител, то други не могат да покрият дори най-основните критерии за качество и удобство.

Ние ви препоръчваме да се насочите към чудесните Росмари матраци, защото те спадат към първата категория, отличавайки се с висококачествена разработка, отличен подбор на материали и перфектни характеристики и свойства. Качеството на матрака има значение не само за добрата ви почивка, но и за общото ви здравословно състояние и способността ви да се справяте с ежедневните задачи.

Избирайки продукт с лошо качество и свойства, вие се обричате на сериозно изпитание. Не само сънят ви ще бъде неспокоен, но и ще се събуждате по-уморени, схванати и в лошо настроение. Друг проблем, който често възниква при използване на матрак с ниско качество е развитието на болестотворни микроорганизми в неговата сърцевина. Това е сериозна предпоставка за развитие на дихателни проблеми и алергии.

Какво ви предлагаме ние?

В категорията, посветена на Росмари матраци ще откриете изделия с най-високо европейско качество, изработени от най-добрите съвременни материали. Всеки продукт на марката Росмари притежава отлични анатомични и ортопедични свойства, благодарение на които ще забравите за напрежението, болката и схващането в гърба и крайниците.

Високите антибактериални и антиакарни свойства на всеки матрак Росмари, представен в категорията са 100% гарантирани. Те се дължат на специалната технология, по която тази фирма изработва своите продукти, а също и на добре подбраните материали, използвани за направа на покриващите дамаски. Този български производител създава матраци с функция проветряване, с чиято помощ кожните раздразнения и затрудненията с дишането ще останат в миналото.

Тук ще намерите:

Детски матраци

Малко производители изработват матраци за детски легла и бебешки кошарки, но компанията Геномакс е включила и този вид продукти в производствената си линия. Създадени от материали с най-високо качество и свойства, те ще осигурят здравословна и приятна среда за детето ви още от първите дни на неговото раждане.

Двулицеви матраци

Двулицевият матрак Росмари е изделие с много висока устойчивост и дълготрайност. Той позволява поддържане на отлична хигиена, особено ако изберете моделите, притежаващи сваляем калъф, който можете да изпирате и поддържате в безупречно състояние.

Сред моделите присъстват такива, изработени от мемори пяна, латекс или EcoShaum пяна, притежаваща свойството да се адаптира към тежестта и формата на тялото и да поглъща вибрациите при движение. Специалните 3Dвентилационни мрежи при някои модели имат свойството да отвеждат излишната топлина и влага през лятото.

Подматрачни рамки

Купувайки качествен матрак с отлични анатомични свойства е напълно логично да закупите и съвместима с него подматрачна рамка Росмари. Тя ще подобри основните свойства на матрака и ще го запази в отлично състояние. Подматрачните рамки на марката са ергономични и напълно безшумни. Те ще направят леглото ви по-комфортно, отколкото изобщо сте смятали за възможно.

През 1992г. e създадена  фирма ЕТ „Росмари – Гено Генов” развиваща основна дейност международен транспорт, в последствие се създава фирма  Геномакс ООД с предмет на дейност производство на подматрачни рамки.
Фирмата взима решение за развиване на нова дейност производство на подматрачни рамки. До края на годината разработва собствен дизайн и организира производственият процес. Първоначалната реализация се развива на база на сътрудничеството с производствена база в гр. Априлци.

През 2004г. се създава фирма Геномакс ООД , която наследява от ЕТ „Росмари – Гено Генов” производствената дейност на подматрачни рамки. Геномакс ООД закупува собствена производствена база в с.замфирово, община Берковица и оборудван дърводелски цех. Закупена е първата автоматична пробивна машина.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ