Столове за офис

Подреждане по:
стол за офис

Това е категорията, в която Мебели за всеки ви представя разнообразие от столове за офис на достъпни цени. Тази част от обзавеждането е изключително важна, защото удобството помага за продуктивността ви. Организирането на функционален работен кът в офиса, а също и в кабинет, студио и у дома, започва с избор на достатъчно висок и подходящ работен плот - бюро.

Какво включва настоящата категория?

Работният плот обаче би бил напълно безсмислен, без окомплектоване с най-съвместимия към него стол за офис, а в някои случаи и с кресло. Затова и често закупуваме този тип обзавеждане в модулен комплект – производителите винаги успяват да постигнат най-доброто съотношение между размерите на всички детайли от модула.

Голям процент потребители обаче често са принудени да закупуват столовете самостоятелно. Причината е, че това е първата мебел от обзавеждането, която се деформира и поврежда. Този детайл и неговите разновидности са част не само от офисното обзавеждане, но и от интериора на почти всички социално популярни обекти – заведения, кина, метростанции, летища и др.

Сред продуктите в раздела ще срещнете:

Класически дизайн с тапицерия

Класическият тапициран стол осигурява мека подложка при седалището и гърба. Често е мобилен и улеснява придвижването в по-обширни пространства. Той определено е необходимост за офиса и за бюрото у дома. Имате малка или средна фирма? Служителите ви ще са по-продуктивни и винаги в добро настроение, ако им осигурите някое от висококачествените решения с хромирана / полипропиленова конструкция на колелца.

Предложенията са с и без подлакътници, а сред най-луксозните столове са тези с ортопедичен дизайн. Фирма Фурнит предлага модел с фиксирана опора в кръстната област, антишок функция при промяна на позицията, както и синхрон на движенията на облегалката и седалката. Този стол има и регулиращи настройки за височина, подлакътници и люлееща функция. Изработен е от изключително устойчив алуминий и е фабрично тапициран.

Вие сте мениджър? Работният ви ден не е лек и заслужавате пълен комфорт зад бюрото. Каталогът ни предлага богат асортимент столове за офис на известния производител Биттел – функционални мобилни конструкции на колелца.

Невероятно меката кожена дамаска предоставя покой за тялото ви –необходимост при ежедневни трудни преговори. В селекцията ни ще откриете дизайни с анатомична облегалка за глава, и варианти с вграден механизъм за релакс на краката.

Мениджърският кабинет е обект на много посещения. Той със сигурност има обособен кът за кафе пауза, който обикновено се обзавежда с ниска масичка за кафе. Можете да подмените табуретките в комплекта с някой от оригиналните трапезни варианти в каталога ни. Там ще откриете комплект от кресло с табуретка (Erica, Lexy, Davina-1).

Работният процес в coworking space офисите започва да се радва на широка популярност сред някои професии. Работи се върху просторно модулно бюро с обособени от отделни лаптопи (десктоп компютри) пространства. Тези офис отделения имат нужда от не много високи и меки столове. Освен моделите с колелца, креслата също са подходящ избор.

Комбинация от хром и елегантна изкуствена кожа, те са ефектно обзавеждане и за художествени ателиета, студия, както и питейни заведения и ресторанти.    Имате ученик вкъщи? Тапицираните столове с колелца са добър избор за бюро, особено ако ги поръчате в прекрасните свежи принтове на Биттел. Фабрична дамаска с принцеси, вълшебник, коте, делфини и розова абстрактна шарка - оригинално решение за свеж интериор в специализирани учебни кабинети

Посетителски

Откриваме ги във всеки приемна и чакалня на административни и медицински институции, аерогари, гари, кина, учебни аудитории и други посещавани обществени обекти. Изберете за вашето пространство стол с и без подлакътници, с хромирана метална конструкция и седалка с тапицерия от еко кожа или пластмаса!

Моделът с вградена масичка за писане е чудесен за учебни кабинети.  Той е съчетание от тапицирана с еко кожа пластмаса, метална конструкция и подлакътници от полипропилен. Предлагаме и посетителски пейки от висококачествена перфорирана ламарина с от две до четири позиции. Сред тях отличаваме луксозен вариант с две седални отделения и масичка между тях.

Трапезни

Всички питейни заведения, ресторанти, кафе-сладкарници и летни градини са обзаведени с такива. Нашият каталог разполага с красиви модели, които ще освежат всеки интериор. Можете да си осигурите на много изгодна цена пластмасови столове с хромирани крайници, модели от мрежест полипропилен, гланциран поликарбонат и красиви кресла в искрящи ярки тонове.

За дизайнерски ефект, изберете моноблоковата полирана конструкция, а защо не и оригиналната кръгла табуретка-чаша от хромирана въртяща основа и кожена тапицерия. Моделите са на Дизайн Груп, която се отличава с нестандартни и изключително красиви проекти.

Разнообразие и качествени материали

В магазина ни е налична огромна колекция от офис столове и кресла за различен тип работни кабинети, както и разнообразие от видове тип “посетителски” – част от интериора на всяка чакалня, приемна, аудитория и специализиран кабинет. Селекцията ни е предвидила и изключително елегантни коктейлни и кафе столове, дизайнерски табуретки и пейки (до четириместни).

Всички предложения са прекрасни за домашен интериор, за където можете да закупите и фотьойли с красива дамаска и кожена тапицерия. Продуктите са на водещи мебелни компании, така че имате възможност да си осигурите почти вечна мебел от неръждаем хром, алуминий и полипропилен, поликарбонат и висококачествена пластмаса.

Изборът ви се простира и до луксозна естествена и еко кожа, както и прекрасна фабрична дамаска. В каталога ни са налични и модели от многослойна дървесина. Столовете ни са с вградена опция за регулиране на позицията, а някои от тях  имат и люлееща функция.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ